Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-07-17, 09:56 PM   #32476
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
5星不嬲嚴謹D

舊 03-07-17, 10:51 PM   #32477
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
終於第一次餵聖杯

黑王90

引用:
作者: 細路翔 查看文章
黑乳上戰力同張圖好似都幾正,係咪限角黎
黒乳上勁到痴線,呢隻我都想90

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」

此篇文章於 03-07-17 10:55 PM 被 FURIMUKI 編輯。
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-17, 10:58 PM   #32478
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
即係限角啦
你而家去抽都會抽到 唔限

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-17, 11:00 PM   #32479
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
你而家去抽都會抽到 唔限
故事池太惡抽, 無PICKUP的話某程度上仲難抽過限角XD
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-17, 11:00 PM   #32480
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 血之淚 查看文章
呀伯 7.5
狼 8.5
燕青 8.0
黑A 9.0

信長升到9.0
馬大升到8.0

個評分標準其實係乜a
有邊個你覺得唔值呢個分?
雖然我都覺得信長難用D
不過信長只會越黎越勁 因為對應既角色越黎越多

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 03-07-17, 11:03 PM   #32481
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

信長都唔復刻...
釘吖

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 03-07-17, 11:56 PM   #32482
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

呢樣就真係要鬧啦 咩都復刻就係沖田同信長仲等緊運到

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-08-17, 12:15 AM   #32483
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: axe1292 查看文章
故事池太惡抽, 無PICKUP的話某程度上仲難抽過限角XD
難抽同抽唔到係兩個唔同既概念

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-08-17, 12:37 AM   #32484
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
難抽同抽唔到係兩個唔同既概念
有得選你真係會抽故事池咩?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-17, 01:05 AM   #32485
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

故事池夠刺激,我鐘意
第1隻黑王都係手痕抽故事池抽中

舊 03-08-17, 07:56 AM   #32486
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
今日送男人禮裝

大家會選邊張

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-17, 08:27 AM   #32487
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
今日送男人禮裝

大家會選邊張
征服王組合
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-17, 08:49 AM   #32488
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
征服王組合
由手機版發出
咩性能

英國說大家抱團死
舊 03-08-17, 09:03 AM   #32489
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
咩性能
NP50%+300%集星

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
舊 03-08-17, 09:11 AM   #32490
細路翔
The One

引用:
NP50%+300%集星
聽落似係狂戰或者金閃果類專用

英國說大家抱團死
舊 03-08-17, 09:21 AM   #32491
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
聽落似係狂戰或者金閃果類專用
純粹想要卡面咋
金閃就唔太需要呢張, 本身集星唔算殘廢, 仲有技能集星

歡迎pm查詢、預約
舊 03-08-17, 09:28 AM   #32492
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 血之淚 查看文章
呀伯 7.5
狼 8.5
燕青 8.0
黑A 9.0

信長升到9.0
馬大升到8.0

個評分標準其實係乜a
4星個榜唔可以和5星個榜撈埋一齊睇,
個人感覺4星最高分(劍蘭斯/騎金時/B叔)大約等如5星7.5分-8分左右

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
生存能力、攻擊力、汎用性
appmedia話係睇周回能力,
我覺得其實好簡單, 就係邊隻最有資格令你可以穩定+不用思考地用最少回合重複清關
所以有NP充能的一定高分; 高NP率/可以上buff/穩定產星/有集星+爆傷(大力+可控制)/高汎用性(應對同一關內複數職業) 都會加分

老實說, 我不太認同黑貞有9.5, 因為要發揮佢full power, 太食隊伍組合, 無人供星的黑貞我覺得頂盡值7.5

此篇文章於 03-08-17 09:31 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-17, 10:03 AM   #32493
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
純粹想要卡面咋
金閃就唔太需要呢張, 本身集星唔算殘廢, 仲有技能集星
俾黑X用

舊 03-08-17, 10:05 AM   #32494
細路翔
The One

依家既bx除左肯教授根本掛唔到其他禮裝

比兩隻卒集火已經收左佢皮

英國說大家抱團死
舊 03-08-17, 10:25 AM   #32495
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
依家既bx除左肯教授根本掛唔到其他禮裝

比兩隻卒集火已經收左佢皮
可以掛d暴力禮裝秒人先
或者帶學妹保人

歡迎pm查詢、預約
舊 03-08-17, 11:16 AM   #32496
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

引用:
作者: gingq7 查看文章
4星個榜唔可以和5星個榜撈埋一齊睇,
個人感覺4星最高分(劍蘭斯/騎金時/B叔)大約等如5星7.5分-8分左右

appmedia話係睇周回能力,
我覺得其實好簡單, 就係邊隻最有資格令你可以穩定+不用思考地用最少回合重複清關
所以有NP充能的一定高分; 高NP率/可以上buff/穩定產星/有集星+爆傷(大力+可控制)/高汎用性(應對同一關內複數職業) 都會加分

老實說, 我不太認同黑貞有9.5, 因為要發揮佢full power, 太食隊伍組合, 無人供星的黑貞我覺得頂盡值7.5
同樣9.5,黑兄貴真係合埋眼出卡都打得死對面而自己又打極都唔死
黑J我覺得9.0啦

舊 03-08-17, 01:52 PM   #32497
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
「Fate/Grand Order カルデアエース」の発売日が4月15日(土)に決定! 大充実のコンテンツを一挙公開! 近日中にwebサイトも公開予定ですので、お楽しみに!

https://mobile.twitter.com/comptiq/s...rc=twsrc%5Etfw

一年一期不買不行啊

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-17, 01:59 PM   #32498
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
上次個本真系感覺買左冇耐,仲記得系第5章+extella特集,仲有本material送
咁鬼快就一年
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-17, 02:11 PM   #32499
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
到男人pickup
出prototype saber
有冇人抽?
btw,第一隻5星男saber

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-17, 02:11 PM   #32500
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
抽少幾舊磚都買到啦

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:26 AM

手機版 | APP版