Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-24-03, 03:57 PM   #1
popstars
Game Master

註冊日期: Dec 2001
BANDAI REMOTE HARO

http://www.bandai-plamo.net/hobbyshow2003/17.asx
popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 04:10 PM   #2
Samuel
God of Gamer
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
呢排咁多HARO的野
有無多D資料?
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 04:30 PM   #3
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
好得意呀!!

睇Gundam Ace仲話企劃緊一款Haro電腦(真係一部PC,打開口係Mon)

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 06:03 PM   #4
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

都唔識彈的......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 07:52 PM   #5
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
繼馬沙年之後的halo年...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 08:02 PM   #6
軀魔人
Game Master
刺しますよΨ

註冊日期: Aug 2002
wo~有運動機能ge HARO

舊 10-24-03, 08:06 PM   #7
mudhole
Ultimate Gamer
さとし

PSN  IDsatoshi_negi
好好玩咁.......

舊 10-24-03, 08:39 PM   #8
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
差個彈ja

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-03, 11:29 PM   #9
薇嘉
Insane Gamer
麻里奈命T^T

註冊日期: Dec 2002
又出左煙灰缸,電話繩,扣針等等

舊 10-25-03, 04:16 PM   #10
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
有無邊度有多o的haro o野賣啊?

真係想整番件放o係書台
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 04:19 PM   #11
Moderator
核搭載二足步行戰車

之前o既HARO & HARO2鬧鐘仲有邊度有?
幾錢先正常?1同2功能上有乜分別?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-03, 04:40 PM   #12
SherMan

隻haro咁碌法,個殼咪會好花囉

呢隻o野好得意丫~
舊 10-25-03, 04:48 PM   #13
Samuel
我想...

引用:
Originally posted by Metal Gear NT :
我見太源街 玩具X 有 不過$246
我自己有1但唔識玩..
舊 10-25-03, 04:52 PM   #14
SherMan

引用:
Originally posted by Samuel :

我見太源街 玩具X 有 不過$246
我自己有1但唔識玩..
唔係內置鬧鐘咋咩?

以前都想買,不過大貴o個陣仲細買唔起

講真呢個topic o個隻遙控haro唔知又係幾天文數字...
舊 10-25-03, 04:55 PM   #15
Samuel
我想...

引用:
Originally posted by 子龍 :
唔係內置鬧鐘咋咩?

以前都想買,不過大貴o個陣仲細買唔起

講真呢個topic o個隻遙控haro唔知又係幾天文數字...
set鬧鐘已經好煩 我唔太識日文...同埋可以育成
我0個時係e-game訂 好似$199左右
呢隻遙控haro如果$500以下我都有興趣買..
舊 10-25-03, 04:57 PM   #16
SherMan

引用:
Originally posted by Samuel :

set鬧鐘已經好煩 我唔太識日文...同埋可以育成
我0個時係e-game訂 好似$199左右
呢隻遙控haro如果$500以下我都有興趣買..
最好新年左右出,或者呢幾個月都得(發誓alevel前唔再買game),買隻o野悶悶o地碌碌下都夠晒得意
舊 10-25-03, 08:03 PM   #17
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by Metal Gear NT :
旺角水務署對面有2呀~$200~

舊 10-26-03, 10:34 AM   #18
SherMan

大家知唔知隻reomote haro大約幾時出?
舊 10-26-03, 10:35 AM   #19
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
Originally posted by Hitomi :

1呢?
我鍾意原版綠HARO

舊 10-26-03, 12:06 PM   #20
薇嘉
Insane Gamer
麻里奈命T^T

註冊日期: Dec 2002
引用:

福利賣$180
薇嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-03, 12:06 AM   #21
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

http://www.bandai.co.jp/item/item/4543112136800000.html

這些halo又係咩...

舊 10-27-03, 08:33 AM   #22
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
http://www.bandai.co.jp/item/item/4543112136800000.html

這些halo又係咩...
毛公仔

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM
SEED主角 HARO 旦 火兵 收藏品討論版 11 12-24-03 05:29 AM
Bandai 模型 討論區~~ royal 收藏品討論版 1000 12-23-03 11:20 PM
不知道這裏有沒有人也有養 Haro 2 ???? asuranhk 收藏品討論版 3 10-24-03 01:08 PM
粉紅色隻 HARO 2 ver.seed hehe_li 收藏品討論版 8 04-28-03 07:48 PM

現在的時間是 12:01 PM

手機版 | APP版