Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-28-16, 09:34 AM   #76
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
打巴哈改係要精鍊多d 召喚技架
入唔到個網可以上youtube 搵搵片

轉機好似要開個acct link入去咁
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 11:08 AM   #77
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我係唔夠召喚石,1粒都生產唔到

我係mobage果度唔見有引繼,淨係可以退會

係咪要退會之後開新account再send空mail俾自己另1部機入個email黎開?
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:11 PM   #78
Gustavi
Crazy Gamer

如果你而家已經有link mobage account
好似你去另一部機login 番你個mobage account 就ok

召喚唔夠就唔打住先lo, 反正打左你都整唔到, 就算整到, 都係出得一次.....
深淵每個月都全部開一次架, 遲d 打番都ok

而家黃金週event 可以打珠~ 易儲d
舊 04-28-16, 03:56 PM   #79
ShinDou

其實我用過2部機打,刷過首抽,之後1路用新機打,但2個都link左同1個gmail account同1樣名,而家想轉用番舊機,我1login佢就load番我舊機個save,唔係新機果個,我入番mobage見2個account都唔同id,但2個id都用同1個email,我想轉email又唔俾,唔知點搞

其實召喚石係咪得活動有?
舊 04-28-16, 04:53 PM   #80
Gustavi
Crazy Gamer

咁你試下logout 個mobage, delete game 再dl 過
logout mobage 唔記得左點攪... 好似要硬打條logout link先真正logout 到

每個星期d 召喚 冇..... 好似某d boss 會跌,
要大量就而家打... GW 打EX+ 可以auto..
舊 04-28-16, 05:02 PM   #81
ShinDou

尋日我試埋log out退會都唔掂

試過用新機開新account都唔得
舊 04-28-16, 05:15 PM   #82
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
係咪要清埋mobage網cookies

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 05:32 PM   #83
ShinDou

即係要清我舊機用既browser cookies?

其實我直接將舊機返回原廠係咪最好?
舊 04-28-16, 07:02 PM   #84
ShinDou

都係唔得,返回原廠都試埋,都係LOAD番舊SAVE,同埋用GOOGLE+入都唔得,都係LOAD番以前既SAVE,放棄了
舊 04-29-16, 09:58 AM   #85
Gustavi
Crazy Gamer

試過直接去哩到?
http://sp.mbga.jp/_logout
舊 04-29-16, 10:21 AM   #86
ShinDou

我係用game入面既logout再去mobage退會都唔得

同埋我而家部機返左原廠,理論上應該洗晒d野

而家load極都位係舊save,可能因為我2部機都用同1個gmail,佢次次拎save都拎左我第1個舊save
舊 04-29-16, 02:09 PM   #87
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
係咪會舊機UPLOAD左個SAVE係SERVER,次次都係LOAD個個....新機SAVE又OVERWRITE唔到....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 04:10 PM   #88
ShinDou

應該係,因為我2個都1樣gmail account
舊 04-29-16, 05:48 PM   #89
GP03D

重新玩過聽日抽到CLOUD新武先開始.....

舊 04-29-16, 06:21 PM   #90
ShinDou

Cloud有新武咩?唔係合體劍?

唔係刷鐵壁好d咩?冇鐵壁後期接近唔駛打,fd又好少人掛鐵壁,不過我應該會棄1排先,最近太多game同活動要打

不過之前都打左好耐先有130體力
舊 04-30-16, 03:16 PM   #91
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
因為講緊新系列...限界突破武
エアリス把b專都正...

舊 04-30-16, 03:24 PM   #92
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

結果十連抽冇雲爺新武
不過有エアリスb專,都滿足啦

舊 04-30-16, 03:52 PM   #93
ShinDou

限凸武6星勁好多﹖有冇BURST MODE﹖

有D心郁郁想刷把野返黎由頭打

岩岩睇個網,基本攻高幾十,打出黎會唔會爭好遠﹖限凸係要出必果陣先有﹖平時d招有冇﹖

係咪黎緊會狂出呢d限凸武event﹖

此篇文章於 04-30-16 03:57 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-30-16, 03:57 PM   #94
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
限凸武6星勁好多﹖有冇BURST MODE﹖

有D心郁郁想刷把野返黎由頭打
限突武無burst的,不過本身白值已經勁

舊 04-30-16, 04:02 PM   #95
ShinDou

原來好多角色出左限凸3﹖呢幾日既事﹖可以上到lv99
舊 04-30-16, 04:49 PM   #96
GP03D

係呀,好多野玩,FFBE我都冇咩點理...白貓,FFRK加隻新ONE PIECE都玩唔掂....
呢隻已家係洗召喚石最佳時機,到聽日就轉架啦...

舊 04-30-16, 05:29 PM   #97
ShinDou

ffbe聽日都開ff5 event啦,有5個探索,之後又可以升下d新6星人,同可以去番以前d版去r石,每版100執到笑,今次應該成街都抽到1大堆gilgamesh都似

其實召喚石係咪淨係打深淵先拎到﹖我之前1隻召喚都整唔到
舊 04-30-16, 06:11 PM   #98
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

FFBE以前剛開覺得好抽既,但由奶挺6星開始用晒石都一隻都抽唔到
以前抽到d勁角FF2フリオ,vaan,exdeath...而家好似俾6星比下去變廢產咁
FFRK抽到超必武器起碼幾時都用得著呀...

而且FFBE行地圖玩法剛開始係幾新鮮,但event要你行N次就俾佢磨滅晒心機
而家我都只係每次追完主線就算...

舊 04-30-16, 06:21 PM   #99
ShinDou

我反而覺得2月開始d野易抽左

我好似ff13 event果陣度先開始抽到黑鬼,fft性騎,先開始有full break用,之前1路都用廢5星戰隊,仲出埋隻4星比比谷300魔力黎w黑魔咁打

其實ffbe而家開始好多舊角解放上6星啦

探索應該打1次就夠

不過儲石任就真係要成日打同1版有d悶,不過佢打1場都算快

但如果唔係有勁野都唔同佢衝,好似今次性劍event我都hea打同完全唔抽,等ff5 allin
舊 05-01-16, 03:02 AM   #100
GP03D

抽左4次先中到CLOUD把6星野...不過係幾勁...其他武都中哂,係中唔到AERITH把野,好似幾有用咁....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Zoo Keeper 3D (日版 2012/1/26) enishi 手提遊戲機討論版 11 11-22-11 08:47 AM
[Wii] お掃除戰隊 くりーんきーぱー (Clean Keeper) neo 電視遊戲討論版 21 04-16-08 07:43 PM
New record! House ~清談館~ 2 01-17-08 04:24 PM
[NDS]Zoo Keeper (動物方塊) 將移植 NDS neo2046 手提遊戲機討論版 32 12-24-04 11:51 AM
sound record Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 1 07-30-04 01:48 AM

現在的時間是 02:20 PM

手機版 | APP版