Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 428 478 518 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 538 578  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
J+1 03:06 PM 07-03-18
Nc美少年
由手機版發出
ShinDou 03:08 PM 07-03-18
冇左個POOL啦 @@ 而家見拍片果D個個都係CC3下盲,CC係咪已經係最平民用既機﹖@@ 要夠運16隻盲晒再16隻CRI到秒﹖@@
J+1 03:11 PM 07-03-18
之前16機麻都係咁玩啦

努力啦..
由手機版發出
J+1 03:42 PM 07-03-18
第二張千日飛又一堆奶...
由手機版發出
ShinDou 03:43 PM 07-03-18
又派千日飛了,中射胸鳥,盾忍,盾EXIA,擔傘紫奶,強火短髮奶

有兩隻白胸鳥可以凸叫做有少少用,不過而家唔加行動淨係加回避冇乜用,盾忍廢得濟,都係唔晒凸移植了

見人用落黑人隻大佬上盲,我果隻賣左,唔知點解用優子射極都射唔中,已經開埋狙擊 @@ 隻落黑人大佬必中﹖
ShinDou 06:49 PM 07-03-18
試左成日都未得,唔試住了

V精30D應該要等凸爆左天元先試得﹖號拍住天元,號前面太陽之牙,應該夠﹖
ShinDou 12:40 PM 07-04-18
終於CC3下盲晒再GB踢完場 @@ 試左幾十次都有

仲落左紅落黑人諗住可以擋反大DAM,點知唔扣,唔知係擋冇效定大DAM冇效﹖綺羅同南十字星好似都有擋反大DAM,有冇效﹖

本身仲諗住唔得既話就試WAVE加回,睇下有冇邊部避左會上盲 @@

爭V精30D了,仲諗緊可以點過,唔通真係要凸爆天元﹖ @@ 有冇人試過太陽牙擋號,號拍天元,天元中線,擋得晒俾天元過﹖

我有多3,死BUFF多3唔知夠唔夠避晒﹖多3最盡380%
ShinDou 02:04 PM 07-04-18
咦岩岩見人 號,新古,天元,拳CC,大激勵哥過到30D喎

估佢應該都係號拍新古天元,另外兩隻前面死BUFF﹖即係天元BUFF到盡夠過﹖
ShinDou 02:29 PM 07-04-18
驚趕唔切試,凸了,見有32石,射埋STEP2同3諗住搏多隻,STEP 3中左標西=.=
ShinDou 04:19 PM 07-04-18
試黎試去最盡都係去到WAVE2,但號1中強化SLOW就死得,死完好快俾5隻秒,同埋冇左號果50%反擊執唔到雞

諗唔明佢個陣係點過,2隻死BUFF,號又唔打得,得天元新古打,唔通天元儲珠俾新古再動縮退再普攻殺﹖

平時鬥雞又成日BUG2連,唔知點解而家1下BUG都未出過 @@ 仲諗住慢慢等BUG過,其實而家知點出BUG未﹖

試緊掛機殺佢99次過 XD 入到WAVE2都係俾3隻大佬磨死左 XD

紫大器暫時得隻天元,又唔係打幾下,正常應該都過唔到WAVE2,應該都要等遲D有隻多段紫大器先試都得了﹖

諗諗下多3BUFF到盡都快架喎又減行動可能得喎,凸1下開技試下先

今次入到WAVE2 號1死搞到多3都死,同埋多3唔夠血好易俾人打到開免死 @@ 可能谷血/甲先好D
ShinDou 07:58 PM 07-04-18
終於搞掂埋V精30D了 XD

原來多3 1隻死BUFF30%回已經夠0% XD

不過WAVE2都係出意外,太陽牙死完之後號中電強化SLOW埋俾人磨磨下死埋

結果靠天元普攻再多3鞭殺 XD

原來WAVE2後面兩隻射大佬廢好多又唔加行動,殺到前面3隻白大佬就過到

WAVE3都試左好耐先殺到,要天元第1下唔CRI扣3萬幾,第2下CRI扣8萬幾,大佬未郁到之前多3直感鞭先殺到 XD

應該得我會用多3過 @@

不過真係要快D有隻勁多HIT紫大器先得,個個月咁試法人都顛

原來太陽牙未改爆 @@
J+1 11:16 PM 07-04-18
好評..........

