Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87 137  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
anyone 09:24 PM 09-23-15
死囉6+度打唔過杏歌
入主歌lag一lag
過完8分音連打位lag一lag

再見
Cowlex 09:33 PM 09-23-15
除左仇同杏之外全部clear哂
見到打歌果度冇左個new字感覺真好
anyone 09:34 PM 09-23-15
主acc debut 0b
kimtch 11:44 PM 09-23-15
作者: anyone:
主acc debut 0b
呢款game都要打小號咁忙:o?
空調 11:46 PM 09-23-15
作者: kimtch:
雙機路過
練歌可以多次機會
anyone 11:49 PM 09-23-15
作者: kimtch:
邊一個先中車以外ssr咪長玩
kimtch 11:56 PM 09-23-15
邊一個先中車以外ssr咪長玩
冇刷首抽:o?

作者: 空調:
雙機路過
練歌可以多次機會
都岩既 但我懶
anyone 12:15 AM 09-24-15
一個sr美嘉一個sr俄妹

Cly 07:56 AM 09-24-15
頭先fc多一首master之後PRP終於上到600喇
~小鬼~ 09:02 AM 09-24-15
冇音樂天份的我Prp 先得502
Master 過得3首冇首fc
anyone 09:09 AM 09-24-15
關分數事唔關天分渦)
Cly 09:09 AM 09-24-15
作者: ~小鬼~:
冇音樂天份的我Prp 先得502
Master 過得3首冇首fc
舊時玩LL練, 不過仲係渣技術

關分數事唔關天分渦)
有fc有SSR有高分

pro LEGNE最尾第一次過到....但一開波第2下就lag nice....
~小鬼~ 09:17 AM 09-24-15
關分數事唔關天分渦)
Fc 同miss 1個分其實差幾遠

我都係諗住打pro黎挑戰ranking
一小英口 09:31 AM 09-24-15
冇SSR , PRP484
JMi 09:34 AM 09-24-15
有SSR
PRP 400都無
~小鬼~ 09:36 AM 09-24-15
用ssr 做隊長的分別好似大過做隊員好多
3色ssr隊長+技術應該好夠玩
J+1 11:30 AM 09-24-15
Prp其實點計...得350....不過呢段時間清pro fc+練人冇用過巨人ssr....
由手機版發出
JMi 11:36 AM 09-24-15
作者: J+1:
Prp其實點計...得350....不過呢段時間清pro fc+練人冇用過巨人ssr....
由手機版發出
首歌個分除10 計返TOP10架咋

個人覺得遲早會出10萬粉故事 所以滿親愛都會照用
J+1 11:40 AM 09-24-15
剛剛抽多張藍色sr...黃藍隊終於可以排sr以上...紅隊依然係最弱...

由手機版發出
JMi 11:42 AM 09-24-15
有咁易抽的嗎...
~小鬼~ 11:45 AM 09-24-15
作者: JMi:
有咁易抽的嗎...
我由抽第一次已經唔覺得易抽

同埋第一個Event 係紅色,大家得閒就練下紅色
DigIKo 11:48 AM 09-24-15
輝く世界の魔法master fc同第100名差廿萬分

睇黎如果有VS戰又會好似SIF咁fc比低combo元爆既節奏
J+1 11:48 AM 09-24-15
作者: JMi:
有咁易抽的嗎...
抽過一次10連出3張...其他都係每日60石+解任嘅石抽....所以起神壇係有d用

加厚左個底

由手機版發出
~小鬼~ 11:51 AM 09-24-15
作者: DigIKo:
輝く世界の魔法master fc同第100名差廿萬分

睇黎如果有VS戰又會好似SIF咁fc比低combo元爆既節奏
可以去睇下第一位美麗的牆紙先
輸比第一位我覺得值
尼路 11:58 AM 09-24-15
打到曜日pro fc(暫時唯一pro fc)都未見到藍皇冠……有無咁難趺呀……
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87 137  ... 最後

返回主題版面