Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-18-13, 06:23 PM   #51
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: ase 查看文章
想問問行版係咪真係得英文配音??
試左, 語音係得英文, 就算主機語言set日文都係一樣只出英文配音(但介面語言會自動set日文), options入面有得揀語言只影響字幕同介面語言, 有英德法意葡西班牙及日文可供選擇
其實動畫口形都係夾英文, 尤其是初頭兩個黑人官員更加明顯

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 06:23 PM   #52
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: ist 查看文章
其實香港人買game真係幾腌尖

隻game全英文,又話要原聲日文

到時全日文,又話 聽睇 吾明,點解無英文

到時行貸咩文咩字幕都有,又話個18禁Logo 吾好睇

真係吹脹
因為唔係同一批人
好mgs4咁咪好
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 06:36 PM   #53
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
ssp 418入手,
遲d先入日版

舊 02-18-13, 06:41 PM   #54
cheng3717
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2013
有冇人知隻GAME有冇得擋?
cheng3717 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 06:45 PM   #55
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: cheng3717 查看文章

睇番42頁頭post段片d教學

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 06:59 PM   #56
Blade
萬年潛水員

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDWAIGUTS
屯門KK PS3行 正價$418
不過我聽慣日語既雷電無入
Blade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 07:12 PM   #57
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: cheng3717 查看文章
正確d 講隻game 冇擋制只有Blocking

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 07:13 PM   #58
CHUN.JEFF

註冊日期: May 2008
PSN  IDchunjeffchun
ps3個dlc係咪可以比兩部機入?
想同人換
CHUN.JEFF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 07:35 PM   #59
wongdee
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
玩咗陣,其實D人全部都係黑人同西人,英文反而覺得夾D,同噴紅血精神好多
wongdee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 07:37 PM   #60
cheng3717

註冊日期: Jan 2013
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
正確d 講隻game 冇擋制只有Blocking
試完幾次,所謂既擋其實類似鬼武者既一閃
cheng3717 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 07:59 PM   #61
lightsnakes
追跡者...

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDlightsnakes
188 418 入手

舊 02-18-13, 08:24 PM   #62
gingq7

註冊日期: May 2008
仲乜lock埋post?

信和 walk-in 418連海報入手
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 08:46 PM   #63
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
我想問隻GAME點擋

我試左好耐都唔明點出
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 08:52 PM   #64
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: fortel 查看文章
我想問隻GAME點擋

我試左好耐都唔明點出
向要擋嘅方向推左菇+正方

但擋格只有受到攻擊前先出到,平時就咁禁唔會有反應
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 08:54 PM   #65
咩咩~~

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: fortel 查看文章
我想問隻GAME點擋

我試左好耐都唔明點出
向敵人出招方向推L +按正方

咩咩~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 08:58 PM   #66
咩咩~~

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 野良猫 查看文章
向要擋嘅方向推左菇+正方

但擋格只有受到攻擊前先出到,平時就咁禁唔會有反應
擋其實幾重要,反而攻防一體無咩用(可能我唔識用

咩咩~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 09:08 PM   #67
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: gingq7 查看文章
仲乜lock埋post?

信和 walk-in 418連海報入手
吹到45頁會LOCK/移走 版規是咁

舊 02-18-13, 09:11 PM   #68
polyu7

註冊日期: Dec 2008
打完開頭隻機械狗->直升機->obtain the ID data???
點拎??
polyu7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 09:14 PM   #69
bsky666

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDbrianbluesky
XBox Live GamertagJellyMiu
觀塘全線$418.
我抽倒綠衫dlc.
bsky666 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 09:19 PM   #70
nosaj31

註冊日期: May 2012
PSN  IDnosaj31
屯門418入手,紅色甲。但係點解我兩個code都入唔倒既??
nosaj31 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 09:20 PM   #71
Echo01

註冊日期: Nov 2012
引用:
作者: polyu7 查看文章
打完開頭隻機械狗->直升機->obtain the ID data???
點拎??
斬敵人隻手
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 09:20 PM   #72
Echo01

引用:
作者: nosaj31 查看文章
屯門418入手,紅色甲。但係點解我兩個code都入唔倒既??
等正日先入code la
舊 02-18-13, 09:34 PM   #73
polyu7

註冊日期: Dec 2008
直升機個斬唔知要點襟
跳飛彈上去之後要點做??

引用:
作者: Echo01 查看文章
斬敵人隻手
點只斬手??
polyu7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 09:36 PM   #74
半熟くん

註冊日期: Jan 2010
3DS Friend Code0645 5951 8148
日版過多幾日先有得攞 家下超驚佢真係鎖區

半熟くん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 09:42 PM   #75
Echo01

引用:
作者: polyu7 查看文章
直升機個斬唔知要點襟
跳飛彈上去之後要點做??

點只斬手??
你係咪打到有個閘唔俾你過, 閘前有部電腦果度?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Metal Gear Rising: Revengeance 綜合情報 Vol.3 neo2046 電視遊戲討論版 327 03-01-15 05:05 PM
Metal Gear Rising: Revengeance 2013年発売予定 Vol.2 草薙さん 電視遊戲討論版 1007 02-14-13 06:10 PM

現在的時間是 03:00 AM

手機版 | APP版