兩部?

https://twitter.com/unit_pandora/sta...622171138?s=19
由手機版發出
J+1 09:58 AM 07-05-18
今次主要目標達成,可以hea打了

理論值最高(?)的435%迴避陣,一陣隻cc仲要改強,諗起都high

由手機版發出
ShinDou 10:01 AM 07-05-18
我中得隻盾NIER,其他都係垃圾機
J+1 02:51 PM 07-06-18
竟然有人放上面個朱雀陣

先唔講我唔會殺晒4隻buff隻朱雀..
其實只要一把火燒就咩都冇晒...
由手機版發出
ShinDou 03:14 PM 07-06-18
我之前都屈好多死BUFF陣,其實死BUFF對面正常都淨係會殺企你前面2隻,落4隻都冇用,佢1定會逐隻打你唔出MAP砲架啦

就算BUFF到盡4隻我都試過天元打得中,都未BUFF到盡,好似都係行左幾次

而家應該玩唔到避

終於識打UC3連星陣,雖然我得殘陣,不過可能係D人唔識擺 @@
J+1 04:11 PM 07-06-18
朱雀陣我用嚟攻咋(唔會有守陣特登buff 命中,天元如果速攻到都可以用),守陣根本冇可buff盡之餘仲要太多機可破...
由手機版發出
ShinDou 03:59 PM 07-07-18
下期活動獎品派焰龍號星﹖不過派既應該唔會有500行動BUFF啦,應該得兩3百

殺到280隻唔打上去了得閒清下,再打上去又得D垃圾,而家S CHIP都冇用咁少水換,肥又鬥滅大把跌

而家有幾十張BASE飛冇野好射,手上冇大器有POOL岩射

D精霸飛睇住佢到期都射唔到,唔夠3百冇理由亂咁射,不過精霸POOL多數廢
亍 ◣ 04:15 PM 07-07-18
月尾個精pool有拳3p至少叫值抽少少.....已經儲到可以抽兩次......
ShinDou 04:22 PM 07-07-18
但我冇白3P射黎冇用,本身想射而家個盾EUREKA因為本身有THE END,但又唔夠3百 @@
ShinDou 05:19 PM 07-07-18
嘩OMG天元拍行動BUFF如果俾佢拖到1陣真係冇得打咁濟喎,佢又開左OMG高攻好多,我殺剩佢1隻果陣5隻都未死但俾佢屈死左號,之後我隻天元俾佢1下6萬幾秒左,多3又得凸2唔夠力,不過唔凸爆啦多3呢D應該遲早冇得出
ShinDou 07:50 PM 07-07-18
竟然守得贏千7分人 @@ 原來佢用死BUFF朱雀陣打我,點知16TURN就俾天元普攻扣萬4殺左 @@ 應該都冇咩點BUFF到喎

而家真係刷晒成個活動都升唔到1個RANK,鬥雞D珠唔可以亂用1陣冇珠反擊 @@
ShinDou 09:39 AM 07-08-18
尋晚俾人打,竟然有人玩多3死BUFF陣守,俾佢BUFF到盡天元打到佢冇晒6次免死之後都100%廿幾萬咁秒 XD

岩岩3隻DEVIL連射3個彩COIN,竟然中到DX同紫00Q @@ DX有用喎我而家,凸兩野用下先,反正冇晒石有其他勁機出都係得個睇字

估唔到個POOL會有DX呢D咁新既機 @@ 不過冇PILOT PART冇得幸運,淨係可以玩必中OR魂

有冇人試過DX開左技之後補番血仲有冇個BUFF係度﹖

而家先知SUN ATTACK係射黎,仲以為佢有飛腳當格 @@ 咁可以用DESTROY屈佢喎

嘩DX真係超大力喎,凸2得隻DESTROY BUFF佢,開左技之後魂月光砲打盾美少年扣成5萬幾 @@ 不過冇幸運都係易死,開完1次砲基本上死得,又冇PILOT PART又少左25%攻,不過都超大力
亍 ◣ 01:42 PM 07-08-18
一發流好易死....仲要而家咁多殘血機.... (冇dx )
ShinDou 01:47 PM 07-08-18
係易死,冇計,我得D歷史文物,除左天元我最新果隻已經係多3 XD
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 28 428 478 518 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 538 578  ... 最後

返回主題版面