Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-03-17, 11:01 PM   #251
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
冴えカノ♭OP「ステラブリーズ」発売日ですよ!描き下ろしジャケットにいるのは恵だけじゃないんですよ!
ぜひゲットしてチェックしてエンドレスリピートです!'
引用:

此篇文章於 05-19-17 12:19 AM 被 supermanlady 編輯。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-17, 11:27 AM   #252
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
學姐去到咁都唔上,不愧係無能男主

舊 05-05-17, 12:56 PM   #253
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
學姐全場狂攻兼控制晒控球權之下,加藤仍然可以好悠閒地臨完場絕地反擊,搞到學姐冇仇報。

加藤太太嘅威力太厲害了

連在場觀戰嘅英莉莉亦開始打定輸數,真係慘。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-17, 07:35 PM   #254
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
英梨梨懂回避選美冠軍的flag,贏定了

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-17, 08:03 PM   #255
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-17, 04:50 PM   #256
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 05-18-17, 03:40 PM   #257
事丫娃些
京アニに祈りを

「冴えない彼女の育てかた♭」ボイス付きLINEスタンプ
https://t.co/J4CDQx6UCM
舊 05-18-17, 11:41 PM   #258
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 05-19-17, 12:46 AM   #259
The One
あかん

6月14日発売『冴えカノ♭』エンディング・テーマ「桜色ダイアリー」/妄想キャリブレーションのジャケット公開!
http://mosoclbr.com/
引用:
6月28日発売キャラソンアルバム「Character Song Collection」深崎暮人描き下ろしジャケットを公開!
http://www.saenai.tv/bddvd_cd/cd.html
引用:
舊 05-19-17, 07:31 PM   #260
尼路
The One

點解會有種老婆走返娘家的感覺

舊 05-20-17, 02:38 PM   #261
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
引用:
作者: 尼路 查看文章
都唔係感覺
根本就係出走返娘家w
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 10:18 PM   #262
Game Master

英莉莉:「我打敗咗美智留,我打敗咗出海,我打敗咗學姐」

但最重要嗰個就冇講到(大家都知邊個)

引用:
作者: 尼路 查看文章
得罪講句,另外三個後宮:學姐,英莉莉,美智留嬲起嚟都只係例牌嘅二次元「樣板」,其實一啲都唔難應付。

但加藤唔係,因為加藤根本就係三次元老婆嚟嘅。

有女朋友嘅朋友應該會非常清楚:呢啲老婆唔激嬲得架。

倫理君,睇嚟你都係避唔開詭玻璃先可以氹返加藤。

舊 05-21-17, 11:57 AM   #263
The One
あかん

引用:
舊 05-23-17, 03:53 PM   #264
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 05-26-17, 08:07 PM   #265
尼路
The One

後面個店員好搶眼

舊 05-29-17, 01:29 AM   #266
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
其實加藤真係好唔話得
比著真係3次元既女
你咁樣玩
2野就唔鬼理你啦
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-17, 01:40 AM   #267
The One
あかん

『冴えない彼女の育てかた♭』× ローソン キャンペーン開催!!
深崎暮人先生描き下ろしイラストを使用したオリジナルグッズがもらえる企画、ローソン限定オリジナル菓子・商品の販売が!!!
http://www.hmv.co.jp/newsdetail/article/1705311023/
引用:

舊 06-02-17, 08:12 PM   #268
尼路
The One

前半話無意思咁後面堆閃光係乜來

舊 06-02-17, 08:29 PM   #269
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
閃死人
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 08:53 PM   #270
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
後半點解可以閃成咁

惠惠發緊嬲但把聲依然咁好聽
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 09:33 PM   #271
ゆり

註冊日期: Nov 2004
https://www.aniplexplus.com/itemVjiKzGZI

舊 06-02-17, 09:39 PM   #272
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
我知係賣水著呃我唔到
唔,除咗件賣成萬五円嘅水著外我乜都睇唔到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 11:10 PM   #273
Game Master

正妻一直以嚟都係忍住唔發閃光,因為佢知一發閃光就足以摧毀所有對手,搞到死傷慘重。

加藤老婆,請受我一拜。

舊 06-02-17, 11:51 PM   #274
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
點解佢可以隨便去男生家過夜,屋企人呢
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-17, 02:25 PM   #275
a1d4
Junior Member

註冊日期: Aug 2016
今集真係好 sweet
惠少少發嬲又少少傲驕個樣好得意

另外想問問個等身大掛畫有冇得上網買?
http://www.hmv.co.jp/en/newsdetail/article/1705311023/
a1d4 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 梅津泰臣監督「ガリレイドンナ」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 88 06-29-19 02:22 PM
[動畫] 「THE IDOLM@STER CINDERELLA GIRLS」7月17日(金)より2nd SEASON放送開始!! 丨A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1140 06-13-19 03:32 AM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンラインII」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2058 07-02-18 09:03 PM
出售 冴えない彼女の育てかた DVD 1卷 (已減價) indexout 買賣專區 0 05-27-15 07:37 PM
[PSV] 「冴えない彼女の育てかた blessing flowers 」 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 21 05-03-15 01:13 AM

現在的時間是 07:39 PM

手機版 | APP版