Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-28-18, 09:56 PM   #3926
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
皇帝你必須死!!!!

舊 09-28-18, 11:09 PM   #3927
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
皇帝做咩﹖又覺醒﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-18, 08:33 AM   #3928
ShinDou

見人講新果隻REGINA原來可以1TURN秒到OMEGA,有咁大力咩真係﹖心郁郁想射下添 @@

21張飛虹左但係第3隻細皇帝 =.=

佢個STEP5有5倍既意思係1樣3%虹,但3%入面REGINA既機會5倍﹖定15%虹﹖@@

原來提供割合有寫,虹7%,REGINA 5%

RESET左有石執又要執下黎射了 @@ 個STEP得1次,而家5千6,要萬1石,射完算數,唔用飛換了 @@

此篇文章於 09-29-18 09:12 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-29-18, 10:44 AM   #3929
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: ShinDou 查看文章
見人講新果隻REGINA原來可以1TURN秒到OMEGA,有咁大力咩真係﹖心郁郁想射下添 @@

21張飛虹左但係第3隻細皇帝 =.=

佢個STEP5有5倍既意思係1樣3%虹,但3%入面REGINA既機會5倍﹖定15%虹﹖@@

原來提供割合有寫,虹7%,REGINA 5%

RESET左有石執又要執下黎射了 @@ 個STEP得1次,而家5千6,要萬1石,射完算數,唔用飛換了 @@
Regina已經可以一局秒真基加了

舊 09-29-18, 11:14 AM   #3930
ShinDou

射埋,得1虹,STEP4中1隻REGINA,STEP5白果 @@ 唔用飛換等遲D射咩中左先算,唔急,反正覺得應該差唔多會棄 XD

得6星既話差唔多係最廢果隻打手,要7星先用得

打到第2島1半先執到幾千石,有排執,唔理住了

舊GILGAMESH我都未得閒再打拎莫古,唔理了忙得濟,要快D爆完閃軌4去打台版夢戰 @@

此篇文章於 09-29-18 11:17 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-30-18, 08:47 AM   #3931
ShinDou

之前亂咁覺晒雪糕,而家技師爭降攻70%同免死先解得晒,仲爭幾個超結晶 @@ 好似技師覺醒最堅,而家沙漠王好似淨係可以用黎RAID1開波出招,又射錯左,都冇咩點威過即刻俾技師覺醒打面 @@
舊 09-30-18, 05:18 PM   #3932
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
都唔reset mission過左。。。
冇理,story event已經冇理了。。。regina講到咁勁係咪應該射?已經有2萬石,不過水著都冇射。。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-18, 05:26 PM   #3933
GP03D

呢頭講完個頭走去爬山,0虹。。。
完全提唔起勁了。。。我諗都會每日login同跑chocobo既。。。

舊 09-30-18, 05:37 PM   #3934
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
之前亂咁覺晒雪糕,而家技師爭降攻70%同免死先解得晒,仲爭幾個超結晶 @@ 好似技師覺醒最堅,而家沙漠王好似淨係可以用黎RAID1開波出招,又射錯左,都冇咩點威過即刻俾技師覺醒打面 @@
正常吖,預左主角系覺醒會特別勁,係估唔到鹽叔覺到咁痴線啫

舊 09-30-18, 06:28 PM   #3935
ShinDou

唔RESET少幾萬石喎 @@
鹽叔係﹖
舊 09-30-18, 10:48 PM   #3936
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
唔RESET少幾萬石喎 @@
鹽叔係﹖
劫火

鹽叔正式成為最強支援角

舊 09-30-18, 11:00 PM   #3937
ShinDou

係喎炎擊炎護180% BUFF @@ 仲要6星就有,不過我1隻都冇,果陣仲特登唔抽 @@
舊 09-30-18, 11:49 PM   #3938
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
係喎炎擊炎護180% BUFF @@ 仲要6星就有,不過我1隻都冇,果陣仲特登唔抽 @@
仲可以附屬

舊 10-01-18, 08:38 AM   #3939
ShinDou

3周年記念飛派左986張 @@ 之前好似冇提過會派﹖因為成堆人棄左﹖想叫佢地番黎﹖

原來唔係普通POOL黎 @@

射晒,3星EX87張,4星EX29張,5星EX4張,5星SELECT3張

派咁多張飛算係咁,射晒佢先

4張5星EX中 CRIMSON,VINCENT,第2隻ZACK,第2隻豹騎,除左第1隻冇用之外都OK

29張4星EX1虹,中第3隻判官

87張3星EX2虹,中第1隻FF3主角魔劍士,第2隻肥娜&技師

試下隻7星肥娜&技師當奶用夠唔夠用先 @@

睇清楚隻肥娜&技師好似冇乜用,係技師下位互換黎 @@ 果陣都係貪買人送飛先買,岩岩上左7星算數了,食錯左D POT俾佢由佢算,等埋4%莫古就升隻7星ZACK玩下先

原來3周年第1日又派5星EX飛喎,中第2隻RED13

此篇文章於 10-01-18 11:06 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-01-18, 12:24 PM   #3940
ShinDou

1TAKE過埋攻雷魔人,冇想像中咁挑戰,1隻沙漠王是但4隻2刀兩手雷打手就1TURN秒到
舊 10-01-18, 12:26 PM   #3941
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
Final Fantasy BRAVE EXVIUS

生放果日講左派login日數x10 既券喎

3週年總共15虹,兩週年既一半都冇

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 10-01-18, 01:15 PM   #3942
ShinDou

LOGIN日數乘十﹖咁我咪少左飛﹖我得9百幾張即係話我淨係LOGIN左90幾日﹖@@

定LOGIN日數係十月果31日每日派十張﹖

唔記得2周年果陣派左咁多 @@

不過2周年係開7星,今次3周年好似咩動作都冇,睇落好似就執笠咁款 XD
舊 10-01-18, 03:03 PM   #3943
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

Final Fantasy BRAVE EXVIUS

原來係派之前既login日數,10月就每日10張

兩週年我有30張4星券250張3星券,合共抽到32隻5星

三週年我抽到三素體,8 select 券,4 張5星券,34張4星券,110張3星券,合共只抽到15隻5星...

Sent from my iPhone using Gaforum

此篇文章於 10-01-18 03:18 PM 被 jackiecyho 編輯。
jackiecyho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-18, 03:21 PM   #3944
ShinDou

2周年你咁多張飛應該因為課左好多?果陣好似係全回水俾人再抽?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 10-01-18, 04:00 PM   #3945
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

2週年前都仲成日課, 之後冇課喇

舊 10-01-18, 09:10 PM   #3946
ShinDou

今次好似特別易刷,清完1條體已經17萬
舊 10-01-18, 10:22 PM   #3947
GP03D

派左1053張飛。。。
比左13張5星ex我,計埋有17定18虹落樓。。。仲有7張ex select, 竟然係呢到歐左。。。

舊 10-01-18, 10:29 PM   #3948
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: GP03D 查看文章
派左1053張飛。。。
比左13張5星ex我,計埋有17定18虹落樓。。。仲有7張ex select, 竟然係呢到歐左。。。
得1張selection既我真係想(ry

舊 10-01-18, 10:48 PM   #3949
SkyGod
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDSkYGoD_1010
XBox Live Gamertaghk1010
射左1060張, 得2張5星 3個空莫古 T.T
SkyGod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-18, 10:53 PM   #3950
ShinDou

我0莫古碎

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 08:43 PM

手機版 | APP版