Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-27-17, 01:21 PM   #9401
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
愁哥而家已經冇佢出場O既份

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 03:33 PM   #9402
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
而家我個V2陣唔夠快,同埋1CRI唔到秒唔到KS就好易炒,我裝左加CRI DAM同SPEED,係咪應該裝加CRI率﹖但又驚扣得唔夠多
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 03:34 PM   #9403
clie

玩盾陣都無愁哥份???
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 03:37 PM   #9404
ShinDou

而家打果D陣好難用盾陣黎打了 @@
舊 08-27-17, 03:55 PM   #9405
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

愁哥最最最大問題係冇指揮,走得慢,而且以而家d性能佢o既甲都唔係幾守得,而家盾坦都唔會落佢.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-27-17, 11:18 PM   #9406
ShinDou

唔夠機用V2攻好難,人地1落隻大神氣流就唔駛打 @@
舊 08-27-17, 11:24 PM   #9407
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
點會唔夠打...拳輪迴有穿罩

臨尾比人打落139X, 好SAD
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-17, 11:31 PM   #9408
ShinDou

我唔夠機麻,我冇拳輪回 @@

今日用V2試陣打D勁野狂輸,都係用番大介穩定
舊 08-28-17, 08:37 AM   #9409
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

乜而家1700以上會搵到1400???尋日就比個1700打左下.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-28-17, 09:03 AM   #9410
ShinDou

會架,我以前都成日俾千6,7打

凸爆左v2,有出水著筆頭同大神,打拳機唔係好夠力,唔知係咁岩冇cri定咩,秒唔到真31,爭d殺佢唔死,好彩花有希望
舊 08-28-17, 09:44 AM   #9411
clie

V2打拳機殺20000~23000, 應該殺唔死真31

征霸有OOQ抽,但中左正義,唔上修兩邊都無出場之日,但笨大出大器盾都唔上修呢隻吧

復刻送兩隻SR雙子做乜?

今次5星關FULL AUTO會GAME OVER

此篇文章於 08-28-17 09:54 AM 被 clie 編輯。
舊 08-28-17, 10:43 AM   #9412
ShinDou

我岩岩好殺得切真31,不過唔夠機用v2攻真係冇想像中咁勁,尤其打d硬拳

我都唔明派sr雙子做乜,以為佢會派ssr

5星唔難喎今次你出晒d凸爆硬大器再是但搭d非特效大器fd full auto都刷到,不過而家唔知點解冇動力爆水刷

係ij定j?j應該唔會出大器啦都有ij了
舊 08-28-17, 12:43 PM   #9413
clie

V2打盾可以上到五萬
拳IJ,但而家真係算廢
舊 08-28-17, 12:53 PM   #9414
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Ij上修嗰時如果冇大梟係威過一兩個禮拜咁...不過之後兩部高火力電磁出場已經完了....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 01:35 PM   #9415
ShinDou

ij我用過黎屈gggg既,不過而家應該屈唔到其他勁盾冇乜用了
舊 08-28-17, 09:58 PM   #9416
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

轉貼...
上次隻獎品有咁惡?!?!?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-28-17, 10:03 PM   #9417
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
相同配置,mas同v2打到ks5萬幾
部野打到3萬8好正常
2016水女主個30%攻buff唔係講笑
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 10:12 PM   #9418
ShinDou

但V2會唔夠珠1開波出 @@

我都試下用隻獎品先,原來隻獎品本身都加750行動都行好快喎,企前排都得,有鬥志即係有2下220%擋分身冇效仲減30%行動再50%SLOW喎,本身攻都加45%命又加50%,可能好過V2,淨係送粒珠俾佢出招就得,其他用晒CRI攻指

好堅喎真係,我必得LV5,冇紫髮果條女用左紫泰坦,冇大器拳攻/速BUFF行快過佢所以出左粉CC,打落巨靈女神都扣到4萬幾喎 @@ 3珠易出招又行快過V2好多,即時覺得晒左4粒限凸用錯落V2 @@

係咪會唔見晒D盾機守﹖XD 又或者係咪都落番隻GGGG

此篇文章於 08-28-17 10:20 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-28-17, 10:20 PM   #9419
dragonar226

4突筆頭調整下運動性就可以快過v2

90號最大問題係基本攻擊力低,攻擊buff對呢部效果無mas同v2咁大,有機會秒唔到雙life ks同盾創

此篇文章於 08-28-17 10:23 PM 被 dragonar226 編輯。
舊 08-28-17, 10:28 PM   #9420
ShinDou

我已經冇晒限凸了,有排都凸唔到筆頭,同埋我冇洗珠機根本好難玩到V2陣 @@ 而家夾硬送3珠黎用搞到攻速都唔夠 @@

原來隻拳黑妹都有得洗珠喎,3珠全場200%分身冇效貫,命中加50%,又有勇氣送多粒珠 @@ 不過行得慢,可能未郁到已經俾人射死左 XD

此篇文章於 08-28-17 10:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-28-17, 10:39 PM   #9421
dragonar226

拳黑妹優點係可以夾水樹,不過無防禦無效,而家環境好難用
舊 08-29-17, 08:12 AM   #9422
ShinDou

ssr ex飛終於中左水晶uc,有1部甲冇視了,不過精霸renew唔知用唔用得著,鬥雞拆罩拆特殊甲可能仲好用?黎緊又上修
舊 08-29-17, 08:43 AM   #9423
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

隻結晶至少我冇用過.....得一格拆甲比想像難用好多.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-29-17, 09:58 PM   #9424
ShinDou

頭先用冰女企前排1下4萬幾都殺唔死隻KS打剩少少,唔知佢雙LIFE係咪SUB都加好多HP @@ 好彩夠快行多次補飛扣8千幾,唔係就炒得 @@
舊 08-30-17, 03:34 PM   #9425
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
後日強敵,但未夠石爬山....睇黎要課一課佢

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:27 PM

手機版 | APP版