Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-08, 10:39 AM   #276
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
最終都係要巨大化先得...

舊 03-26-08, 10:40 AM   #277
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 細路翔 查看文章

講返第1&2期之後既短篇

台版就慢慢等啦

5都未知幾時有

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 10:42 AM   #278
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
最終都係要巨大化先得...
因為是女主角的關係體型已經比第一集時縮小了

另,小清水版既咸狼已經習得固有技能"連環拳"a

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-26-08 11:03 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:14 AM   #279
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: mikemike 查看文章

5都未知幾時有
話說你不會想看,因為最後有一隻死正太加入了

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:18 AM   #280
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
話說你不會想看,因為最後有一隻死正太加入了

有無攪錯呀
小蘿莉都好過死正太

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 03-26-08, 11:20 AM   #281
C@T
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
引用:
今話咸狼除衫個段點解會畫得特別糟糕
因為黒田和也
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:23 AM   #282
Whirlwind
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2008
究竟佢最後有無買到蜂密腌桃
Whirlwind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:24 AM   #283
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: Whirlwind 查看文章
究竟佢最後有無買到蜂密腌桃

因為無人賣

舊 03-26-08, 11:41 AM   #284
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
我想問下咸狼點解決d狼群, 佢話大人的辦法, 唔係幾明?thx

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:46 AM   #285
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: harakuma 查看文章
我想問下咸狼點解決d狼群, 佢話大人的辦法, 唔係幾明?thx
_,._
゚Å゚)
⊂彡*))Д′)<背後位....
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 11:47 AM   #286
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
一隻有幾佰年道行的"老長輩"
你話可以點教訓後輩

舊 03-26-08, 11:49 AM   #287
harakuma
Game Master

引用:
作者: supermanlady 查看文章
_,._
゚Å゚)
真的嗎, 那果然叫咸狼, 狼又做得, 人又做得(未知)

老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
舊 03-26-08, 11:52 AM   #288
harakuma
Game Master

引用:
作者: mikemike 查看文章

因為無人賣
隻狼好慘, 因為呢樣嘢比木頭人一直吊著作為幫手的回報, 但又一直無買到.

老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
舊 03-26-08, 11:54 AM   #289
C@T
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: supermanlady 查看文章
_,._
゚Å゚)
別把k島的那一套搬來這裡好不好
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 01:05 PM   #290
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007
引用:
膝蓋有泥而且没有發生暴力事件,你話可以點........

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-08, 02:40 PM   #291
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
咁就完左....
有點那個!?
難道呢套野只係賣賢狼裸露嗎!?

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-08, 11:49 PM   #292
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
今話咸狼除衫個段點解會畫得特別糟糕
睇左, 我都覺得係...

最後好人都係要整估下賢狼先得
唔知點解, 講唔出呢套作品的賣點, 吸引的地方等, 但又覺得好好睇
好期待下一季
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-08, 02:10 AM   #293
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: heeropo 查看文章
膝蓋有泥而且没有發生暴力事件,你話可以點........
我真係幾在意呢樣

小說有無交代?

我淨係見到佢脆左起d狼前面

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-08, 02:29 AM   #294
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: jamsquare 查看文章
我真係幾在意呢樣

小說有無交代?

我淨係見到佢脆左起d狼前面
無,不過估都估到係跪地道歉

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-08, 02:48 AM   #295
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: heeropo 查看文章
無,不過估都估到係跪地道歉
猛虎落地勢?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-08, 03:59 AM   #296
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
還以為是什麼十八禁的大人方法.... XD

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-08, 04:24 AM   #297
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
其實要打的話應該有得打
係冇時間俾佢打吧

不過奇怪
究竟係點樣跪先至令到只有膝頭部份有泥?
而小腿部份一D泥都冇...

舊 04-08-08, 10:34 AM   #298
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin

舊 06-01-08, 11:45 PM   #299
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

第七集是閃光彈來的

舊 10-05-08, 05:16 PM   #300
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
黑田
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:11 AM

手機版 | APP版