Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-06, 06:38 PM   #226
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Xeroc
你地期望同薯餅有乜分別?
質感
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 06:43 PM   #227
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
我覺得應該置頂一下,等多d人知道佢幾時又加多次錢同加幾多錢,以及質素的變化。

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-06, 09:55 PM   #228
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
今日專登走上山頂試burgerking
其實食落冇咩特別, 但個包真係好鬼大
食到搭車落山時都想嘔
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 12:17 PM   #229
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
n年無食, 尋日食開果間野休息, 經過見咩鬼星星薯餅即管試下
點知抱有少少希望就更加失望XD 順便買左個咩鬼板燒包點知無醬嘅=,=
m記=_=

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 12:58 PM   #230
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
星星薯餅劣評如潮...
到底M記有無做過市場調查先推出市面架...a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 11:24 PM   #231
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
唔講唔知大家知唔知:
廣州呢面M記係24小時服務

舊 09-22-06, 11:53 PM   #232
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
M記又出乜鬼「誌上PRESENT----優惠之信物『星星Sh!!餅匙扣』」

9月21-28日
去食板雞(單售/餐)就送多4件Sh!!

←←←啱啱收到,冇用的說

舊 09-22-06, 11:55 PM   #233
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: Busconcamp
星星薯餅劣評如潮...
到底M記有無做過市場調查先推出市面架...a
只靠軟硬做代言人
可以賺到一筆可觀的數字啦

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 11:56 PM   #234
龍之子
Game Master

引用:
作者: 某F
唔講唔知大家知唔知:
HK都有
上官網看看吧
不是本港都是

出位? 笑話 真係笑話
舊 09-29-06, 11:32 PM   #235
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

M記薯條或須改配方

M記薯條或須改配方:
http://appledaily.atnext.com/templat...art_id=6358850

舊 10-14-06, 07:21 PM   #236
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 某F
唔講唔知大家知唔知:
香港都有架,荃灣有一間都好似係。
M記最吸引我始於都係將軍漢堡,如果佢出返,我日日去食又點話

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-06, 11:33 PM   #237
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
荃灣新城市廣場那間哈迪斯已經壽終正寢...

哈迪斯, 你要堅持下去啊...

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-06, 11:37 PM   #238
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 李某人
荃灣新城市廣場那間哈迪斯已經壽終正寢...

哈迪斯, 你要堅持下去啊...
你係咪入錯topic出post...

舊 10-15-06, 11:57 PM   #239
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Busconcamp
你係咪入錯topic出post...
嚴格來說的確是...
不過因為中間 off topic 有提過哈迪斯, 而我又不想另開新 post, 所以便發在這裡...

如果 Moderator 覺得有問題請刪除, 謝謝...

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-06, 01:53 AM   #240
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 李某人
嚴格來說的確是...
不過因為中間 off topic 有提過哈迪斯, 而我又不想另開新 post, 所以便發在這裡...

如果 Moderator 覺得有問題請刪除, 謝謝...
低少少已經有個哈迪斯專用topic啦~
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=147972

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-06, 11:56 AM   #241
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
我想知有無人試過蕉蕉批?好唔好食?

舊 10-16-06, 12:10 PM   #242
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
引用:
作者: jimmyogata
好食~!
但無大陸出既時候咁好食!
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-06, 12:38 PM   #243
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: kingtin1
好食~!
但無大陸出既時候咁好食!
oh, 等我lunch買來試試先

舊 10-16-06, 10:04 PM   #244
龍之子
Game Master

引用:
作者: jimmyogata
都ok
不過apple批最好食的說

出位? 笑話 真係笑話
舊 10-17-06, 07:15 PM   #245
SANG2003
Banned
希望之星

上星期4 有報紙送現金劵5蚊,m記即時多番人
舊 10-17-06, 10:17 PM   #246
龍之子
Game Master

引用:
作者: SANG2003
上星期4 有報紙送現金劵5蚊,m記即時多番人
過了果兩日
又少番人

出位? 笑話 真係笑話
舊 10-17-06, 10:21 PM   #247
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: 龍之子
過了果兩日
又少番人
20蚊個餐咁先正常
舊 10-17-06, 10:22 PM   #248
龍之子
Game Master

引用:
20蚊個餐咁先正常
近幾年真係加得好密
果個餐都過20蚊先有個
份量仲縮水
攪到我都好少入m記

出位? 笑話 真係笑話
舊 10-17-06, 10:27 PM   #249
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: 龍之子
近幾年真係加得好密
果個餐都過20蚊先有個
份量仲縮水
攪到我都好少入m記
一年加成個半 3年前都唔係咁貴
要食薯條 自己買5蚊黎炸等於佢6個大薯條
麥樂雞阿媽買20蚊黎炸 成50件
除非將軍漢堡出番 如果唔係都極少去
佢咁貴,真係寧願比多3蚊食KFC
一年前新地都係5蚊之嘛 而家就6.5 有病
舊 10-17-06, 10:40 PM   #250
龍之子
Game Master

引用:
一年加成個半 3年前都唔係咁貴
要食薯條 自己買5蚊黎炸等於佢6個大薯條
麥樂雞阿媽買20蚊黎炸 成50件
除非將軍漢堡出番 如果唔係都極少去
佢咁貴,真係寧願比多3蚊食KFC
一年前新地都係5蚊之嘛 而家就6.5 有病
kfc果d野
起碼飽肚d

幾時又幾多週年仲好
m記今年d優惠比kfc少好多
kfc個個月都有(ok個個月頭都有得拎)
真係唔去食都唔得

出位? 笑話 真係笑話

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 11:52 AM

手機版 | APP版