Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-17-15, 12:47 AM   #751
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
同時5隻介角在介場, CC史上最壯觀
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-15, 09:33 PM   #752
Harpuia
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
小號快60劵,把王女傳弓剩女都抽到了…
大號這堆都抽了6W羊…
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-15, 01:06 AM   #753
lovesong
Senior Gamer
ここが、イリオン

註冊日期: Oct 2008
打左20場都打唔到復誓第4格,有無人打到....
lovesong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-15, 09:37 AM   #754
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: lovesong 查看文章
打左20場都打唔到復誓第4格,有無人打到....
我有打到呀 8AP 喪打啦

20AP吐血中
要借到性女先有得打
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-15, 04:09 PM   #755
digiharuka

PSN  IDdigi_haruka
幸好復誓一take過攪掂
執著就差 R同SR唔跌尾箱......
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-15, 10:05 AM   #756
lovesong
ここが、イリオン

打到31場終於出左,又話加20%木箱銀箱既,打到我嘔血...
真係好後悔無抽副都隻丟寶戰士
舊 02-21-15, 10:34 AM   #757
digiharuka

引用:
打到31場終於出左,又話加20%木箱銀箱既,打到我嘔血...
真係好後悔無抽副都隻丟寶戰士
+20% 是Free Quest和每日的初中任, 其他的特殊任當然沒有
===
一劵抽到狂戰士....
舊 02-21-15, 01:43 PM   #758
izumo

http://chroniclev.sega-net.com/info/detail/009702.html

LH參戰 星期一就係
宗次郎變左LOGIN BONUS
舊 02-21-15, 01:45 PM   #759
digiharuka

引用:
作者: izumo 查看文章
http://chroniclev.sega-net.com/info/detail/009702.html

LH參戰 星期一就係
宗次郎變左LOGIN BONUS
儲起30張劵有用了...
舊 02-21-15, 06:06 PM   #760
Harpuia
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: digiharuka 查看文章
一劵抽到狂戰士....
15劵1魔神
這遊戲真好玩
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 01:59 AM   #761
izumo

引用:
儲起30張劵有用了...
唔係特別有愛

睇定D先抽都未遲
LH角 最勁係瑪莉姐同 實莉
舊 02-23-15, 02:55 PM   #762
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
小嘉認真做生意嘞
その2●「にゃん太(SSR)」がいますぐ手に入る!
イベント期間中に9,800円の精霊石セットをご購入いただいた方全員に、「“ご隠居コック”にゃん太(SSR)」を、もれなくプレゼント!

舊 02-23-15, 04:08 PM   #763
lovesong
ここが、イリオン

但係akatsuki唔比抽,仲要限定200隻,買完石都唔想抽....
舊 02-23-15, 04:23 PM   #764
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
但係akatsuki唔比抽,仲要限定200隻,買完石都唔想抽....
アカツキ係魔神EVENT出,打爆第50、80、110同150隻都會出。
基本上有心打既唔會完全拎唔到,不過凸唔凸爆到就另一回事…

舊 02-23-15, 05:58 PM   #765
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
當時手機版打到好多人想棄坑, 唔知CCV 會如何了
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 07:02 PM   #766
izumo

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
當時手機版打到好多人想棄坑, 唔知CCV 會如何了
如果跟番CCV 一貫紅箱RATE就冇手機咁惡夢ge
手機 淨係派一隻
要搏4隻
而家派4隻 搏一隻 2個世界來

抽左貓太 未add fd請add
舊 02-23-15, 08:03 PM   #767
lovesong
ここが、イリオン

生放送點拎?
舊 02-23-15, 08:25 PM   #768
izumo

引用:
生放送點拎?
等 ! 名越up完第2D GAME + 廢話時間完 就有 code

CCV D 生放送好正
可以好少廢話
last幾張power point 將所有野交待清楚
舊 02-23-15, 08:37 PM   #769
digiharuka

引用:
作者: izumo 查看文章
如果跟番CCV 一貫紅箱RATE就冇手機咁惡夢ge
手機 淨係派一隻
要搏4隻
而家派4隻 搏一隻 2個世界來

抽左貓太 未add fd請add
都唔明同一隻game 在手機同psv 個營運可以差距咁大, 擴散又係咁

我等你地post code
舊 02-23-15, 08:46 PM   #770
izumo

引用:
都唔明同一隻game 在手機同psv 個營運可以差距咁大, 擴散又係咁

我等你地post code
MA個情況唔知
但CCV同CC真係2 班唔同人RUN

手機版我要求都唔係好高姐
俾番80FD同10連叉抽戒抽 來真係少忽肉咩
舊 02-23-15, 08:51 PM   #771
lovesong
ここが、イリオン

CODE限7千幾人,開住部PC睇生放,開定個CODE畫面全裸待機好D
舊 02-23-15, 09:00 PM   #772
izumo

引用:
CODE限7千幾人,開住部PC睇生放,開定個CODE畫面全裸待機好D
當你真係新手唔知
次次D CODE都換唔爆
聽朝起身先換都仲得
舊 02-23-15, 09:05 PM   #773
lovesong
ここが、イリオン

我真係新手
舊 02-23-15, 09:42 PM   #774