Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 70 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 90 130 180 580  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 06:56 PM 02-08-16
2個明日香朋友唔上水,d宗介又無啦啦唔見晒,搞到要用cc,1野必扣得6萬,好彩都殺得切176果隻,靠馬沙浮游砲射疾佢俾其他人抽水
fufufu123456 07:23 PM 02-08-16
想請問一下關於fd上水既問題
假如我一路開住隻game(當然系開住個mon既情況下)但乜都唔搞
淨系hold住系マイページ畫面,咁大家會唔會見唔到我呢?
或者我一路搞強化売卻抽卡等等但唔出擊,咁大家又見唔見到我呢?
ShinDou 07:40 PM 02-08-16
感覺上助人果版出黎俾你揀既都係最近1個鐘有打既,唔知開住my page算唔算打緊,定係要打任先計

我d明日香次次見到都係1分前,同埋揀完1次可能要等佢再打任or唔知幾耐之後先可以再揀
VTMaldini 09:55 PM 02-08-16
作者: fufufu123456:
有呀歡迎add me 146889215
但請留低ac名,我怕會誤拒否

因為我有齊4隻特效所以去到169都仲系一珠過
但170開始就系三珠,成個ev未試過二珠
MaldiniHKG 已伸

160 LV強SSR突1
clie 10:28 PM 02-08-16
想請問一下關於fd上水既問題
假如我一路開住隻game(當然系開住個mon既情況下)但乜都唔搞
呢個真係要搵個真朋友試先幫大大CHECK到
呢期掛2號機應該賺fD COIN賺到手軟

好奇大大點解唔掛熱血既?後期根性更加重要
fufufu123456 10:58 PM 02-08-16
作者: clie:
呢個真係要搵個真朋友試先幫大大CHECK到
呢期掛2號機應該賺fD COIN賺到手軟

好奇大大點解唔掛熱血既?後期根性更加重要
sorry ar thx for reminding me
已經轉返熱血
元首KFC 11:54 PM 02-08-16
作者: 亍 ◣:
不是已經講左重點?

要全拳我有丫....

問題已經開始打唔入肉.....
原來以為大大說自己6只沒特效, 竟然真的是7只都沒特效
ryvius123 12:21 AM 02-09-16
lv199先突爆, 後期抽極都唔出sr ssr-.- 可以安心去旅行烏
clie 10:50 AM 02-09-16
sorry ar thx for reminding me
已經轉返熱血
THANKS
因為無熱血真係唔夠殺
如月釋臣 07:47 PM 02-09-16
想將部[強]太陽天使限界突破簡直係痛苦
去到LV140以上的CPU好硬凈
用曬我的BP劑都只係打到LV145
主力靠朋友的宗介,明日香和C.C幫忙才搞得惦
但只要佢地一潛水我就打到叫救命……

有無巴打已經成功限界突破[強]太陽天使?
LordofNightmare 09:00 PM 02-09-16
作者: 如月釋臣:
想將部[強]太陽天使限界突破簡直係痛苦
去到LV140以上的CPU好硬凈
用曬我的BP劑都只係打到LV145
主力靠朋友的宗介,明日香和C.C幫忙才搞得惦
但只要佢地一潛水我就打到叫救命……

有無巴打已經成功限界突破[強]太陽天使?
上面已經有兩位畢業咗喇~~~
我打到160, 差兩隻SSR.

有冇打上次沙沙冰?
我上次有NU今次乜都冇, 但我覺得嗰次絕望啲.
上次打到140打後我要6珠先打得掂一隻, 今次要過150先開始要3珠過.
書仔 09:54 PM 02-09-16
作者: LordofNightmare:
上面已經有兩位畢業咗喇~~~
我打到160, 差兩隻SSR.

有冇打上次沙沙冰?
我上次有NU今次乜都冇, 但我覺得嗰次絕望啲.
上次打到140打後我要6珠先打得掂一隻, 今次要過150先開始要3珠過.
今次是比沙比比易打,真的
VTMaldini 12:02 AM 02-10-16
我打到178, 差10隻SSR
上次event沙沙冰我最後打到lv 220強沙還沒3突

我個 account 打左12x 日, 6x rank, 但只抽中過3隻SSR:
拳Exia (首抽)
盾Exia (因已有拳Exia所以這SSR是廢的)
Z Gundam

點解咁黑
LordofNightmare 12:44 AM 02-10-16
作者: VTMaldini:
我打到178, 差10隻SSR
上次event沙沙冰我最後打到lv 220強沙還沒3突

我個 account 打左12x 日, 6x rank, 但只抽中過3隻SSR:
拳Exia (首抽)
盾Exia (因已有拳Exia所以這SSR是廢的)
Z Gundam

