Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-09-15, 07:16 PM   #26
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
正路:
王馬 武士 剎那 牙
爆冷:
雷庵 尤利烏斯 零 初見

舊 07-09-15, 07:29 PM   #27
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
其實我覺得兩個泰仔正~
關林純都唔錯~可惜佢地條線無運行~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 07:42 PM   #28
Rance
The One
ガハハ

關林呢D任人打O既點同黑鬼打呀,黑鬼下下打要害

舊 07-09-15, 07:52 PM   #29
Metatron
God of Gamer
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
關林所有回憶都講曬,應該都用完
但死左個會唔會出敗者復活戰呢

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-15, 10:06 AM   #30
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
其實泰拳王打左未?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-15, 10:09 AM   #31
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
1回戰打哂 第一部完
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-15, 10:11 AM   #32
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Metatron 查看文章
關林所有回憶都講曬,應該都用完
但死左個會唔會出敗者復活戰呢
我覺得關林比人做瓜之後,肥宅春男會變返做鬥神秒殺黑人

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-15, 12:17 PM   #33
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: 細路翔 查看文章
我覺得關林比人做瓜之後,肥宅春男會變返做鬥神秒殺黑人
其實關林純既全反擊真係未必會輸比黑鬼我覺得~

赤子之心 拯救失落時代
舊 07-12-15, 12:08 AM   #34
Rance
The One
ガハハ

插眼插耳踢JJ咁點反

舊 07-12-15, 12:53 AM   #35
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: JMi 查看文章
八強應該對阿古谷
反而四強就唔太估到... 果組睇落好似魚夫最好打

另一邊我想睇零對剎那 呢兩個都係好睇過主角條線
唔覺打到四強,四強時會有事發生而停賽

舊 07-12-15, 12:55 AM   #36
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: Rance 查看文章
插眼插耳踢JJ咁點反
其實摔角手用哩D招仲多~

赤子之心 拯救失落時代
舊 07-20-15, 01:50 PM   #37
yeah yeah

我最期待既泰國戰神出埸啦...
成日覺得佢係大梵.

NTR.......
舊 07-20-15, 02:07 PM   #38
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
成日覺得佢係大梵.
朦豬眼大戰

好想知第二部主角點lv up追番依班人

舊 07-20-15, 03:47 PM   #39
Geese-F-Howard
Junior Member

註冊日期: Jul 2009
引用:
成日覺得佢係大梵.
大梵邊有呢班友咁誇張,呢道又有幾多人知邊個係大梵
Geese-F-Howard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-15, 04:20 PM   #40
yeah yeah

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
朦豬眼大戰

好想知第二部主角點lv up追番依班人
混血...
要埋吳族既血就不停開外掛

引用:
作者: Geese-F-Howard 查看文章
大梵邊有呢班友咁誇張,呢道又有幾多人知邊個係大梵
當然無得比..
呢本明顯超級系...
古惑仔就半超級系...

NTR.......
舊 07-20-15, 08:12 PM   #41
Metatron
^o^)/\(^o^

3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
關林之後又一場男人之間既決戰

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 11:09 AM   #42
flymanhaha
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
想問香港有沒有地方賣台灣中文版拳願阿修羅? 謝謝 ,旺角唔見有
flymanhaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 11:38 AM   #43
yeah yeah

先回憶先輸定律....

NTR.......
舊 07-22-15, 11:38 AM   #44
Rance
The One
ガハハ

引用:
作者: flymanhaha 查看文章
想問香港有沒有地方賣台灣中文版拳願阿修羅? 謝謝 ,旺角唔見有
之前雲起同一代都有的,應該賣哂

舊 07-22-15, 05:15 PM   #45
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
先回憶先輸定律....
冇可能贏到泰王啦下化, 泰王試緊招咋, 咁都贏到另一個泰仔情可以堪.......

舊 07-22-15, 05:22 PM   #46
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
咁就輸左既健叔咪變左唔知出黎人做咩 健叔係少有地可以同山下叔做對手戲既人
我諗無咁快掛

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 05:26 PM   #47
Rance
The One
ガハハ

做唔到會長唔代表對公司無利益O既

舊 07-22-15, 05:36 PM   #48
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
算把啦金田呢D貨色都再玩唔出咩新花樣
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 07:54 PM   #49
ahleung
The One
Bannnned

其實而家係咪都未解釋金田點解咁勁? 又話佢普通人, 但又贏好多勁人
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-15, 11:30 PM   #50
Eking

註冊日期: Feb 2006
金田明知身體能力差,所以主修反擊技同關節技, 靠分析預測對方動作反擊

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:29 AM

手機版 | APP版