Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-29-14, 01:07 AM   #76
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
有陰陽失衡過咩?
根本只係得陽
唔好提上次大聚啦.....

舊 10-01-14, 10:22 AM   #77
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Norm 查看文章
唔好提上次大聚啦.....
睇嚟受害者不少

GAF號稱最毒的forum, 網聚的男女比例大家去前就應該心裡有數啦..
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-14, 10:54 AM   #78
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 亞瑪迪拉 查看文章
睇嚟受害者不少

GAF號稱最毒的forum, 網聚的男女比例大家去前就應該心裡有數啦..
某頻危動物應該要出黎謝罪

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 11:03 AM   #79
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
AE?? 工程師??

consultant firm 超多女 除左電

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 11:17 PM   #80
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: 一小英口 查看文章
AE?? 工程師??

consultant firm 超多女 除左電
係, ASSISANT ENGINEER

公式

紅字為重點

舊 10-24-14, 12:14 AM   #81
一小英口

引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
係, ASSISANT ENGINEER
同行 /\

當然我同你唔熟唔知你份人平時係點
但係睇一兩本呢啲人際關係既書 就應該點都有啲用嘅

舊 10-24-14, 04:54 AM   #82
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
同行 /\

做consultant應該唔怕冇女wor,office咁多女...

我做大判坐地盤就真係冇女
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 12:25 PM   #83
一小英口

引用:
作者: 亞瑪迪拉 查看文章
做consultant應該唔怕冇女wor,office咁多女...
上黎坐office 囉

女多, 機會都多 (本身大公司都幾多活動)

但係做電既女真係唔多 識得最多係做水(喉)

舊 10-26-14, 10:17 PM   #84
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
同行 /\

點會係同行, 呢個係讀Mechanic架WOR

引用:
上黎坐office 囉

女多, 機會都多 (本身大公司都幾多活動)

但係做電既女真係唔多 識得最多係做水(喉)
水喉正正係我而家份新工其中一樣對得最多既野

公式

紅字為重點

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:59 PM

手機版 | APP版