Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-20-12, 12:02 AM   #1
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
投訴:會員龍寶寶帶侮辱性言論

http://www.gaforum.org/showpost.php?...5&postcount=72
http://www.gaforum.org/showpost.php?...0&postcount=74

言論內容帶有八婆,狗公等侮辱性字句.
其中有字句比粗言穢語更俱侮辱性.

更揚言見好就收,
本人覺得此會員拋出一堆侮辱字句後, 等close topic.
也是非常不負責任的行為.

煩請版主處理~感謝~

舊 01-20-12, 03:40 PM   #2
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
呢到不嬲都係人治唔係法治,
高級會員出醜會有人特別關照,
admin幫拖剷post都發生過好多次,
我諗你都係慳返啖氣啦

舊 01-20-12, 08:02 PM   #3
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: Rotagen 查看文章
呢到不嬲都係人治唔係法治,
高級會員出醜會有人特別關照,
admin幫拖剷post都發生過好多次,
我諗你都係慳返啖氣啦
X 高級會員
O 前A.Mod
滅龍士 目前離線  
舊 01-20-12, 10:47 PM   #4
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
#1之外的留言,請問想達到什麽目的?

KIM 目前離線  
舊 01-20-12, 11:03 PM   #5
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: KIM 查看文章
#1之外的留言,請問想達到什麽目的?
即係咁,既然事主都未開聲要聲討,咪講個實際情況畀樓主聽叫佢息事寧人囉
仲有其實我覺得你既問題都幾得意,呢d唔係仍成個科林都知道架啦咩

舊 01-20-12, 11:16 PM   #6
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
人已Ban, Case Closed

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
決定投訴電話公司,請問我應該點做?去消委會投訴定係電訊局.. HFK ~清談館~ 15 03-31-08 11:56 PM

現在的時間是 02:48 AM

手機版 | APP版