Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>丸山くがね「オーバーロードⅢ」Chapter13 (終)「PVP」
埃及使者 09:14 PM 08-26-15
感覺今集唔夠小說熱血
明明今回用班門衛既角度去睇無雙先熱血
細路翔 12:17 AM 08-27-15
我反而覺得小說有d位yy味太重描寫上太重復

動畫改得好
STRIFE 09:34 AM 08-27-15
得4集講唔講得到第3期一堆前設故事
埃及使者 09:47 AM 08-27-15
肯定講唔切啦
唯有期待有冇第二季

黎緊對變態女同光頭佬應該用兩集講戰鬥掛
跟住兩集埋尾(?)
尼路 09:48 PM 08-27-15
我估下集戰鬥一集完
6eo 10:21 PM 08-27-15
d小劇場好正
casio 10:33 PM 08-27-15
作者: 埃及使者:
肯定講唔切啦
唯有期待有冇第二季

黎緊對變態女同光頭佬應該用兩集講戰鬥掛
跟住兩集埋尾(?)
一集俾多佢,娜貝嗰邊安茲一俾佢用全力就可以直接秒,反而係安茲嗰邊打算折磨對面幾耐
★星人44★ 06:59 PM 08-31-15
本小説日本断晒市...
想用POINT換幾期睇都唔得
STRIFE 01:14 PM 09-02-15
得番4集
小劇場某方面黎講真係好黑
尼路 01:57 PM 09-02-15
作者: STRIFE:
得番4集
小劇場某方面黎講真係好黑
小說本身都好黑
mikemike 03:27 PM 09-02-15
其實是邊個伴變
GUSTAV 03:33 PM 09-02-15
作者: mikemike:
其實是邊個伴變
吸血鬼LOR
J+1 03:39 PM 09-02-15
太簡單了...物理性就抱死左...其實佢最後有冇分屍
由手機版發出
十一月 04:38 PM 09-02-15
其實抱死嗰下係物理性抑或係技能?
因為期間佢有講「死の抱擁」,呢個係唔係技能名稱?

呢個角抵死,不過就咁死咗,又覺得有點可惜。
casio 05:42 PM 09-02-15
作者: 十一月:

單純物理性抱死……
green 09:21 PM 09-02-15
作者: 尼路:
小說本身都好黑
其實飛鼠本身都有越來越黑的傾向, 思考方式越來越唔似人, 尤其係第7卷........只可憐那個沒落貴族的大小姐
尼路 09:55 PM 09-02-15
作者: green:
其實飛鼠本身都有越來越黑的傾向, 思考方式越來越唔似人, 尤其係第7卷........只可憐那個沒落貴族的大小姐
強制冷靜之過
大小姐相比同伴算好下場
casio 10:09 PM 09-02-15
作者: green:
其實我覺得第7卷唔算黑,飛鼠爆怒原因終歸係黑工作死觸及佢逆鱗,始終飛鼠平時好易話唯,但一同大墓場拉上關係就好神經質
埃及使者 12:40 AM 09-03-15
結果真係一集講哂兩場
經費用哂係骨龍身上

解決埋夏提雅事件
然後升到頂就完第一季接第二季(?)

=======

第7卷真心唔覺得黑
原本打算做測試,點知俾條友TAK著底線
結果成班人全滅之餘仲要極慘死

染血女帝既戲份好少
green 07:51 AM 09-03-15
作者: casio:
其實我覺得第7卷唔算黑,飛鼠爆怒原因終歸係黑工作死觸及佢逆鱗,始終飛鼠平時好易話唯,但一同大墓場拉上關係就好神經質
可能第7卷有太多獵奇式死法, 所以我先特別覺得黑, 最爆係俾蟑螂食

另外今集真係做得幾好, 戰鬥氣氛一流
話說個少年藥師身材點解咁好架, 最後見到佢背脊時仲以為係囡囡
CSY 09:45 AM 09-03-15
作者: 十一月:

技能名稱叫「懷中抱妹殺法」
mmssm 12:31 PM 09-03-15
何解設定到一有性慾就會被抽走左?
唔係既話呢個魔王可以再邪惡D
做小電影題材一流
casio 02:07 PM 09-03-15
作者: mmssm:
何解設定到一有性慾就會被抽走左?
唔係既話呢個魔王可以再邪惡D
做小電影題材一流
第一卷有提到係精神攻擊無效化嘅副作用,基本上被判定為會影響正常思考嘅情緒都會被抑制
ryuka 03:19 PM 09-03-15
條女得戚左幾集被抱死真係大快人心
不過有時睇到d閒角成日以為自己好勁,點知一下比飛鼠收工,堅有快感
6eo 04:03 PM 09-03-15
今集兩邊戰鬥都好正

作者: ryuka:
條女得戚左幾集被抱死真係大快人心
不過有時睇到d閒角成日以為自己好勁,點知一下比飛鼠收工,堅有快感
咁其實唔係主角開掛, 係一個正常人的話UMB又的確有絕對優勢, 點估到咁都唔死
如果一早知係不死族, 最起碼主角唔除甲都殺唔到UMB先, 可惜
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面