Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 03-02-08, 01:23 PM   #1
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
龍が如く 見参! 討論區

攻略:
http://ryuken.gkwiki2.com
http://www.osanpo-net.com/ryu3

siufu 寫的mini game大全
http://www.wretch.cc/blog/Siufu&article_id=25925727

此篇文章於 03-05-08 08:25 AM 被 steve 編輯。
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 03:42 PM   #2
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
真係好少人討論,香港少人玩 ?

舊 03-02-08, 03:43 PM   #3
kay
Banned
Underclass

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDrubbish_kay
引用:
作者: hgckelvin 查看文章
真係好少人討論,香港少人玩 ?
我諗係冇咩人知出左,個個都等6號
kay 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 04:20 PM   #4
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: kay 查看文章
我諗係冇咩人知出左,個個都等6號
400元買到嗎??(明天放工去睇)
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 04:29 PM   #5
川上双葉
みるをみる

引用:
作者: pet3 查看文章
400元買到嗎??(明天放工去睇)
400蚊左右日/行都買到bb

舊 03-02-08, 07:12 PM   #6
gamer-vincent
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDVincentngaI
終於有人開
小弟去到第6章
係賭場沉迷中
gamer-vincent 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 08:26 PM   #7
王小虎

註冊日期: Apr 2002
幫d龜翻身有咩用的...?
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 08:28 PM   #8
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
仲未玩

代人問
有咩可以餵狗

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 08:29 PM   #9
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
引用:
作者: Viper II 查看文章
仲未玩

代人問
有咩可以餵狗

我果時係求其買兩舊野食俾佢,佢兩舊都唔食....

之後主人黎接佢走
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 09:21 PM   #10
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
忍唔到手官價買左……

玩到第三章,劇情果然很正bbbbbbbbb
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 09:49 PM   #11
川上双葉
みるをみる

引用:
作者: ~ViVi~ 查看文章
我果時係求其買兩舊野食俾佢,佢兩舊都唔食....

之後主人黎接佢走
同樣情況

舊 03-03-08, 12:50 AM   #12
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
過左第二章.
玩就幾好玩,不過搞n咁耐先可以save一次
我好多時打機既時間都唔夠半個鐘......未有得save就要熄機

舊 03-03-08, 12:53 AM   #13
Guy
Game Master
Taylor

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDguyyiu
尋晚5點半打到今朝11點..打到第5章...
戲情好有迫力感..好正

GUY修行中
Guy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 12:06 PM   #14
karamitei
Junior Member
織田赤母衣衆刀足輕

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDmizukigoto
玩到第6章,太多週邊野玩(賭$$呀,賽龜呀),唔得閒理D劇情
嫖左2次,好金下.......

我見鋪頭賣個D刀都唔係好勁咁
係咪一定要自己落手跟住秘書去練呢?
練左一把(未去到終極)出黎,都唔及真島送個把............

執左一把妖刀醉劍番黎,又冇鬼用(斬人唔痛)

此篇文章於 03-03-08 12:13 PM 被 karamitei 編輯。
karamitei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 05:30 PM   #15
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
剛到第五,冇攻略唔敢玩落去,免得miss咗啲支線事件。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 05:52 PM   #16
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
買左了

好貴..........

428無特..........

唔知會唔會有實書攻略賣?

細路女是釘宮吧(1s

釘釘病感染擴大

---------------------------------------

第1章的殘心是什麼??

我都出唔到既

此篇文章於 03-03-08 08:39 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 09:41 PM   #17
ky-4
Junior Member

玩到5章開頭,實在係唔錯既game
抵我為左如龍出機

殘心是:用三角斬中左人後按實谷到把刀有d藍光,係儲heat action

舊 03-03-08, 10:12 PM   #18

玩到第7章
用左差唔多4兩整左兩套雙刀
同系列既兩把刀+埋攻擊力有加乘
水神之太刀 終鍛+作州之小太刀終鍛得33攻
水神之太刀終鍛+靈泉之小太刀有75攻
gamer-vincent 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 10:23 PM   #19
Guy
Game Master
Taylor

今集玩刀都有排玩,未計其他野添

GUY修行中
舊 03-03-08, 10:33 PM   #20
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
今日行版入手
感覺良好,好似睇緊劇咁
就算我這個日文苦手都明明地故事講甚麼

問...第一章同丸目打自己輸左有冇所謂ka

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 10:34 PM   #21
川上双葉
みるをみる

引用:
作者: jason_kasim 查看文章
今日行版入手
感覺良好,好似睇緊劇咁
就算我這個日文苦手都明明地故事講甚麼

問...第一章同丸目打自己輸左有冇所謂ka
冇所謂
因為打唔死佢

舊 03-03-08, 10:36 PM   #22
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: hgckelvin 查看文章
冇所謂
因為打唔死佢
oic
怪唔知咁好抽

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 10:52 PM   #23

剛剛去左瀑布練功
比阿媽見到就
舊 03-03-08, 11:04 PM   #24
王小虎

註冊日期: Apr 2002
講下d天啟位置?同埋若果揀錯選擇,冇得好似demo甘再揀過... 結果我要load save再來過。
貓果招同demo一樣,在廟旁邊,揀第一個選擇。
飛鼠果招在第五章(?)去洞穴賊竇條路中心,揀第三個選擇。

有冇人知其他的?

第六章周圍行時,街上有個人問我叫唔叫雞,甘緊係叫啦。去到屋內,佢問我咩口味,有三個選擇,第一係健康的,第二係魅惑的,第三係白淨的,甘我就揀第三啦,結果走出個相撲手... 甘我緊係唔比錢啦,跟住來夠三個... 呢段真係好搞笑,同國產凌凌漆個北菇定拖地有得揮!
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 11:11 PM   #25
Guy
Game Master
Taylor

引用:
作者: 王小虎 查看文章
講下d天啟位置?同埋若果揀錯選擇,冇得好似demo甘再揀過... 結果我要load save再來過。
貓果招同demo一樣,在廟旁邊,揀第一個選擇。
飛鼠果招在第五章(?)去洞穴賊竇條路中心,揀第三個選擇。

有冇人知其他的?

第六章周圍行時,街上有個人問我叫唔叫雞,甘緊係叫啦。去到屋內,佢問我咩口味,有三個選擇,第一係健康的,第二係魅惑的,第三係白淨的,甘我就揀第三啦,結果走出個相撲手... 甘我緊係唔比錢啦,跟住來夠三個... 呢段真係好搞笑,同國產凌凌漆個北菇定拖地有得揮!
下???乜錯左冇得再揀過ka?

GUY修行中

論壇跳轉

現在的時間是 04:24 PM

手機版 | APP版