Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 
02專區>夏韶聲係Big Boys Club有關對外星人/UFO的資料分享~
暗黑騎士 12:22 PM 06-22-13
昨晚夏爺回歸, 不過冇乜料到, 以後應該逢星期五都會見到佢(一排)
ALEX CHOW 05:18 PM 06-28-13
作者: 暗黑騎士:
昨晚夏爺回歸, 不過冇乜料到, 以後應該逢星期五都會見到佢(一排)
卓飛/夏爺/Chris講嗰D好多我早就知道(80,90%)
21號嗰單我真係唔知
PS:
呢排"東森新聞 關鍵時刻"講緊SKIN WALKER
暗黑騎士 05:32 PM 06-28-13
Chris講嗰d好多古文明雓誌書籍都睇過
夏爺就純粹聽故
反而卓飛講嗰d有保留, 好多陰謀論, 同太過神化 (元神出竅)
ALEX CHOW 05:00 PM 08-07-13
OT:
http://www.nownews.com/2013/08/06/334-2971282.htm
Avelcain 09:07 PM 09-04-13
係咪琴日又有上去兄弟幫?!?!

http://www.youtube.com/watch?v=9dNe7Le8InU
Dangerous-boy 10:22 PM 09-04-13
作者: funnyfun:
係咪琴日又有上去兄弟幫?!?!

http://www.youtube.com/watch?v=9dNe7Le8InU
最後係上星期四、五
暗黑騎士 10:06 AM 09-05-13
應該欲罷不能, 但唔知幾時回歸
HON HON 03:58 PM 09-08-13
應該欲罷不能, 但唔知幾時回歸
但我覺得卓飛講得好聽d....
tallken 05:35 PM 02-26-14
delete
aquarius 04:17 AM 07-19-14
今晚第一晚由eric kwok講intellignet design和golden mean
佢應該用咗最顯淺嘅方法用中文去演釋出來的了

聽佢講講完之後令我更加覺得jojo嘅SBR係一套神作
竟然取材於此..
亍 ◣ 09:30 PM 08-09-14
要自己友先聽得
d100天眼尋根

http://www.d100.net/%E3%80%8A%E5%A4%...B2-2014-08-09/
Dangerous-boy 06:01 PM 07-01-15
今晚夏爺回歸
大懶財 07:37 PM 07-01-15
好 今晚睇下
Dangerous-boy 11:00 PM 07-07-15
作者: 大懶財:
好 今晚睇下
明晚又有!
HON HON 03:52 PM 07-09-15
AMAZING DANNY SUMMER轉左講黑膠...HAHA

話時話, 我想聽返卓飛講, 唔知佢去左邊呢?!?
vk1052 01:16 PM 07-10-15
桌飛去咗DBC 度講, 好似叫AREA51 之類既節目
HON HON 04:43 PM 07-10-15
作者: vk1052:
桌飛去咗DBC 度講, 好似叫AREA51 之類既節目
ic, 唔該晒, 搵黎聽下先.
Dangerous-boy 11:02 PM 08-10-15
作者: HON HON:
AMAZING DANNY SUMMER轉左講黑膠...HAHA

話時話, 我想聽返卓飛講, 唔知佢去左邊呢?!?
悶了幾個星期的黑膠碟、旅遊特輯終於完了!今晚終於成集講陳仔
HON HON 08:16 PM 08-12-15
作者: Dangerous-boy:
悶了幾個星期的黑膠碟、旅遊特輯終於完了!今晚終於成集講陳仔
9月15.... 驚驚地添.
暗黑騎士 12:27 PM 08-28-15
夏爺回歸真係好睇D, 雖然有部份己經睇過, 但勝在資料詳盡
HON HON 07:45 AM 08-29-15
夏爺回歸真係好睇D, 雖然有部份己經睇過, 但勝在資料詳盡
我幾驚佢成個SUMMER都玩旅遊節目, 好彩黎返料...
暗黑騎士 11:27 AM 08-31-15
暑假尾先黎爆SEED
HON HON 02:16 PM 08-31-15
暑假尾先黎爆SEED
好過唔爆...HAHA

其實講月球, 勁想知佢背面係咪真係有個機地, 係就震撼囉.
暗黑騎士 05:52 PM 08-31-15
其實好奇怪, 火星咁遠都有架車仔週圍影相, 月球咁近都唔吼抖...一定有D野
HON HON 11:17 PM 08-31-15
其實好奇怪, 火星咁遠都有架車仔週圍影相, 月球咁近都唔吼抖...一定有D野
肯定有野啦, 班鬼佬影影埋埋用黎打仗用都似呀.

其實我對UFO同外星人就無咩好擔心, 因為大家都只係宇宙中既生物, 反而人類只局限於地球生活呢樣就真係渣左D...HAHA
1 2 3 4 5 

返回主題版面