Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 450 950 1350 1400 1440 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1460 1500 1550  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 07:11 PM 05-25-17
話說看板娘之一既倉管都已經救起左
話唔定之後仲會改一改系統例如有無敵貫通既寶具打穿左個無敵之後會扣一定百份比既damage等真名看破上到場

幾時先輪到社長親女兒翻生
FURIMUKI 07:21 PM 05-25-17

埃及魔術最強
6078 08:00 PM 05-25-17
好奇一問魔神王同殺生院食唔食英靈特攻?
pet3 08:31 PM 05-25-17
金閃完全未強化之前 藍呆強好多吧?(絕對不是因為我沒金閃閃,不爽
fufufu123456 08:38 PM 05-25-17
作者: FURIMUKI:
埃及魔術最強
小弟隻尼托技1 lv8+魔性菩薩都系會miss,唔好彩miss左中間果隻就要打多幾turns
系咪要lv10先唔會miss呢

暫時折衷辦法都系要帶絆10左既自爆弓+凛+尼托+埋隻弓王做保險
FURIMUKI 09:03 PM 05-25-17
作者: fufufu123456:
小弟隻尼托技1 lv8+魔性菩薩都系會miss,唔好彩miss左中間果隻就要打多幾turns
系咪要lv10先唔會miss呢

暫時折衷辦法都系要帶絆10左既自爆弓+凛+尼托+埋隻弓王做保險
我隻孔明有龍脈,可以OC500
其實lv8技+OC500都會Miss
不過教授個寶具都扣差唔多20萬,最多打多2,3turn
細路翔 09:41 PM 05-25-17
個quest我一路都只係沖田拉二+超級歐洲芙隻寶3弓王去打

幾時先出新章比我隻90lv倉管上場挨子彈
gingq7 10:17 PM 05-25-17
今日想去打白貞強化任務, 才發現我隻白貞由福袋抽番黎, 升到90, 但到今日都仲係絆1, 連強化任務都無得打
fufufu123456 10:25 PM 05-25-17
作者: FURIMUKI:
我隻孔明有龍脈,可以OC500
其實lv8技+OC500都會Miss
不過教授個寶具都扣差唔多20萬,最多打多2,3turn
依家小弟用弓王做保險都系最多4turns完場,順利即死哂的話真系慳好多時間+手力(雖然都只可慳埋呢半hr
感謝師兄post隻尼托出黎,刷左成個下午完全冇意識用佢
FURIMUKI 10:31 PM 05-25-17
得番半個鐘
唔知一陣會出乜呢
Hextor 10:36 PM 05-25-17
都冇乜刷
要打6 round
FURIMUKI 11:10 PM 05-25-17
同一個打法
教授換做藤村 一樣3Turn
大破人間 11:50 PM 05-25-17
人馬關無保底,隨時得9肥 (雖然都好過種火關
Hextor 11:54 PM 05-25-17
弓人馬少血易3TURN好多
都OK啦平均1場1-2個
fufufu123456 11:55 PM 05-25-17
計過數想升技、靈基需要既蹄鐵夠哂數,今日終於可以休息

骨農左400幾條但過幾mins就剩返廿條
FURIMUKI 12:03 AM 05-26-17
蹄鐵少用,不過都係打定好
蛋撻王子 12:17 AM 05-26-17
計過數想升技、靈基需要既蹄鐵夠哂數,今日終於可以休息

師兄辛苦了
當你要用番今日升既英靈既時候
你就會覺得今日既努力係無白費的

我今日無乜時間禁太多電話
打左唔係太多
希望唔好太早後悔
FURIMUKI 12:38 AM 05-26-17
骨都可以話去冬木打

我留所有蘋果比羽根
鈴蘭 01:04 AM 05-26-17
三爺而家好似好鬼好用 好想升滿個技佢
fufufu123456 01:11 AM 05-26-17
作者: 蛋撻王子:
師兄辛苦了
當你要用番今日升既英靈既時候
你就會覺得今日既努力係無白費的
我今日無乜時間禁太多電話
打左唔係太多
希望唔好太早後悔
一大半比左黑狗三公,相信會有回報
蛋撻王子 01:24 AM 05-26-17
作者: 鈴蘭:
三爺而家好似好鬼好用 好想升滿個技佢
或者咁講
三公唔駛投資太多
淨係升滿招2技

其他兩招隨兩(或視自己素材情況)升下
就已經夠做

10級
3回合30%攻防up
一直以黎缺少既攻buff
終於來臨

重點係一直以黎長註既C狐藍BUFF隊攻擊手
除左將傷害更推高一層之外
10級Cooldown只係5T

如果跟住C狐寶具既流動
基本上可以接近永久長註攻防30% up buff既狀態...
既全剋職狂戰士....

太正
FURIMUKI 01:47 AM 05-26-17
換走孔明放太陽王入去
エレナ寶1都可以確殺wave2
太陽王太偉大
the fool 02:18 AM 05-26-17
雖然小弟隻凛技太低,冇乜比較價值,不過頭先都去打左6場測試下
3場俾凛裝100lv寶石,3場裝22lv菩薩,諗住應該唔會3場個輸出亂數都一樣咁好彩掛
100lv寶石,OC200%

22lv菩薩,OC400%

反而22lv菩薩仲高輸出過100lv寶石
凛用菩薩應該會好d,因為寶具OC個紅魔放有加成
400幾
小弟無乜心機打,打得50條左右,加埋之前存貨得170條,本來目標200 orz
作者: 蛋撻王子:
或者咁講
三公唔駛投資太多
淨係升滿招2技

其他兩招隨兩(或視自己素材情況)升下
就已經夠做

10級
3回合30%攻防up
一直以黎缺少既攻buff
終於來臨

重點係一直以黎長註既C狐藍BUFF隊攻擊手
除左將傷害更推高一層之外
10級Cooldown只係5T

如果跟住C狐寶具既流動
基本上可以接近永久長註攻防30% up buff既狀態...
既全剋職狂戰士....

太正
原本仲十五十六升唔升三公技2上10(QP唔多orz),聽完你咁講可以唔使諗
不過要咁玩我仲要升埋玉藻先得...(雖然都想升,但己有幾隻術升完唔急用)唯有用住術閃先
蛋撻王子 02:20 AM 05-26-17
作者: the fool:

原本仲十五十六升唔升三公技2上10(QP唔多orz),聽完你咁講可以唔使諗
不過要咁玩我仲要升埋玉藻先得...(雖然都想升,但己有幾隻術升完唔急用)唯有用住術閃先
QP唔多就唔駛咁急住升既
the fool 02:22 AM 05-26-17
同埋想問下,CCC event係咪黑茶殺左ガウェイン好似無明顯話佢係兇手,定係殺生院?無留意有無講
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 450 950 1350 1400 1440 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1460 1500 1550  ... 最後

返回主題版面