點解咁黑
上次打到164就打唔到,燒剩四支bp 水,知道冇行放棄打上去,但結果因為最後好彩抽到兩隻ssr, 先有強沙二突。

唔計event ssr, 我第一隻係鐵甲js, 第一隻石抽係nu.。
依家石抽有nu, ,freedom, 斷空,老馬修,聖誕卡蓮,zegapain。
可能係我嗰時冇ssr ,所以果斷換突爆js, 到依家重係主力。
VTMaldini 02:09 AM 02-10-16
好彩我都有隻突爆js, 如果唔係都唔知點打機.
營運又唔出新SSR比人換, 而家有成千S chips發緊霉
LordofNightmare 02:52 AM 02-10-16
作者: VTMaldini:
好彩我都有隻突爆js, 如果唔係都唔知點打機.
營運又唔出新SSR比人換, 而家有成千S chips發緊霉
每個月換五張卷
VTMaldini 03:11 AM 02-10-16
作者: LordofNightmare:
每個月換五張卷
然後五張卷又變返做15 S chips
柴崎幸 10:34 AM 02-10-16
而家打到125,重係得一張強版,救命。
請問有無仁兄掛特效又有空位可以俾我抱大腿?萬分感激!
166681676 宮崎あおい
亍 ◣ 10:49 AM 02-10-16
我好d...122 有突1.......開始一定要夾2號機先可以一珠......想整隊純射不過應該死得更快
元首KFC 11:07 AM 02-10-16
171 剛好突一 , 未爆任何水, 呢隻戰略價值無強沙咁高但特唔到總覺得少緊D野
最慘無特效, 怕200層打后要6珠, 所以不敢爆水, 話說在一堆拳BUFF機/拳回血/開幕加珠機/清場機/活動特效機的排擠下
JS已經好耐好耐好耐無出場了
fufufu123456 01:27 PM 02-10-16
小弟覺得創聖冇指揮2肯定係冇Sazabi咁好但我非常like佢
一來必殺技可以全範圍(響第二同第三格中間出)
二來系小弟入坑近四個月以來第一隻四凸拳機,到依家都仲系好感動

作者: 柴崎幸:
而家打到125,重係得一張強版,救命。
請問有無仁兄掛特效又有空位可以俾我抱大腿?萬分感激!
166681676 宮崎あおい
add左你了希望幫到手
柴崎幸 01:43 PM 02-10-16
小弟覺得創聖冇指揮2肯定係冇Sazabi咁好但我非常like佢
一來必殺技可以全範圍(響第二同第三格中間出)
二來系小弟入坑近四個月以來第一隻四凸拳機,到依家都仲系好感動
add左你了希望幫到手
不過可惜佢招必殺係要拉後一格先打得到前面嗰隻,有少少麻煩。
謝謝你呀!
ShinDou 01:52 PM 02-10-16
因為冇Z,所以想凸爆隻強創性用黎清場,暫時強凸3,爭1張SR+3SSR

開頭D石抽好伏,抽極都唔中,係最近易中左,我諗佢見少左人打所以調高左機率

石抽: 超力>LOCKON>盾鐵也>拳EXIA>射卡蓮

因為太遲先石抽中,基本上呢5隻都冇用過咁濟

係打完J EVENT先叫做齊拳隊,SR拳GGG幾勁,改爆都拍得住D SSR,係必廢,同埋我RANK低要用佢先唔OVER COST
柴崎幸 02:03 PM 02-10-16
作者: ShinDou:
因為冇Z,所以想凸爆隻強創性用黎清場,暫時強凸3,爭1張SR+3SSR

開頭D石抽好伏,抽極都唔中,係最近易中左,我諗佢見少左人打所以調高左機率

石抽: 超力>LOCKON>盾鐵也>拳EXIA>射卡蓮

因為太遲先石抽中,基本上呢5隻都冇用過咁濟

係打完J EVENT先叫做齊拳隊,SR拳GGG幾勁,改爆都拍得住D SSR,係必廢,同埋我RANK低要用佢先唔OVER COST
我好彩開game 日子係上次event最後兩日,剛剛趕得切突爆勇者王,但J 就無咯。
基本上GGG係膽,低成本又夠勁。
我今次全拳隊:
突爆改爆GGG、00、藤堂機突二、創聖強突一 加亞珈瑪一隻
元首KFC 02:16 PM 02-10-16
好彩世奸都設定到隻強聖零突和滿突攻擊只差600, 考慮到滿改BONUS和一般人都能突二, 最終攻擊力都係差唔多, 可惜最慘無魂, 又唔知必殺倍率幾多, 但突唔爆其實都可以升爆必殺當清場用

其實除了Z, 正常聖誔有抽十連就100%有的聖誔卡蓮也不錯, 拳3珠打正前三格一至二排900%倍率, 仲有魂, COST又低, 又易死利於活動送珠, 無Z用卡蓮也可以.
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 30 70 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 90 130 180 580  ... 最後

返回主題版面