Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
pierrekwok 08:30 PM 08-19-14
作者: 魔璃:
其實依家睇落可以去返第一集三分天下個局

感覺上系:
新世界之神 - 傻橙
打倒魔王的RPG勇者 - 笨奈々
人類代表 - ..... 私だ
所以儍橙响第一集帶領嘅係inves...
pet3 08:40 PM 08-19-14
作者: pierrekwok:
所以儍橙响第一集帶領嘅係inves...
3邊都是用怪獸兵吧
pierrekwok 09:47 PM 08-19-14
作者: pet3:
3邊都是用怪獸兵吧
無記錯吳島兄弟係用黑影兵(唔係量產兵, 係真正既黑影)?
zero2443 11:32 PM 08-19-14
左下角劇透

gingq7 02:51 AM 08-20-14
3邊都係用inves

橙+inves
蕉+槌仔+inves+西瓜機械人
密瓜+提子+inves+西瓜機械人

得橙係純 inves
money 03:58 PM 08-21-14

leungky1 04:10 PM 08-21-14
最終話唔通當後日談?
即係實際上再早一話完?
money 12:53 AM 08-24-14

卡樂 B 薯仔 01:51 AM 08-24-14
作者: money:
玩46唔玩26?重算唔算拉打?
凍檸茶 01:57 AM 08-24-14
隔離棚過黎嫁?

♀宮野真守♀ 05:29 AM 08-24-14
個頭本來冇乜問題,你係要加個定風翼上去....
個身本來都冇乜問題,你係要加條車駄上去....
地場衛 09:39 AM 08-24-14
第二拉打由米芝蓮客席演出
GN00508771 12:02 PM 08-24-14
三條友都向著唔做人的方向一直線!
kakajit 12:29 PM 08-24-14
作者: 卡樂 B 薯仔:
玩46唔玩26?重算唔算拉打?
好多現場偷拍照都影到有架黑色電單車 , 不過唔知係唔係主角的了
pierrekwok 02:51 PM 08-24-14
作者: kakajit:
好多現場偷拍照都影到有架黑色電單車 , 不過唔知係唔係主角的了
期待今次有貨車拉打、巴士拉打、跑車拉打(炎神戰隊⋯?)有無巴打知道今輯編劇是誰?
魔璃 08:02 PM 08-24-14
期待今次有貨車拉打、巴士拉打、跑車拉打(炎神戰隊⋯?)有無巴打知道今輯編劇是誰?
邊個都好, 唔好666
leungky1 08:14 PM 08-24-14
按傳聞聲氣,無責任排名

長谷川圭一 (W、FOURZE)
毛利亙宏 (OOO、鎧武)
三條陸 (W、FOURZE)

其他舊人都唔太得閒
♀宮野真守♀ 08:56 PM 08-24-14
得返五集,下集搞掂提子?
然後仲有教授,DJ唔知洗唔洗打
傲蕉完全OVERLOAD左,結局同橙亙片?
pierrekwok 09:37 PM 08-24-14
作者: 魔璃:
邊個都好, 唔好666
上次666編獸電OK個喎
千祈唔好米村就得啦.
pierrekwok 09:41 PM 08-24-14
作者: leungky1:
按傳聞聲氣,無責任排名

長谷川圭一 (W、FOURZE)
毛利亙宏 (OOO、鎧武)
三條陸 (W、FOURZE)

其他舊人都唔太得閒
我便期待敏鬼大魔王回歸
pierrekwok 09:45 PM 08-24-14
作者: ♀宮野真守♀:
得返五集,下集搞掂提子?
然後仲有教授,DJ唔知洗唔洗打
傲蕉完全OVERLOAD左,結局同橙亙片?
睇黎提子真係唔使死...
教授應該俾OL化傲蕉做低了, 但我依然相信DJ係FINAL BOSS...
pet3 09:59 PM 08-24-14
黃泉好像仲廢過蜜瓜能量(認真殺人模式)
leungky1 10:06 PM 08-24-14
我便期待敏鬼大魔王回歸
我到依家都睇唔明Kiva做緊咩

上次666編獸電OK個喎
千祈唔好米村就得啦.
米村下季有動畫主筆
東映仲敢叫佢嚟係送死
pierrekwok 11:04 PM 08-24-14
作者: leungky1:
我到依家都睇唔明Kiva做緊咩

米村下季有動畫主筆
東映仲敢叫佢嚟係送死
KIVA便是一對淫棍人類父子以生理手段去侵略吸血鬼種族的故事

敏鬼大魔王編故事雖然會前言不對後語同埋成日寫D觀眾唔識笑既笑話(e.g.暗黑料理大賽,神代少爺打工記ETC), 但都好過米村既悶+犯駁, DECADE攪成咁, 佢要付好大既責任.
pierrekwok 11:06 PM 08-24-14
作者: pet3:
黃泉好像仲廢過蜜瓜能量(認真殺人模式)
出一招就要HANG一陣, 俾著傲蕉已經撲埋佢狂斬啦
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124  ... 最後

返回主題版面