Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 08-30-06, 10:46 PM   #151
leotam3
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 柴崎幸
日本M記雖然要差唔多$35一個餐,但佢地個包真係好好食。
上期出左隻蝦包,超掂!
可惜香港無...
/\
真係有蝦係入面架
好想食多次

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-06, 10:08 AM   #152
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: kin~kin
估唔到有人記得我講過burger king唔夠triple o's 好食

burger king的確係平過triple o's~~但真係冇咁好食

不過如果對比對象是m記的話, burger king當然掂好多啦
上次去日本果時都係食左burger king做早餐先上機, 遲下去旅行時都會繼續支持

burger king新店在山頂對我來說比機場禁區內果間更加唔就腳

講番其他burger, 其實mos (日本, 台北), lo's (日本, 唔清楚其他地方邊度有), subway, buffalo, wendy's 等等全部都正過m記果d多多聲!! m記果個所謂飯tastic同台北/日本的mos比差得遠...
咦?乜Subway有burger嗎?唔多覺眼…

對我來說上山頂距離唔算太遠,不過撘bus掟彎都掟到嘔蕃茄
其它無所謂,但係而家係食o野喎…
纜車又貴...
希望佢會o係港島區再開分店啦~

BTW,閣下係此版不少人知o既TripleO's fans啦~

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/

此篇文章於 09-01-06 10:13 AM 被 Q-  編輯。
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-06, 11:01 AM   #153
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
等秋天先再上山頂食
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-06, 11:12 AM   #154
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Q- 
咦?乜Subway有burger嗎?唔多覺眼…

對我來說上山頂距離唔算太遠,不過撘bus掟彎都掟到嘔蕃茄
其它無所謂,但係而家係食o野喎…
纜車又貴...
希望佢會o係港島區再開分店啦~

BTW,閣下係此版不少人知o既TripleO's fans啦~
subway曾經出過一款長型burger的~
我是在大約5 - 6年前試到的~ 外貌少少似熱狗 ~
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-06, 11:56 AM   #155
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: kin~kin
subway曾經出過一款長型burger的~
我是在大約5 - 6年前試到的~ 外貌少少似熱狗 ~
subway d包唔係不嬲都係長既咩??

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-06, 01:01 PM   #156
Q- 
Game Master
      ①   

Sì~
不過個餡轉為長形beef patty咁o掛…?

Btway...在場人士有無睇過開飯啦之食評?

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/

此篇文章於 09-01-06 03:08 PM 被 Q-  編輯。
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-06, 07:05 PM   #157
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
一直都好懷念上年o係德國食既burger king,60蚊超值

聽日同後日都會去機場,一定要試試香港既水準如何

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-06, 08:13 PM   #158
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: SANG2003
buger king
呢D先係正野

比M記更搶…
我寧願食M記果D盈養不良既牛肉好過…

舊 09-02-06, 12:41 AM   #159
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: A HoManTin Work
比M記更搶…
咁樣係視乎你有幾多budget o者
到你出黎搵錢時就會覺得唔貴
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-06, 12:41 AM   #160
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
比M記更搶…
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-06, 01:10 AM   #161
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 二伍
唔關事,七十幾蚊個炒米佢咪又係咁食
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-06, 03:55 PM   #162
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 啤梨王子
subway d包唔係不嬲都係長既咩??
這個我不太清楚, 但我當年食果時佢話果款burger是新出的...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-06, 06:05 PM   #163
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
比M記更搶…
未食過就唔好扮晒野,你又知呢間野搶?冇人叫你去食
冇錢就番屋企食方包
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-06, 08:18 PM   #164
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
作者: SANG2003
未食過就唔好扮晒野,你又知呢間野搶?冇人叫你去食
冇錢就番屋企食方包
咁都睇唔開呀…

buger king好正架!
又平!又正!最緊要係平!
點解會平到咁緊要架!
天水圍果D都食得起喇!
唔好講天水圍,連貴州果D都食得起!
都唔明M記咁都咁受歡迎…
無天理喇!人在做,天在看!
M記真係等天收喇!
又唔好食,又貴!最衰係貴!
真係唔好食一蚊都貴!
點解人做快餐,M記做快餐做到佢咁無陰公架!
好多小朋友食架麻!都唔知M記點面對D小朋友!
我地要同M記講:

不!!
食美式快餐既專嚴!私隱!係香港人既事!

此篇文章於 09-02-06 08:31 PM 被 大情大性武大帝 編輯。
大情大性武大帝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-06, 08:50 PM   #165
URA
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
mos會黎香港開喎
係招職個網頁見到開始請人

舊 09-03-06, 12:07 AM   #166
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
A HoManTing Work:
駛唔駛每一次人地同你意見唔同,就貼紅色大字呀?血洗飲食版咩?!
你咁做真係好影響人。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-06, 12:21 AM   #167
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
作者: emiko
A HoManTing Work:
駛唔駛每一次人地同你意見唔同,就貼紅色大字呀?血洗飲食版咩?!
你咁做真係好影響人。
我而家配合佢喎!我有乜錯先?
咩意見唔同姐,我話貴炸喎!佢而家兜口兜面挑我機喎!我仲配合佢喎!
真係無天理!

舊 09-03-06, 12:30 AM   #168
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
buger king較吸引
不過細妹喺M記做,吃嘢又唔駛錢

舊 09-03-06, 06:29 AM   #169
saintvenus
Crazy Gamer
網絡上有很多弗人弗事

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: URA
mos會黎香港開喎
係招職個網頁見到開始請人
真係???
係就太好了~~~
兩年前晌日本食過, 味道同服務都好好

寧願畀貴0的都唔想食麥記0的頹包
又, 其實jolibee好食過麥記, 0的漢堡扒係有肉汁0架~
最重要0既係, 佢仲平過麥記

而家先0黎壞冷氣, 唔係呀嘛?! 天哪!
saintvenus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-06, 08:44 AM   #170
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
觀官APM 的美食廣場開MOS BURGER (裝修中)

http://www.mos.co.jp/menu/rice/

此篇文章於 09-03-06 08:52 AM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-06, 08:51 AM   #171
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
比M記更搶…
一分錢一分貨............

M記果片漢堡肉只係"加下熱"就算..............

人地真係大火煎片漢堡肉............個包食落好食好多
HAKAIDER 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-06, 09:54 AM   #172
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: HAKAIDER
觀官APM 的美食廣場開MOS BURGER (裝修中)
好似幾吸引咁
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-06, 12:02 PM   #173
垣野
Crazy Gamer
唯美主義

琴日有幸食過.食左個5號餐,個飽幾大個,果塊肉"龍龍"地,幾好味 .雞翼就幾辣,蘋果批無乜特別,同m記一樣.

ヒカル

此篇文章於 09-03-06 06:57 PM 被 垣野 編輯。
垣野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-06, 12:34 PM   #174
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

PSN  IDKENZHAYA
去 Ruby Tuesday 食 la, 成百蚊都覺抵食
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-06, 12:37 PM   #175
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: saintvenus
真係???
係就太好了~~~
兩年前晌日本食過, 味道同服務都好好

寧願畀貴0的都唔想食麥記0的頹包
又, 其實jolibee好食過麥記, 0的漢堡扒係有肉汁0架~
最重要0既係, 佢仲平過麥記
jolibee而家係唔係剩返中環o個間
以前成日去食tea嫁€

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 09:47 AM

手機版 | APP版