Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5
日本動漫畫討論版>ヴィンランド・サガ VINLAND SAGA 海盜戰記
HAKAIDER 09:31 PM 05-12-23
作者: 真!DC:
鐵拳稱號其實係真??
由手機版發出
假.............但只有蛇先知真相, 而且原因係你估唔到的
肉羊哩咖 10:25 PM 05-12-23
睇咗 MAPPA 個下回予告,未嚟料都近。
肉羊哩咖 04:18 AM 05-16-23
果然有人唔識個死字點寫⋯⋯
肉羊哩咖 05:38 PM 05-23-23
第廿話,鐵拳真係扮好人,而唔應該領當嘅就走唔甩 -- 上一話早己暗示咗。頭無咁易一嘢就飛得甩,睇《地獄樂》,要好有準承同特別嘅技巧,呢度易過切菜。

科芬真係: 王嗰邊頂多得一百條友度啫,無事嘅 -- 咁勇。
真!DC 10:20 PM 05-23-23
農場主係好人呀
果個時代會咁對奴隸下人根本係聖人了
唔係蛇都唔會唔走甘心留低打場必輸既仗
由手機版發出
肉羊哩咖 12:30 AM 05-24-23
忠心唔係因為對象係好,當然,可以話本人以現代眼光去評價當時嘅人嘅⋯⋯
6078 01:58 PM 05-31-23
今集玩咁大
我以為張無忌已經好勁,托爾芬更加是重量級...
肉羊哩咖 04:21 AM 06-01-23
勇氣 -- 有勇於面對自己嘅弱點,有為咗目標無懼凶險,都係有個大勇。好期待佢兩條友再度踫頭,不過唔好未到就畀外力化解咗就好睇。
真!DC 11:44 AM 06-01-23
哩套入面戰士角色身體構造都好異常
大仔手腕比劍刺穿包下繃帶就可以運力握拳
由手機版發出
肉羊哩咖 02:33 PM 06-01-23
皮外傷,無吉中肌肉根骨無嘢嘅(誤)
肉羊哩咖 04:35 AM 06-06-23
第廿二話 -- 呢一話啲背景光影效果鏡頭運用靚到爆。托爾芬繼續型到爆,不過對手幾乎凈係識打面,好冇品囉。下半 part 個氣勢,呼,今季最有戲味就係呢一套。
肉羊哩咖 04:36 PM 06-13-23
仲有一話就完,好似完咗咁,不過,仲未開估農場主人個朵點嚟。

而國王嗰邊,又係幾句帶過,偷懶。
真!DC 09:01 PM 06-13-23
仲以為本季完
終於番老家

作者: 肉羊哩咖:
仲有一話就完,好似完咗咁,不過,仲未開估農場主人個朵點嚟。
前幾集講左?
咁啱同名借用
肉羊哩咖 11:11 PM 06-13-23
可能 睇漏眼,死火。
肉羊哩咖 04:24 AM 06-20-23
第二季最終回,轉咗咁大個圈,終於返返去起點(好似係),有個全季都唔起眼嘅角式,突然有好大作用 。而佢家姐咁都有人要,仲識洗得出銀河爆碎拳⋯⋯ 如果可以對照返啲角式細個係點樣嘅,會好啲。

最大個 bug 係,天氣咁凍,人講嘢無水氣出嚟嘅?
武藤遊戲 07:17 AM 06-20-23
anime expo?

亍 ◣ 08:38 AM 06-24-23
第二季完,總算完全解開心結 (不過都好似冇講佢點解去左做奴隸???)
細佬打左10幾年既實戰都唔夠一個村姑 之前一路擔心條村會比外敵滅村根本多餘
果然不能少看村姑
不過可惜已經係人妻,仲以為可以益比好gay友...
武藤遊戲 11:41 PM 09-20-23

1 2 3 4 5

返回主題版面