Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-14, 09:51 AM   #1301
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: 問天小肥 查看文章
因為佢就係被設定成咁樣啦....
冇錯, d角色要有呢d反差先好睇, 因為將來佢做到勇敢的海上戰士先顯得佢真係成長jor

舊 03-27-14, 10:45 AM   #1302
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
尾田真係以為好好笑
係重要地方靠運贏真係睇到不爽
第一時間諗起希索加對排球佬
贏要完全咁贏過得人過得自己
努力友情勝利去左邊?
大佬呢套真係唔係行運超人囉
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 12:33 PM   #1303
clie

註冊日期: Dec 2001
幽遊白書幽助初期都係靠運打倒亂童,飛影,好唔好睇就見仁見智
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 12:48 PM   #1304
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
2年修練後係咪法蘭奇, 烏索普, 魯賓係咪第一次打輸?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 12:57 PM   #1305
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: clie 查看文章
幽遊白書幽助初期都係靠運打倒亂童,飛影,好唔好睇就見仁見智
果D佢唔靠運可能都會畫其他方法
烏爺係完完全全已經輸左等緊死
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 01:23 PM   #1306
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
一開頭就話再見弱小三人組
結果一有強敵又係走頭...

舊 03-28-14, 01:30 PM   #1307
Eking

註冊日期: Feb 2006
one piece 本來就係咁.....

舊 03-28-14, 11:23 PM   #1308
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
其實今集我覺尾田咁處理總比隔離死拖爛拖好,始終其他戰線都係要等烏索普呢邊完場先可以有進展
嘛不過到底係烏索普好型咁用幾個禮拜打贏偽loli,定依家幾頁搞掂有得笑兩聲好,其實就真係見仁見智了

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-14, 12:02 AM   #1309
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
唔覺得靠運有咩問題,
反而烏索普贏到釘宮先有問題

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-14, 10:53 AM   #1310
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
烏索普果時打幽靈女咪又係因為「本大爺已經夠消極」呢個強運大前提下先嬴,
唔係第一次架啦~~~

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-14, 02:15 PM   #1311
SunSunny

743情報...比sabo出場更沖擊, 會唔會出正面樣呢? 希望唔會係April fool effect..

舊 04-01-14, 03:02 PM   #1312
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: SunSunny 查看文章
743情報...比sabo出場更沖擊, 會唔會出正面樣呢? 希望唔會係April fool effect..
sabo都來了,路飛老豆出現都唔奇
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 03:23 PM   #1313
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
震撼的一話!!

最後只留下一句 : 不會吧!?

魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 03:25 PM   #1314
SunSunny

係囉, 一擊!? 唔係fa?

舊 04-02-14, 03:36 PM   #1315
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
小丑既果實應該唔係自然係吧...
但...佢唔似係一擊被人 KO 既二打六角色呀.....

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 04:33 PM   #1316
clie

居魯士應該識霸氣,不過超人系頂唔過斬擊呢
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 05:31 PM   #1317
Eking

引用:
居魯士係"斯巴達" XDDD

哈庫又係邊個 ? 冇野啦, 係之前個魚人格鬥家, 佢都係革命軍......

此篇文章於 04-02-14 05:39 PM 被 Eking 編輯。
Eking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 05:39 PM   #1318
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Eking 查看文章
居魯士係"斯巴達" XDDD

哈庫又係邊個 ?
空手道魚人
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 05:57 PM   #1319
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
下,你地竟然信明哥死左?
睇下KILL LA KILL就知玩線O個D甩左個頭都唔會死...

舊 04-02-14, 06:33 PM   #1320
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

烏索蘭度大英雄~
Soba係路飛老豆真傳~定係動物系呢~!?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 07:19 PM   #1321
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: Rance 查看文章
睇下KILL LA KILL就知玩線O個D甩左個頭都唔會死...
下集本人推測:會話係線線果實能力救左佢1命,
或者明哥係雙果實能力者,另一個果實能力咁啱係自然系呢!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 07:43 PM   #1322
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: SunSunny 查看文章
係囉, 一擊!? 唔係fa?
引用:
引用:
作者: Rance 查看文章
引用:
作者: mrk 查看文章
下集本人推測:會話係線線果實能力救左佢1命,
或者明哥係雙果實能力者,另一個果實能力咁啱係自然系呢!
明仔之前用開o既見聞色霸氣俾尾田鬼隱哂,單腳佬話唔埋出o左霸王色氣定埋明仔格先走唔甩
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 09:12 PM   #1323
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
痴線 明哥將成個組織全部押注o係砂糖身上咁天真都有既

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 11:33 PM   #1324
Eking

大家都唔記得房入面有一個人可以將人身體分離又唔駛死......

舊 04-03-14, 09:10 AM   #1325
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
痴線 明哥將成個組織全部押注o係砂糖身上咁天真都有既
都唔係....佢都重有個幹部上層保護佢.....
呀明哥都佢都係衰一般少年漫 BOSS 既一環...太自信姐

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 08:10 AM

手機版 | APP版