Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
攻略及心得交流區>龍が如く 6 命の詩 攻略專區 再見(?),桐生一馬
Irwin 09:30 PM 12-26-16
作者: pet3:
那裡有警察 ?
我想做逃跑杯
點解要警察?

我無搵警察都白金了…
pet3 12:40 AM 01-01-17
作者: Irwin:
點解要警察?

我無搵警察都白金了…
逃十次如果有警察可以強製逃嘛

戰鬥>走去警察>停戰 >再去引敵人 >行警察
1分鐘就逃完十次

最後我在故事中途找到警察了

已白金

這集難度超低
比4更低
很好
沒有究極技鬥 沒有小遊戲完成度
白送一樣
persona_milk 09:42 PM 01-01-17
初期支線響往的人, 當中要搵阿遙張相比個小妹妹,去到惠比壽屋但唔夠錢, 之後張相賣左,但我之後無理到佢繼續主線, 而家玩到第六章返神室, 想問仲有無機會做返個支線, 定係中左BUG要等二周目
pet3 10:17 PM 01-01-17
作者: persona_milk:
初期支線響往的人, 當中要搵阿遙張相比個小妹妹,去到惠比壽屋但唔夠錢, 之後張相賣左,但我之後無理到佢繼續主線, 而家玩到第六章返神室, 想問仲有無機會做返個支線, 定係中左BUG要等二周目
唐吉坷德附近會看到之前說喜歡釘宮的人
他會被欺凌
救他就會給你相
孤鎗客 10:43 PM 01-01-17
今集神室町到底搞咩, 到最後都入唔到冠軍街, 賽之河原同龍宮城...
唔通又要DLC?
pet3 10:55 PM 01-01-17
作者: 孤鎗客:
今集神室町到底搞咩, 到最後都入唔到冠軍街, 賽之河原同龍宮城...
唔通又要DLC?
城市開發中

發展就是硬道理
Irwin 08:55 PM 01-02-17
作者: 孤鎗客:
唔通又要DLC?
作者: pet3:
城市開發中

發展就是硬道理
重點係:唔俾花屋出場

搵到花屋仲邊有咁多咁o既劇情…睇CCTV就知咩事啦…
sunhikari 08:23 AM 01-03-17
昨日通頂爆左主線

其實個結局太夾硬黎
以桐生的實力係可以唔賣對方帳
而家搞到⋯⋯
pet3 09:19 AM 01-03-17
作者: sunhikari:
昨日通頂爆左主線

其實個結局太夾硬黎
而家搞到⋯⋯
佢係比釘宮氣到心淡
想放手
Dyhalt Rushifar 09:47 AM 01-03-17
昨日通頂爆左主線

其實個結局太夾硬黎
而家搞到⋯⋯
咁佢後期SENSE到自己係天煞孤星,一齊只會繼續令班細路繼續不幸,日日金盆洗手都冇用,咁做好自然。
其實咁咪仲好,可以名正言順去酒池肉林。
sunhikari 11:17 AM 01-03-17
作者: Dyhalt Rushifar:
咁佢後期SENSE到自己係天煞孤星,一齊只會繼續令班細路繼續不幸,日日金盆洗手都冇用,咁做好自然。
其實咁咪仲好,可以名正言順去酒池肉林。
其實我一開始都係咁諗,因為佢個朵黑白二道都太響,根本隨時累到好多人
但而家情況係直頭出死亡證當佢死左,但又無新的身份,咁變左一個無名無姓的人咁......直頭連存在都無埋.....所以伊達會阻止又真係正常
Dyhalt Rushifar 01:40 PM 01-03-17
其實我一開始都係咁諗,因為佢個朵黑白二道都太響,根本隨時累到好多人
但而家情況係直頭出死亡證當佢死左,但又無新的身份,咁變左一個無名無姓的人咁......直頭連存在都無埋.....所以伊達會阻止又真係正常
正路應該有假身分既,強國黑幫都整到,日本政界冇可能整唔到啦…
sunhikari 02:35 PM 01-03-17
正路應該有假身分既,強國黑幫都整到,日本政界冇可能整唔到啦…
如果有假身分的話,咁佢大可以返去遙身邊,大不了牽牛花易手改名而已,但最後係無做到
得遙一家三口返左去牽牛花

