Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-18-17, 11:30 AM   #276
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: fortel 查看文章
M已P
佢話訂晒

引用:
作者: hiupang 查看文章
頭先ssp x源仲有得訂
x源: 這個不設預定...因極少貨

引用:
我見SSP今日有間開訂日版限定,你去睇睇
PM, pls
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-17, 01:01 PM   #277
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 1pi 查看文章
佢話訂晒

x源: 這個不設預定...因極少貨

PM, pls
P ED,祝你訂到
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-17, 08:47 AM   #278
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
想問邊度仲有得訂限定
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-17, 09:42 AM   #279
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: 11281984 查看文章
想問邊度仲有得訂限定
我星期5去葵芳都訂都仲有
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-17, 12:59 AM   #280
jimmysinn91
Junior Member

註冊日期: Mar 2014
Nintendo Switch IDSW-3994-0070-2428
PSN  IDjimmyltsinn
日版預訂不如上 amazon
而家有限定連 expansion pass 咁訂, 店特都有
jimmysinn91 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-17, 06:18 PM   #281
1pi

引用:
P ED,祝你訂到
THX 巴打

我依排日日F5 amazon.co.jp, 博佢追加新訂單
最後終於俾我訂到啦

最後揀咗Amazon特典 + 季票 + 收藏家版 同捆包
舊 11-21-17, 07:10 PM   #282
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 1pi 查看文章
THX 巴打

我依排日日F5 amazon.co.jp, 博佢追加新訂單
最後終於俾我訂到啦

最後揀咗Amazon特典 + 季票 + 收藏家版 同捆包
Total幾錢左右? 連運費

舊 11-21-17, 07:39 PM   #283
1pi

引用:
作者: ELT 查看文章
Total幾錢左右? 連運費
DEL...

此篇文章於 11-21-17 09:52 PM 被 1pi 編輯。 原因: 時間已過
舊 11-22-17, 10:45 PM   #284
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
普通pass版唔寄海外。

反而同價嘅Amazon特典版得。

此篇文章於 11-22-17 10:48 PM 被 高級嘍囉 編輯。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 01:40 AM   #285
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
https://www.amazon.co.jp/b/?ie=UTF8&node=5379124051
唔知聽晚會唔會用到厘個code
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 09:58 AM   #286
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
見到外國forum有劇透post
各位小心

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 10:12 AM   #287
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
其實有中文版,仲好多買日版或美版之下,
任天堂會唔會統計唔到中文版個銷量效益?
因為佢乜版都多語言~
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 11:08 AM   #288
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
見到外國forum有劇透post
各位小心
GAME都未出都有透?

引用:
作者: 貓太部 查看文章
因為佢乜版都多語言~
XENOBLADE 同BLADE X 上2集係香港銷量都唔算高,呢次未比佬任睇下中文化既RPG會唔會多返D人玩囉

此篇文章於 11-23-17 11:10 AM 被 fortel 編輯。
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 12:50 PM   #289
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 貓太部 查看文章
因為佢乜版都多語言~
好可能單純計華語區銷量
因為水貨始終少數
非中文區嘅人亦好少為外語特地買game

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 11-23-17, 01:16 PM   #290
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
之前唔知聽邊個話行貨限定版左下一定係CERO,好在冇信入左日版

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 01:38 PM   #291
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
Xenoblade 2|2017年12月1日︱支援繁體中文

引用:
GAME都未出都有透?

XENOBLADE 同BLADE X 上2集係香港銷量都唔算高,呢次未比佬任睇下中文化既RPG會唔會多返D人玩囉

其實香港的影響力點都唔夠台灣大陸大....
呢d中文化game都係台灣大陸的成果突出好多

我地呢d香港的gamer真係只可以盡力去買希望日廠留意到(包括老任/sony/sega呢d做中文的公司)

Sent from my iPhone using Gaforum

此篇文章於 11-23-17 01:41 PM 被 lineage19 編輯。
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 01:46 PM   #292
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: lineage19 查看文章
其實香港的影響力點都唔夠台灣大陸大....
呢d中文化game都係台灣大陸的成果突出好多

我地呢d香港的gamer真係只可以盡力去買希望日廠留意到(包括老任/sony/sega呢d做中文的公司)

Sent from my iPhone using Gaforum
說得對,大家香港GAMER 出點力支持有心的中文化GAME

中港台市場 ,所以有行貨中文版 我都支持支持。

支持 任天堂 SEGA CAPCOM SONY !

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 11-23-17 01:48 PM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 02:46 PM   #293
sugoteam

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Kello820 查看文章
之前唔知聽邊個話行貨限定版左下一定係CERO,好在冇信入左日版

一於買行玩住先,再喺 Nintendo Store 訂淨特典,內有原日版 Game 盒再加多一個封面,咁行乜封面都唔打緊了

sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 03:53 PM   #294
1pi

引用:
作者: Kello820 查看文章
偷跑咗!?
舊 11-23-17, 04:07 PM   #295
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
點解我會覺得係假圖…

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 11-23-17, 04:12 PM   #296
lancelam
Junior Member

註冊日期: Feb 2012
Nintendo Switch IDSW-3344-4281-3048
3DS Friend Code4554 0555 6683
唔係假圖,係空盒嚟啫~

lancelam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 04:23 PM   #297
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
Ns好多空盒擺鋪fake人
嗰時孖車、魷魚2都有
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 06:18 PM   #298
天野

註冊日期: Nov 2004
好彩我上網訂左日版
我估到香港任天堂開始印製中文game封面
為配合台灣果邊開賣NS
睇黎以後唔洗買行版了
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 06:22 PM   #299
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
日雨林特典限定連expansion pass用到MASTERCARD個code

"MASTERCARDBF"

Order Summary
Items: ¥ 13,527
Shipping & Handling: ¥ 1,517
Total: ¥ 15,044
Promotion Applied: -¥ 2,500
Order Total: ¥ 12,544

但要諗等唔等
定都係DL版加日任限定without game

此篇文章於 11-23-17 06:44 PM 被 X&Y 編輯。
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 06:40 PM   #300
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
已訂,得番連EXPANSION PACK先送香港.....

不過我一號o係日本,唔係為左店特我去就咁買好似好d....

或者1號入隻普通版止痕先.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[NS] いっしょにチョキッと スニッパーズ Snipperclips《你裁我剪》|支援繁體中文 MO 電視遊戲討論版 40 11-13-17 12:08 AM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 06:49 AM

手機版 | APP版