Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-11-10, 11:35 PM   #51
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
http://blog.oricon.co.jp/kalafina/archive/207/0

終於輪到 keiko 更新

引用:
作者: 詩人之旅 查看文章
希望(某些)staff下次唔好響fans排簽名果陣說三道四...
什麼「簽名洗唔洗甘慢啊」「雕花嘛」等等的說話請留在心裡說好了
和不要自high過度, 給別人一種完全不尊重場合的感覺
佢地話 Kalafina 簽得慢麼?

此篇文章於 08-13-10 01:27 AM 被 money 編輯。
神秘過客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-10, 11:56 PM   #52
Jeffreyhau
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
佢地話 Kalafina 簽得慢麼?
有無話Kalafina 簽得慢就唔知 但肯定有係咁趕D fans落台, 捉住我個袋係咁掹
Jeffreyhau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 12:11 AM   #53
翼仔
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
keiko繼續左擁右抱
翼仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 12:13 AM   #54
a147852987

註冊日期: Jun 2010
引用:
希望(某些)staff下次唔好響fans排簽名果陣說三道四...
什麼「簽名洗唔洗甘慢啊」「雕花嘛」等等的說話請留在心裡說好了
和不要自high過度, 給別人一種完全不尊重場合的感覺
不會吧.....
「簽名洗唔洗甘慢啊」「雕花嘛」咁都講得出.....
幸好遇到的也是挺好的,也好心的提醒了我.....
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 12:29 AM   #55
NishizonoShinji

註冊日期: Sep 2009
咩素質嘅Staff呀 好彩我時運高遇唔到.....
不過就排簽名排到冇車走.............掹袋趕人都清唔到條大長龍呀
NishizonoShinji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 12:36 AM   #56
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
keiko
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 04:51 PM   #57
mymyyaya

註冊日期: Feb 2009
到了現在還一直陶醉在8月6日的live~
很高興可以有live看~
但是另一方面不知要到何時才再有機會看到..
心中就有一種空虛寂寞的感覺
mymyyaya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 05:02 PM   #58
a147852987

引用:
作者: mymyyaya 查看文章
到了現在還一直陶醉在8月6日的live~
很高興可以有live看~
但是另一方面不知要到何時才再有機會看到..
心中就有一種空虛寂寞的感覺
10月6日廣州黃花岡劇院也有一場RED MOON LIVE
舊 08-12-10, 06:48 PM   #59
詩人之旅

註冊日期: Mar 2009
輝く空の静寂には 封面

初回限定版

通常版

如果我肥左ERG2310就quit U!!...
詩人之旅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 06:57 PM   #60
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

封面唔錯

舊 08-12-10, 07:51 PM   #61
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
止癮良品
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 08:43 PM   #62
a147852987

引用:
作者: 朔望~ 查看文章
止癮良品
還有大概一個月(握拳
舊 08-12-10, 11:26 PM   #63
mymyyaya

註冊日期: Feb 2009
在blog看到..

New Single「輝く空の静寂には」着うた(R)、8月18日からスタートします!!
みなさん、でダウンロードして下さいね!

是否18號有試聽下載呢~??
mymyyaya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 11:47 PM   #64
翼仔

引用:
作者: mymyyaya 查看文章
在blog看到..

New Single「輝く空の静寂には」着うた(R)、8月18日からスタートします!!
みなさん、でダウンロードして下さいね!

