Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-06-11, 02:14 AM   #701
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
引用:
作者: diabloex 查看文章
呢隻burnout 地圖太free, 比賽時很難看走邊條路..

定係我唔知有指示可以開
懂得找最速路線也是這game很重要的一環
你可以跟大隊也可走自己的路
只要你第一個衝過終點就行了
有時偶仲會故意令其他車炒的
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 02:14 AM   #702
BQBW
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
呢隻burnout 地圖太free, 比賽時很難看走邊條路..

定係我唔知有指示可以開
佢會有建議路線, 不過唔會太明顯顯示
留意畫面上方的路牌, 到適當的路口會閃, 車的指揮燈都會閃

不過其實去每個區的主要大路就係得個幾條(而且offline 目的地來來去去都係個d)
記左之後用主路去到小區再慢慢去目的地就可
BQBW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 02:29 AM   #703
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
收到, thx

原本就好想買呢隻game, 不過剛巧之前打得太耐PSP呢個系列, 所以唔買,
現在格好耐玩番都唔錯, 而且free :P
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 10:18 AM   #704
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
今晚有冇PS友開chat room睇MS Press Con?
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 10:27 AM   #705
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
今晚有冇PS友開chat room睇MS Press Con?
用返上年個M群啦

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 10:34 AM   #706
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
用返上年個M群啦
OK~ see u tonight~

SONY Press Con睇唔睇?
8.00AM開始? 我可以睇到半場.....
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 10:40 AM   #707
jackybat09
一擊必殺

註冊日期: Aug 2002
點解我係UK PSN A/C DOWNLOAD WELCOME BACK GAME 個時剩係見到D PS3 GAME, 見唔到有PSP GAME? 有無師兄同我有同樣問題?

個仔啱啱出世, 真係無乜時間打機, 我隻白騎封印中.......
jackybat09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 11:04 AM   #708
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
OK~ see u tonight~

SONY Press Con睇唔睇?
8.00AM開始? 我可以睇到半場.....
M$, Apple, $ony, Nintendo 四個我都睇
聽朝請左半日time-off~

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 11:50 AM   #709
tom
Sega Fan

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAvibee
US/EU 嘅DL版Little Big Planet可唔可以開中英文碟版save?
tom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 12:11 PM   #710
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
引用:
作者: tom 查看文章
US/EU 嘅DL版Little Big Planet可唔可以開中英文碟版save?
昨晚試過
不對應行版的save
但盃list就同一個
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 01:41 PM   #711
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
ttp://tech.qq.com/a/20110606/000039.htm
任系也會被入侵嘛
所以不要只說sony 的錯

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 01:49 PM   #712
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: pet3 查看文章
ttp://tech.qq.com/a/20110606/000039.htm
任系也會被入侵嘛
SONY被入侵無錯
SONY的善後工作, 就用戶角度而言, 處理得不好
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 01:57 PM   #713
LKC

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: pet3 查看文章
任系也會被入侵嘛
總有人會覺得好的網絡是攻不破
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 02:35 PM   #714
袓哥
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: jackybat09 查看文章
點解我係UK PSN A/C DOWNLOAD WELCOME BACK GAME 個時剩係見到D PS3 GAME, 見唔到有PSP GAME? 有無師兄同我有同樣問題?
我反而係eu唔見psp games
求助
袓哥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 03:01 PM   #715
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
鎖好門窗唔代表冇賊入到黎
但係賊永遠係取易不取難
而且任記比人攻擊, 冇話比人人爆左
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 03:03 PM   #716
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: xima 查看文章
昨晚試過
不對應行版的save
但盃list就同一個
但同時好似讀到個舊Profile... 佢認到舊character名
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 03:10 PM   #717
LKC

註冊日期: Nov 2006
引用:
鎖好門窗唔代表冇賊入到黎
但係賊永遠係取易不取難
而且任記比人攻擊, 冇話比人人爆左
但駭客喜歡向難度挑戰
如破解.入侵...
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 03:21 PM   #718
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
M$, Apple, $ony, Nintendo 四個我都睇
聽朝請左半日time-off~
我淨係睇apple, sony冇咁多假

舊 06-06-11, 03:47 PM   #719
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: LKC 查看文章
但駭客喜歡向難度挑戰
如破解.入侵...
向難度挑戰點輪都未輪到sony啦
由手機版發出
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 04:05 PM   #720
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: jackybat09 查看文章
一樣
成個PSN上根本無一樣係PSP野

舊 06-06-11, 06:56 PM   #721
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 怪人 查看文章
一樣
成個PSN上根本無一樣係PSP野
me2...............

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 07:04 PM   #722
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
試埋個WIPEOUT, 真係唔錯, 用以用六軸去行, 幾爽. 同埋有得ONLINE, 正

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 07:17 PM   #723
芝麻糊

註冊日期: Oct 2006
仲等緊hk psn
我部機得番7gb...

舊 06-06-11, 07:30 PM   #724
T9P2L

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
試埋個WIPEOUT, 真係唔錯, 用以用六軸去行, 幾爽. 同埋有得ONLINE, 正
我等緊佢出WipEout 2
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-11, 07:30 PM   #725
lucky star
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Number Two 查看文章
我淨係睇apple, sony冇咁多假
我就集中火力睇sony 同 任記,ms 感覺佢會show 一大堆kinect 野,冇乜性趣

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
us,eu 個 welcome back quota 用晒,會留番Hkpsn重開先dl, 遙遙無期
lucky star 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
L.A. Noire [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 1141 09-07-17 09:48 PM

現在的時間是 02:52 AM

手機版 | APP版