Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-10-08, 09:43 PM   #1
~鏡花‧水月~
Junior Member
前五番隊

註冊日期: Jun 2008
有無d一睇你就會笑既圖分享下?? 第五輪

第一回:http://www.gaforum.org/showthread.php?t=141980

第二回:http://www.gaforum.org/showthread.php?t=158278

第三回:http://www.gaforum.org/showthread.php?t=163648

第四回:http://www.gaforum.org/showthread.php?t=170628

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
引用:
作者: smalltung 查看文章
引用:
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章

引用:

撈家回歸……
引用:
作者: Designer 查看文章
其中一幅炸,重有大把
http://club.hardspell.com/showtopic-2428.aspx
有辦法把把这个小孩子修掉嗎...转帖
引用:
引用:
引用:

引用:
作者: ~鏡花‧水月~ 查看文章
我都有張....憂之良品xD

此篇文章於 07-10-08 09:56 PM 被 ~鏡花‧水月~ 編輯。
~鏡花‧水月~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 09:54 PM   #2
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
再次提議刪去《潮語學習字卡》圖~

始終人家有在賣嘛...一張半張就話..

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 09:56 PM   #3
~鏡花‧水月~
前五番隊

引用:
再次提議刪去《潮語學習字卡》圖~

始終人家有在賣嘛...一張半張就話..
真係有架....!?
舊 07-10-08, 10:09 PM   #4
圖騰製作中

引用:
真係有架....!?
蘇真真 香港潮語學習字卡

此篇文章於 07-10-08 10:14 PM 被 狼 編輯。
舊 07-10-08, 10:13 PM   #5
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
找不到您要尋找的網誌。
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 10:14 PM   #6
圖騰製作中

改好了囧....

舊 07-10-08, 10:15 PM   #7
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
我....眼殘中,唔知你講緊咩子彈...
引用:
特選客戶,優先體檢 果張海報

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 10:18 PM   #8
圖騰製作中

你唔講我都睇唔出係子彈....OTL

又來笨問題了(死,越問越覺得自己笨...)...
咁...有咩好笑?

舊 07-10-08, 10:27 PM   #9
asd65535
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:

咁...有咩好笑?
個"登記站"其實係............
asd65535 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 10:30 PM   #10
~鏡花‧水月~
前五番隊

引用:

咁...有咩好笑?
應該係想講粒子彈飛去個位人兄既.....
舊 07-10-08, 10:37 PM   #11
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
應該係想講粒子彈飛去個位人兄既.....
應該係果位人兄既果個部位
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-08, 10:51 PM   #12
圖騰製作中

哦....睇黎我幽默感仲差D...

舊 07-11-08, 12:32 AM   #13
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
笑點係電話停?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-08, 12:35 AM   #14
圖騰製作中

引用:
作者: 真!DC 查看文章
笑點係電話停?
但電話亭係佢自己公司既,都唔係咩野大不了啩?

舊 07-11-08, 12:35 AM   #15
CARO
Senior Gamer

我諗係電話亭同埋粒子彈
CARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-08, 12:36 AM   #16
CARO

引用:
但電話亭係佢自己公司既,都唔係咩野大不了啩?
話唔定個電話亭係PXXW
CARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-08, 12:37 AM   #17
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
引用:
作者: 真!DC 查看文章
笑點係電話停?

不過其實個電話亭都係李+$o既o者

舊 07-11-08, 12:46 AM   #18
圖騰製作中

引用:
作者: CARO 查看文章
話唔定個電話亭係PXXW
新都會前面果個應該係PCCW的

舊 07-11-08, 05:09 PM   #19
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-08, 05:12 PM   #20
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
個笑點應該係佢搭到個電話亭變左士多

舊 07-11-08, 10:37 PM   #21
nameH

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
個笑點咪就係你地個個都為一幅冇笑點ge圖好努力咁搵笑點lor

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-08, 11:18 PM   #22
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
我覺得個笑點係電話亭
個seller係電話亭入面

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-08, 12:07 AM   #23
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
原意唔係想用電話亨個電話打上去登記掛
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-08, 03:56 AM   #24
想不到
翠星教教徙

註冊日期: Nov 2006
一眼睇唔出笑點既笑話仲叫笑話咩
想不到 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-08, 11:34 AM   #25
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
西頁 wellcome 有什麼問題?
憂之良品可能係塊板光得濟睇唔到個 '人' 字?
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:50 AM

手機版 | APP版