Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-13-11, 06:56 AM   #126
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/xQCJpKdVM2g" frameborder="0" allowfullscreen>
錯貼?呢度係圖喎....a

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 03:09 PM   #127
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 真!DC 查看文章
好多高難度動作
最後一球太令人震驚+1
最後一球太令人震驚+2

站(2024/03/16)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 10:21 PM   #128
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 查看文章
想問笑點係?
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 10:23 PM   #129
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
橫+直=格仔

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 10:27 PM   #130
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
橫+直=格仔
哦..睇到啦
我成日以為係個影出事
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 09:34 AM   #131
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: PTX-003C 查看文章

畫e個poster 果位真大整估
古sir出嘅工口問題
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 02:14 PM   #132
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
工口王....我又買來睇

舊 08-14-11, 03:50 PM   #133
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 04:05 PM   #134
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
工口王個重點應該係講「即管考」個位...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 08:19 AM   #135
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
作者: sugihara 查看文章
工口王個重點應該係講「即管考」個位...
睇完尼句之後,睇錯左做即管吉,吉下你...

舊 08-15-11, 05:59 PM   #136
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag

唔好問我笑點

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 06:22 PM   #137
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: nakakula 查看文章

唔好問我笑點
可以問haha point嗎???

舊 08-15-11, 06:26 PM   #138
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:

唔好問我笑點
即是唔好笑啦

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 07:21 PM   #139
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003
引用:

唔好問我笑點
完全睇唔明

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 08:18 PM   #140
野良猫
肥倫

引用:
作者: xeno 查看文章
完全睇唔明
秋官︰哩個,係一個謎
舊 08-15-11, 08:18 PM   #141
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:

唔好問我笑點
個大盒叫CARD BOX 1000

條紅線mark住話放o左入card barrier o既咭個CARD BOX100可以劑得入1000張左右

入面有五格俾你分類

定係笑點係個頭像指住幅圖o黎賣廣告?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 08:21 PM   #142
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 滅龍士 查看文章

條紅線mark住話放o左入card barrier o既咭個CARD BOX100可以劑得入1000張左右

入面有五格俾你分類

呢條友D野一向都是得佢自己腦補
可以不理

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 08-15-11, 08:33 PM   #143
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

舊 08-15-11, 09:05 PM   #144
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:

入面有五格俾你分類

唔係一睇識笑要解釋一大輪都仍然唔多識笑,po果位擺明笑點異於常人啦

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 09:07 PM   #145
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: mikemike 查看文章
真●踩波車

舊 08-15-11, 09:15 PM   #146
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK

唔好問俺笑點

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 09:16 PM   #147
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章

唔好問俺笑點
雖然回鍋, 但我都笑左~ 唔駛問笑點係邊~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 09:19 PM   #148
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: 碧克 查看文章
唔係一睇識笑要解釋一大輪都仍然唔多識笑,po果位擺明笑點異於常人啦
朋友, 你呢到笑點0既用法用錯左, 笑點只有"有冇"之分, 而且唔係形容果個人個笑承受力的形容詞

"看不到笑點的話,先找找有沒有笑線"
"因認為既然有笑點,就應該有笑線的存在"

i can't find the haha point.....yes, i need to look for haha line first!
however, where is the haha line?

by siki(wrong)

PO 果個係擁有笑點之魔眼0既人, 「笑點之魔眼」 是一種可以看見任何事物的“笑”的一種魔眼。任何事物都有其笑點存在。能有這能力,是因為體會過好笑的笑點。但要看到不好笑的事物的笑點,必須付出很大的 代價。雖然能把笑點這種概念擴展到萬物,不過對不好笑事物的笑點沒有認識的腦...負荷會相當的龐大,所以不可以亂用,否則將會變成對任何事物都覺得不好笑的廢人....(以下略)

轉by k島wiki
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 09:19 PM   #149
野良猫
肥倫

引用:
作者: 基路亞 查看文章
雖然回鍋, 但我都笑左~ 唔駛問笑點係邊~
我覺得最正係佢個表情好似冇嘢咁
舊 08-15-11, 09:31 PM   #150
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:

如果係咁, 咁就佢個個帖都可能响度貼

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.12 ﹝~ 請移至Vol.13討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1001 05-26-08 11:23 AM
車路士球迷會Vol.11 ﹝~ 請各位移至Vol.12討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 03-13-08 09:52 AM
{RG-1-blue-6] 稻草人vol.1,vol.2第二版發行,其他售賣書刊(更新 12月25日) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 1 12-25-07 11:04 AM
NBA 討論區 VOL. 12 - 請轉到 VOL. 13 繼續討論 阿聰 體育版 1001 03-17-06 03:54 PM
Game vol.12 龍寶寶 體育版 27 10-16-04 04:51 PM

現在的時間是 11:11 AM

手機版 | APP版