是否18號有試聽下載呢~??
只是鈴聲吧???
舊 08-12-10, 11:58 PM   #65
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
地鐵張海報係for佢地去影相專用。

舊 08-13-10, 01:05 AM   #66
xxxxxx
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
輝く空の静寂には 封面

初回限定版
已訂hmv

大量碟要等埋呢隻先送貨

p.s. 已回港

引用:
作者: ICil 查看文章
男的A28那邊
女的D35那邊
A28 <- 勁

D34, D35都係
我D36

引用:
作者: 翼仔 查看文章
好長(笑)
看來wakana好興奮

3人一起看IRONMAN2,然後hikaru中途睡了???
好想看hikaru的睡相(毆)
ANA??
剛剛搭完有呢套

上次scandal 係jal

此篇文章於 08-13-10 01:25 AM 被 money 編輯。
xxxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-10, 01:11 AM   #67
翼仔

引用:
作者: xxxxxx 查看文章
已訂hmv

大量碟要等埋呢隻先送貨

p.s. 已回港
還沒訂的路過...
可以請大大你用pm告訴我係hmv訂要幾多$嗎?
舊 08-13-10, 01:16 AM   #68
xxxxxx
Game Master

引用:
作者: 翼仔 查看文章
還沒訂的路過...
可以請大大你用pm告訴我係hmv訂要幾多$嗎?
¥1,350
唔連運費(因為已訂左多過3 隻)

日本之有意外收獲
舊 08-13-10, 01:26 AM   #69
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
¥1,350
唔連運費(因為已訂左多過3 隻)

日本之有意外收獲

請善用多重引用功能
同唔好只POST ICON出POST
再係咁我當你呃POST

舊 08-15-10, 10:13 PM   #70
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

結城アイラ、南里侑香とのユニット結成が決定!

(Ceui/結城アイラ) ライブのMCでさらっと発表されましたが、
10月から結城アイラと南里侑香がユニット活動を開始するそうです!
詳細は未定らしいが、なんらかのラジオのOPとEDを担当するとのこと!

舊 08-16-10, 01:48 AM   #71
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

正在想結城アイラ同 YUUKA 無啦啦點會組組合?
兩個好似大纜都扯唔埋無咩關係咁.....
原來 "結城アイラ = かとうあすか = FictionJunction ASUKA"
即係 YUUKA + ASUKA 的組合, 講到底即又係 FictionJunction?! (資料沒錯的話)

舊 08-16-10, 09:20 AM   #72
xxxxxx
Game Master

引用:
正在想結城アイラ同 YUUKA 無啦啦點會組組合?
兩個好似大纜都扯唔埋無咩關係咁.....
原來 "結城アイラ = かとうあすか = FictionJunction ASUKA"
即係 YUUKA + ASUKA 的組合, 講到底即又係 FictionJunction?! (資料沒錯的話)
半公開的秘密

但都無乜留意ASUKA 啦
舊 08-16-10, 04:07 PM   #73
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
半公開的秘密

但都無乜留意ASUKA 啦
ASUKA 係FJ入面太少搞作了, 我淨係記得佢首 everlasting song...
結城アイラ都係間中聽下佢o既歌, 所以一直都唔知係同一個人黎

舊 08-16-10, 06:54 PM   #74
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
我反而係有聽開結城アイラ
唔知佢係FJ名下唱過歌添 XD

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-10, 04:17 PM   #75
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
輝く空の静寂には
Kalafina
SECL-901~SECL-902/シングル/
2010.9.15/¥1,575(税込)

1. 輝く空の静寂には
2. adore
3. 輝く空の静寂には~instrumental
『輝く空の静寂には』 PV Sample

『adore』試聽

此篇文章於 08-18-10 04:22 PM 被 神秘過客 編輯。
神秘過客 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/11 「LiSA~ANOTHER GREAT DAY in Hong Kong~Fan Meeting歌迷見面會!」 money 日本動漫畫討論版 1 07-30-14 08:26 AM
放 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 31/5 - 780 lkhss 買賣專區 6 05-31-14 03:10 PM
再減價放 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 31/5 [Sold] carol_L 買賣專區 2 05-27-14 11:26 PM
原價放 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 31/5 $980 carol_L 買賣專區 5 05-15-14 09:17 PM
[賣]Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 5/31 $980[已放] Metatron 買賣專區 1 05-04-14 09:52 AM

現在的時間是 05:15 AM

手機版 | APP版