所以就咁睇結局桐生似想永久隱世埋名,所以連假身份都唔做都話唔定......
wuxu 02:51 PM 01-03-17
如果有假身分的話,咁佢大可以返去遙身邊,大不了牽牛花易手改名而已,但最後係無做到
得遙一家三口返左去牽牛花

所以就咁睇結局桐生似想永久隱世埋名,所以連假身份都唔做都話唔定......
某程度上係有假身份的吧(此終之後都要搵食…),而唔返牽牛花最大理由相信就係「係人都知桐生=牽牛花」,就算佢化左灰返去終有一日會有人唔識死走去個度搵佢(世上白癡多的是,你睇下《方根書簡》個男主…),所以最好方法就係全世界都當佢死左,然後離自己熟人越遠越好。
Dyhalt Rushifar 04:00 PM 01-03-17
全世界都知道你在生既一定會返去,咁你返去同公告你冇死有咩分別
定係一返去就做隱蔽壯年,從此足不出戶…
pet3 04:04 PM 01-03-17
睇個勢做多次的士佬就得
豪傑公子 04:04 PM 01-03-17
作者: wuxu:
某程度上係有假身份的吧(此終之後都要搵食…),而唔返牽牛花最大理由相信就係「係人都知桐生=牽牛花」,就算佢化左灰返去終有一日會有人唔識死走去個度搵佢(世上白癡多的是,你睇下《方根書簡》個男主…),所以最好方法就係全世界都當佢死左,然後離自己熟人越遠越好。
佢之前第5集唔係有個假身份鈴木太一咩?
wuxu 04:18 PM 01-03-17
作者: 豪傑公子:
佢之前第5集唔係有個假身份鈴木太一咩?
等五集時都皇左囉,自然要開個新分身吧
wuxu 04:18 PM 01-03-17
全世界都知道你在生既一定會返去,咁你返去同公告你冇死有咩分別
定係一返去就做隱蔽壯年,從此足不出戶…
個度有幾大,隨時行出去後院都被人影得到
Dyhalt Rushifar 04:21 PM 01-03-17
作者: wuxu:
個度有幾大,隨時行出去後院都被人影得到
日頭PACK佢入箱,午夜先餵下佢食飯,都應該OK既
wuxu 05:22 PM 01-03-17
日頭PACK佢入箱,午夜先餵下佢食飯,都應該OK既
桐生已經變得跟貓沒分別了嗎
小昭Teddy 07:51 PM 01-09-17
個人渣跟埋黎沖繩, 你叫桐生點頂???唔走就奇啦

南雲真係慘...一世人都贏唔到柒谷...但點解我覺得佢對廣美好似有興趣...
RPG之鬼 04:11 PM 01-10-17
話唔定下集桐生開係神室町開飯堂
人地深夜飯堂佢咪午夜飯堂囉
Dyhalt Rushifar 04:19 PM 01-10-17
作者: 小昭Teddy:
個人渣跟埋黎沖繩, 你叫桐生點頂???唔走就奇啦

南雲真係慘...一世人都贏唔到柒谷...但點解我覺得佢對廣美好似有興趣...
其實在下堅覺得寫腳本果個好憎藤原,寫得佢食阿遙,冇返三四場大表演根本平衡唔到,而佢偏偏真係由頭廢到尾。
明明染谷同韓國仔都寫得好地地…
RPG之鬼 04:26 PM 01-10-17
其實在下堅覺得寫腳本果個好憎藤原,寫得佢食阿遙,冇返三四場大表演根本平衡唔到,而佢偏偏真係由頭廢到尾。
明明染谷同韓國仔都寫得好地地…
染谷同韓俊基無論外型同性格都吸引
不過可能咁樣所以出唔到韓版玻璃心世界都有唔單止上面

藤原冇表現得黎又蠢,講劇中咁多個兒子郎老大果兩個真係好唔掂
論外型應該有廿幾歲,咁都咁衝動真係點解遙要揀佢
唔好下集講其實遙人唔係你個仔
1 2 3 

返回主題版面