Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-27-16, 11:46 PM   #3626
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
引用:
作者: ShinDou 查看文章
岩岩射10張12R
me too

舊 06-28-16, 06:10 AM   #3627
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
夜晚都開工...已經8千6/\
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 06:36 AM   #3628
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
原來有高人幫助,怪不得一天升左咁多,在此多謝高人們,希望笨大不要食言就行了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 09:49 AM   #3629
J+1
望過黎呀!!!!!!

9千6了
由手機版發出
舊 06-28-16, 10:34 AM   #3630
書仔
Game Master
路人一名

9千8

舊 06-28-16, 10:55 AM   #3631
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
呢班真正機戰迷,甘拜下風

舊 06-28-16, 11:28 AM   #3632
J+1
望過黎呀!!!!!!

已過一萬

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
呢班真正機戰迷,甘拜下風
平過課一單,仲要咁多人集資,超值啦
由手機版發出
舊 06-28-16, 12:09 PM   #3633
Crazy Gamer

小弟冇上開高登,想請問系乜野原因令佢地咁落力刷RT數?純粹想要隻マジンガー?

舊 06-28-16, 12:15 PM   #3634
yorkyork

註冊日期: May 2010
佢要1萬rt就係知玩家冇咁多人,
$ega咁既性格下次就要3萬rt
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 12:35 PM   #3635
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
夠數係咪等派唔駛登記架?
我都想知原因

Thanks
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 12:53 PM   #3636
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
小弟冇上開高登,想請問系乜野原因令佢地咁落力刷RT數?純粹想要隻マジンガー?
應該一開始都係4000目標,不過可能見平直接打爆佢?
由手機版發出
舊 06-28-16, 02:10 PM   #3637
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: J+1 查看文章
應該一開始都係4000目標,不過可能見平直接打爆佢?
由手機版發出
就只係咁簡單
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 03:16 PM   #3638
Crazy Gamer

下期強敵又高達~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 04:41 PM   #3639
書仔
Game Master
路人一名

最後射多20張,終於中到SSR了,不過射紅連,又是一部等笨大發落的機

舊 06-28-16, 06:35 PM   #3640
Crazy Gamer

一次過射晒60卷真爽~~~~
中1SSR11SR, 終於中到新SSR, 係盾勇者王~~~~
舊 06-28-16, 11:09 PM   #3641
Crazy Gamer

唔講得笑,呢隻game真系對小弟好好,抽親都SSR,系咪因為課過金撥左我落VIP pool?:hahaha:

舊 06-28-16, 11:18 PM   #3642
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
係都唔奇,任佢調姐
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 07:23 AM   #3643
ShinDou

射多10張飛得2SR,有張仲要係任務派到凸爆既戰國魔神

原來仲有9SR大器化,我賣左好多
舊 06-29-16, 08:18 AM   #3644
clie

註冊日期: Dec 2001
賣得既都係廢機,九成變大器,而家我都唔敢賣
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 08:23 AM   #3645
clie

引用:
唔講得笑,呢隻game真系對小弟好好,抽親都SSR,系咪因為課過金撥左我落VIP pool?:hahaha:

我5月初課過,今次中兩隻,唔知有無關,要問歐洲人
我隻OG唔夠肥食到80,想問黎緊維護後(聽晚黃昏)送既肥趕唔趕得切完成EV MISSION(聽晚零晨)?
舊 06-29-16, 01:51 PM   #3646
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
我5月初課過,今次中兩隻,唔知有無關,要問歐洲人
我隻OG唔夠肥食到80,想問黎緊維護後(聽晚黃昏)送既肥趕唔趕得切完成EV MISSION(聽晚零晨)?
今日爆水打肥喇

此篇文章於 06-29-16 02:10 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 06-29-16, 10:31 PM   #3647
ShinDou

爆水打晒D飛同肥,射多10張飛得1SR

清幾隻GAME AP好忙,OG都淨係打左3話
舊 06-30-16, 06:18 AM   #3648
J+1
望過黎呀!!!!!!

大更新前記得set好引繼...
由手機版發出
舊 06-30-16, 12:31 PM   #3649
clie

KO 唔到挑戰3-9,咁3同5都唔駛玩
舊 06-30-16, 01:20 PM   #3650
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
大更新前記得set好引繼...
由手機版發出
感謝提醒,已set好
師兄唔提真系完全冇呢個意識

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:59 PM

手機版 | APP版