Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 11-11-22, 02:08 AM   #1
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
吉卜力 x LUCASFILM

唔知咩事,先開個topic

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-22, 08:12 AM   #2
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
大製作?!

首要千萬不要是3d

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-22, 07:11 PM   #3
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
條片唔知係乜水,都有成差唔多卅萬 like ~ 勁!會唔會係另一季 D+ 嗰套 Star Wars Visions 短片嚟?

舊 11-12-22, 07:14 AM   #4
J+1
望過黎呀!!!!!!

星戰?都好,唔好掉轉拎吉卜力d動畫真人化就好

由手機版發出
舊 11-12-22, 08:15 AM   #5
肉羊哩咖
griffin611

好耐人尋味囉

舊 11-12-22, 08:37 AM   #6
J+1
望過黎呀!!!!!!

D+ 短篇。。。不過日子今日開始?!

由手機版發出

此篇文章於 11-12-22 08:40 AM 被 J+1 編輯。
舊 11-12-22, 03:31 PM   #7
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
本來覺得兩者格格不入
但諗落都比迪士尼買左又冇乜唔可以
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-22, 04:24 PM   #8
J+1
望過黎呀!!!!!!

上架了,3分鐘...

https://www.disneyplus.com/zh-hk/mov...s/60dQ5gjIKzUB
由手機版發出
舊 11-12-22, 08:40 PM   #9
肉羊哩咖
griffin611

睇咗,幾得意。不過,想知呢個版本嘅細路個版權係邊邊啫。斷估都係留返滴住嚟。

論壇跳轉

現在的時間是 04:49 AM

手機版 | APP版