Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-08-04, 03:57 PM   #1
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
《戀情告急》

大失所望… 我悶到差d訓著… (*我係1個人自己去睇
我都唔知成套戲做乜… 之前睇《這個阿爸真爆炸》都仲好過佢… 至少《這》片有d笑位… 開心吓! 但呢套真係一套少有的港產片… 可以睇到我差d訓著… (*我不嬲都淨係喜歡睇港產片,只有少數大製作的外語片先會睇。)

不過… 呢套戲擺明就係放假做情侶生意,如果大家有男/女朋友,一齊去睇的話又可能唔同感受

***以上係我個人意見!!!

舊 04-08-04, 05:53 PM   #2
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
咩戲黎嫁?!邊幾個係主角?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-04, 06:37 PM   #3
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Terry仔
咩戲黎嫁?!邊幾個係主角?
古天樂, 梁詠琪, 阿SA!

舊 04-09-04, 10:28 AM   #4
fu~~
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
我話過唔會再睇陳慶嘉編的電影, 真係好亂來................

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:46 PM

手機版 | APP版