Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>機動戦士ガンダム 水星の魔女 ( Season2:4月9日から毎週日曜午後5時)
亍 ◣ 08:28 PM 03-29-22
既然有上映時間就分開TOPIC 講啦

模型睇全相

kircheis 10:18 PM 03-29-22
上次講火星, 今次水星做主場?
機設都有D似鐵血,仲以為美少女戰士款....
女主角神態似偏向希羅,剎那,三日月那一類型?
hitachi 06:34 PM 03-30-22
我覺得機設好G伏
X&Y 07:33 PM 03-30-22
鐵血骨架+細節 mixed 00外型 再配Gself 配色
肉羊哩咖 05:03 PM 03-31-22
啲 MS 好怪異,好在又未到 X 個水平~
亍 ◣ 11:00 PM 06-17-22
推番呢個TOPIC先/

官網更新了多幾部機設
https://hk.gundam.info/about-gundam/...h/mobile-suit/
肉羊哩咖 02:12 PM 06-18-22
唔知點講⋯⋯希望故仔搭救⋯⋯
真!DC 04:14 PM 06-18-22
最憎番學
希望故事世界早d發生劇變
由手機版發出
(=v=)b 05:20 PM 06-18-22
作者: 真!DC:
最憎番學
希望故事世界早d發生劇變
由手機版發出
可能S1係學校~ S2就唔知幾多年後軍隊呢~
IDGAF 06:29 PM 06-18-22
唔知香港會係邊個電視台或串流平台有得睇呢?
真!DC 06:55 PM 06-18-22
我估youtube之類網上播多
官方話traget十幾歲青少年
佢地都唔睇電視
由手機版發出
肉羊哩咖 01:48 AM 06-19-22
照之前嗰兩套 Gundam Build Divers 玩法, YouTube 首播咗先,無記肯買先上電視。
亍 ◣ 08:32 PM 07-13-22

武藤遊戲 08:02 PM 07-14-22
重複使用我都唔望邊個配音
(=v=)b 08:05 PM 07-14-22
一開波已經有funnel既gundam~
亍 ◣ 08:23 PM 07-14-22

模型睇機設...

真!DC 10:12 PM 07-14-22
有浮炮
Pv作畫高質
實際唔知點
由手機版發出
肉羊哩咖 10:25 PM 07-14-22
劇本好過《G復》算數㗎啦⋯⋯⋯
真!DC 12:19 AM 07-15-22
唔係番學日常就好了
由手機版發出
真!DC 11:45 AM 07-15-22
https://www.facebook.com/23427062426...sssxQR5i6ZcZl/
速報❗️
『機動戰士高達 水星的魔女』與本作「PROLOGUE」預定於GUNDAM.INFO播出!(詳情日後公布)

另外,高達最新系列作品『機動戰士高達 水星的魔女』也決定舉辦前傳「PROLOGUE」的上映活動!
預定於7月21日(美國西岸時間)以美國聖地牙哥「聖地牙哥國際漫畫展 」為起點在各地舉辦上映活動。
(時間・細節等資訊會再另行公告)。

#水星的魔女 #G_Witch
由手機版發出
J+1 01:48 PM 07-15-22
無電視台買來播?
由手機版發出
真!DC 03:21 PM 07-15-22
應該係宣傳效果考量
定位客群青少年或以上
哩個群族都唔多睇電視
放網上反而接觸面更廣
由手機版發出
J+1 07:01 PM 07-15-22
即時重播
再錯過咗就可能等海外發布

由手機版發出
(=v=)b 08:52 PM 07-15-22
ep0已經好sad~ 唔似校園風/兒童向~
肉羊哩咖 03:33 PM 07-16-22
個序章好睇,個劇本短得嚟又好順,好有元祖同 UC 陣味,一樣咁黑;介紹晒個世界觀,同埋衝突係啲咩嘢;不過正章似會返去學園,起碼開頭係咁。戰鬥好睇,惡役機太屈,係未夠鐵孤咁燃。希望 keep 到。
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面