Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-02-12, 05:34 PM   #451
古鐵.巨人
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDterryho_PSNJP
引用:
作者: Gashapon™ 查看文章
Giovinco咪快囉,不過無身高無身位
我覺得佢作用似卡斯辛奴多d, 技術形輔鋒,
老實佢先天身形真係好難做一級前鋒,
除非再奴練返好d身體肌肉啦 (不過幫助真係唔大)
黎緊睇下祖記會點用佢啦

引用:
作者: 東條英俊 查看文章
換莫達係想加強中場硬度,蒙杜利禾體力消耗得差唔多
莫達有一定組織能力,第一場對西班牙佢都係打半前腰,呢個調動其實尚算正路
不過柏蘭迪利無謹慎評估佢身體狀況就要佢上場呢點多少要負責

意大利自06年後一直採用派路做核心既戰術體系,但又無著眼於搵派路繼任人,呢個的確係一個問題

主帥口味問題,柏帥一向中意一個中鋒配一個靈活既輔鋒
柏仙尼今季狀態低沈,Matri入球能力又麻麻,諗落好似無乜好人選..
波連尼都可以打下中鋒,可惜無出場機會
中鋒搭輔鋒組合無問題, 只係前鋒多d種類要變會多d選擇姐
今屆蒙牛多左協防, 其實佢肯既, 拉後做防中就係派路做緊既野,
又係睇下來季a米點用佢啦
古鐵.巨人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-12, 10:09 PM   #452
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
08, 10無冇派路場次即刻成隊唔識贏
往後廿年都唔會搵到替代佢既球員
只有成個陣式打法換過晒

最唔明帕帥點解無視洛斯連奴
右路搵佢+阿比迪無論攻同防都應該好D
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-12, 11:19 PM   #453
古鐵.巨人
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
08, 10無冇派路場次即刻成隊唔識贏
往後廿年都唔會搵到替代佢既球員
只有成個陣式打法換過晒

最唔明帕帥點解無視洛斯連奴
右路搵佢+阿比迪無論攻同防都應該好D
其實洛斯連奴唔係無用,
不過佢係同馬治斯奧完全同function只可以用其一,
講防可能洛斯連奴硬淨d,
但係馬治斯奧同派路球會有連攜又會秤先少少,
結論係意大利用得過既中場其實好多
打4312完全係浪費中場人材

至於阿比迪, 防果邊睇得到係好左,
但係講進攻落低, 其實都唔夠自己友巴沙列提
希望再練好d斬波佢成就會大好多
舊 07-03-12, 02:12 AM   #454
chunmanx
我ge代號係風

PSN  IDndswii
蒙杜利禾都幾有創造力
應該都可以代到派路
加埋馬治斯奧同埋迪奧斯
唔會話代替唔到
但真係會冇左遠程較炮呢家野

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 12:15 PM   #455
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
蒙牛係打德國果場忽然間生性左,唔好咁大期望住
今年咁0既人腳,傷得0既又傷,仲要決賽打少個連運都無埋,收貨有突啦...

最大收穫應該係巴神多左好多fans

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 12:31 PM   #456
古鐵.巨人
Crazy Gamer

其實對蒙牛最高興既地方係協防多左,
好多個shot見到飛埋去果個都係佢,
希望a米比佢打下防中位 (因為攻中已經有保定)
假以時日話唔定可以喺防中位成材
舊 07-03-12, 02:00 PM   #457
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

但係之後隊波無派路,就要搵人識俾直線但,又唔會指望蒙牛打到派路個位,照計都係踢攻中留返俾迪羅斯同諾斯連奴佢地掃波好似好d喎

舊 07-03-12, 10:10 PM   #458
clie

呢廿年意大利勁既時候都係用AC米蘭既防守體系
始終AC米蘭既血性係贏大賽冠軍, 祖雲就贏國內冠軍
但短期內米蘭應該供應唔到咩人, 應該入返多D本土球員
舊 03-22-13, 07:39 AM   #459
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

巴神世界波~

http://www.youtube.com/watch?v=1iObfTMMssA

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-13, 01:15 AM   #460
clie

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
完美世界波,施薩仲要飛到盡都撲唔到

可惜主場WIN唔到。。。。。。
舊 03-27-13, 11:02 AM   #461
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

