Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-16, 02:08 PM   #401
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
隻哥斯拉係柏克嗎?

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 03:05 PM   #402
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 03:44 PM   #403
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
松岡禎丞好適合並呢D變態佬

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 04:35 PM   #404
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: mikemike 查看文章
松岡禎丞好適合並呢D變態佬

子安後繼有人了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 05:08 PM   #405
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
演出好得

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 05:41 PM   #406
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 野良猫 查看文章

子安後繼有人了
我覺得佢有貨過子安

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 05:54 PM   #407
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 野良猫 查看文章

子安後繼有人了
兩個風格唔同

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 06:29 PM   #408
麥魚仔
Insane Gamer
岬命

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: phil077 查看文章
隻哥斯拉係柏克嗎?
長眠吧 與吾女兒一起,姐係女兒最後都死左

麥魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 06:45 PM   #409
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
變態佬又配得幾神似

雷姆咁樣都仲可以挨到陣
愛既力量真係勁

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 07:34 PM   #410
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
變態佬又配得幾神似

雷姆咁樣都仲可以挨到陣
愛既力量真係勁
雷姆果刻真係估佢唔到,最後表白到都算係咁
(好明顯佢修得戰鬥績行)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 07:39 PM   #411
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
其實咁玩應該都係要call 劍聖過黎收佢檔?
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 08:19 PM   #412
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
蕾姆係無辜的!蕾姆係無辜的!蕾姆係無辜的!
呢套野女主係蕾姆唔係EMT吧,個股價漲停板。

舊 07-11-16, 08:43 PM   #413
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 尼路 查看文章
蕾姆係無辜的!蕾姆係無辜的!蕾姆係無辜的!
呢套野女主係蕾姆唔係EMT吧,個股價漲停板。
係依個作者筆下股價漲停板等於無好日子過

話時話蕾姆戰鬥力真係好飄忽,之前可以坦AREA BOSS,但今次打幾隻雜魚教徒就已經半殘

https://www.youtube.com/watch?v=D46URglAH54

老外反應比套野本身有趣(?

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-11-16 09:51 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 09:47 PM   #414
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
睇完....點講呢 雖然見到前兩集既得意表情冇哂個心係涼左一陣
但睇到後半部...又真係虐左D....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 10:22 PM   #415
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
小說會講長好多
今集最後昴回去大屋時其實已知必死,但佢要知道之後事情發展,所以先會去,點知遇到大怪獸
下集應該會講到超任博士(昴)的無限復活的本質
攪到我想去買本小說睇
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 10:24 PM   #416
細路翔
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
睇完....點講呢 雖然見到前兩集既得意表情冇哂個心係涼左一陣
但睇到後半部...又真係虐左D....
依套野基本上就係每章都打臉虐486
依家第三章虐到486似返個男人之後

第四章換方式再虐過

但期待486會物理上變強既人可以唔洗妄想啦(ry

英國說大家抱團死
舊 07-11-16, 10:33 PM   #417
Samng
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 細路翔 查看文章
係依個作者筆下股價漲停板等於無好日子過

話時話蕾姆戰鬥力真係好飄忽,之前可以坦AREA BOSS,但今次打幾隻雜魚教徒就已經半殘

https://www.youtube.com/watch?v=D46URglAH54

老外反應比套野本身有趣(?
完全捨身+遠中近物理魔法攻擊+out number,レム既武器重係流星錘要無傷好難,另外レム太在意スバル而心急亦會有影響。

雖然cut左好多小劇情,但係節奏同氣氛都安排得好好,所以觀眾大約都會有接近的反應。

舊 07-11-16, 10:49 PM   #418
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
今集玩獵奇?!
最後男主最多應該被冰封姐...
點解會甩埋頭?

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 10:56 PM   #419
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
居然團滅..班fff團有咁神
拉姆同EMT就算了,柏克可能放工時間,咁子安同圖書管理員呢?

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 10:58 PM   #420
Samng
Game Master

有點期待那些老外在看到スバル出人意表既計劃之後既反應

另外講一些cut了的小劇情:
1. 前面和店主出去談話時レム幫手看鋪,回來時發現生意好很多,店主有點小打擊
2. 龍車野營時レム再多一些內心戲,可愛的起身及發現沒有反應的スバル爬了出車睡在旁邊

沒有這幕好可惜

舊 07-11-16, 11:00 PM   #421
細路翔
The One

應該話486作為一個neet性格再無恥d直接去跪地求劍聖箂傲天就唔洗演咁耐啦(ry

但作者係愉悅教徒

英國說大家抱團死
舊 07-11-16, 11:08 PM   #422
Samng
Game Master

引用:
作者: Freddy 查看文章
今集玩獵奇?!
最後男主最多應該被冰封姐...
點解會甩埋頭?
凍甩耳仔既強化版?

引用:
作者: 東條希 查看文章
居然團滅..班fff團有咁神
拉姆同EMT就算了,柏克可能放工時間,咁子安同圖書管理員呢?
對方係奇襲,後面有講如果有預警的話會發生什麼事,另外ラム又要守護村民,パック在エミリア死後才出現,子安出了門搞外交,ベティー好像沒有契約不會出手? 小說也沒有講。

舊 07-11-16, 11:12 PM   #423
Samng
Game Master

引用:
作者: 細路翔 查看文章
應該話486作為一個neet性格再無恥d直接去跪地求劍聖箂傲天就唔洗演咁耐啦(ry

但作者係愉悅教徒
スバル係ドM可以好無恥
其實有試過搵
,不過去了很遠的地方不夠時間找他回來,不過有上代劍聖...既另一半幫手

舊 07-11-16, 11:18 PM   #424
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
水瀨同松岡都好正, 仲有今集演出
save point 咁後, 劍聖幫手都未必趕得上?

舊 07-11-16, 11:20 PM   #425
細路翔
The One

引用:
作者: Gallardo 查看文章
save point 咁後, 劍聖幫手都未必趕得上?
所以依d都係486身上男人無謂自尊心既錯(無誤

英國說大家抱團死

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 《玩轉三周1/2》23/07/12 逢一至五 22:30~23:00 共15集 stinkychan08 Neo Entertainment TREND 17 08-10-12 01:34 AM
Megazone 23 (メガゾーン23 青いガーランド) steve 電視遊戲討論版 14 08-29-07 02:22 PM
[TVB]無線人氣節目2007 今晚23:00~23:45 Busconcamp Neo Entertainment TREND 79 11-29-06 11:24 PM
男 子 殺 蚊 變 殺 人   蒙 冤 23 年 IamO ~清談館~ 27 08-02-06 09:32 PM
BASTARD 23 6402oen 日本動漫畫討論版 14 04-29-04 09:50 PM

現在的時間是 05:36 PM

手機版 | APP版