巴神又兩粒~
仲有保方自製12碼俾自己表演

舊 03-27-13, 01:12 PM   #462
clie

巴神由國米時代起連續20個12碼全部入晒,超堅
馬爾他其實可以入到兩粒,今場意國有運
舊 06-03-14, 01:57 PM   #463
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

無左蒙大仔,但有個仲恐怖0既虧二仔

舊 06-03-14, 08:24 PM   #464
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

巴神 卡斯辛勞
    華拉堤 派路 迪羅斯
??? 基亞連尼 邦路斯 巴沙利 迪施基利奧
        保方

左閘唔知用邊個好~

舊 06-03-14, 08:29 PM   #465
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

正路係

巴神 卡新(mobile)
簡迪華(阿虧)
迪羅斯 派路 莫達(華拉迪)
迪迪仔 基亞連尼 老師(巴沙利) 阿巴迪

踢開352堆閘out晒,唔好玩3中堅

舊 06-11-14, 04:44 PM   #466
clie

意大利繼續做黑馬
舊 06-12-14, 12:12 AM   #467
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

唔算黑馬啦逐個計其實夠爭冠,起碼個陣靚過10,12...

舊 06-12-14, 11:46 AM   #468
clie

外界睇好巴西同德國嘛,西班牙其實都仲有機
TVB直播對英格蘭,真係要校定鬧鐘
舊 06-15-14, 03:43 AM   #469
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
保方好似話對英格蘭唔踢得

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-14, 07:18 PM   #470
clie

恭喜意大利不再慢熱,首場贏2:1
派路唔中楣入波應該做MOM。。。
巴黎個門將好穩健咁款,唔知佢勁唔勁
睇黎隊波打後狀態仲有得提升
唔怪得派路話球隊好有實力奪冠
迪西,保方,阿巴,IMMOBILE,卡辛應該會對哥斯拉時出場
舊 06-15-14, 09:27 PM   #471
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
我覺得今場防守其實唔太好..
基亞連尼表現唔太理想..經常失位漏人
柏列達都唔係好穩陣,失個球佢應該要負責
唔知迪施利奧下場出得未,基亞連尼都係打番中堅好d
而家有消息話保方傷勢比想象嚴重,下場未必出得

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-14, 12:50 AM   #472
clie

基亞打左閘真係好怪,下場迪西里奧出場,正
保方都係時候退位,再咁勇佢可以打六屆WC
艾比亞迪可能後悔唔入國家隊
舊 06-16-14, 10:07 AM   #473
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

今次真係估你唔到踢聖誕樹
基亞連尼踢左閘不嬲唔掂,加埋柏列達國家隊變左屎,失一球算係咁
保方反而無所謂,因為斯列古其實好勁…

舊 06-16-14, 11:43 AM   #474
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: sugihara 查看文章
保方反而無所謂,因為斯列古其實好勁…
因為保方太神~意大利無一個勁GK上到位~

舊 06-16-14, 01:25 PM   #475
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: clie 查看文章
恭喜意大利不再慢熱,首場贏2:1
派路唔中楣入波應該做MOM。。。
巴黎個門將好穩健咁款,唔知佢勁唔勁
睇黎隊波打後狀態仲有得提升
唔怪得派路話球隊好有實力奪冠
迪西,保方,阿巴,IMMOBILE,卡辛應該會對哥斯拉時出場
唔係意大利唔再慢熱,係英格蘭比意大利差
上半場基亞失左幾多次位,重有史獨入個球,慢鏡睇住佢行返去,意大利幾時咁防守
對家攻不利,肥仔下半場空晒自己射失又係反映班大帝重發緊夢
唔係對家冇針對性守簡戈迪華出到波比巴神,今場可能連一分都冇

所以今場拎3分唔係自己踢得好,係對手踢得差

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
FORZA Italia~~意大利偉大的右後衛彭路基建奇功, 以2:1殺敗蘇格蘭, 進軍08歐洲國家盃決賽週 clie 國家隊討論區 1000 11-24-07 05:15 PM

現在的時間是 01:31 AM

手機版 | APP版