Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-01-04, 09:22 PM   #51
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 干柿先生+

萬眾期待飛影出現

小飛~~~!!!
港版幾時有?

舊 09-01-04, 09:23 PM   #52
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
桑原...顯得更老了...

飛影萬歲

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-04, 09:29 PM   #53
~ViVi~
God of Gamer

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
個封面好似畫到飛影好細過咁ge.....

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 01:02 AM   #54
snakelsh
Crazy Gamer
三字頭...

註冊日期: Apr 2003
個人覺得個封面好草下...富慳一貫作風...

舊 09-02-04, 07:25 AM   #55
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
佢出果陣至賣鬼哂舊果d佢唻買完全版
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 09:34 AM   #56
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
d 封面真係幾簡單....

但出中文版就必買~
遊戲人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 09:50 AM   #57
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
除左個封面之外,其實同以前有咩分別?

舊 09-02-04, 01:52 PM   #58
sigma
BAN!!BAN!!

引用:
作者: 佳佳里
除左個封面之外,其實同以前有咩分別?
引用:
作者: 零葉
封面全新繪畫
由19卷變成15卷
收錄卷頭彩圖
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 10:51 PM   #59
零葉
Senior Gamer
大佬!唔好意思!

註冊日期: Mar 2003
卷五卷六~

官網

好正太的飛影
不過雪菜很怪(像嘉路多.....?飛影的臉也跟基仔沒兩樣
牡丹的金髮也是

此篇文章於 10-07-04 11:02 PM 被 零葉 編輯。
零葉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-04, 10:57 PM   #60
Astaroth
Moderator
上善若水

雪菜真係走左樣喎..=0=

畫得火柴人太多,唔識畫呢d la?

學海無涯,回頭是岸
舊 10-08-04, 01:42 AM   #61
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
.......同我練返好畫返似先好出港版.......
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-04, 01:45 AM   #62
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

為其麼不來個草稿封面
這才完全麻 a

舊 10-08-04, 01:56 AM   #63
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
富慳夫人(武內直子)幾時會幫老公畫封面???

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-04, 01:59 AM   #64
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
佢hunter休息呢段時間係咪去o左畫幽遊白書封面呀?

奸仔:「
煉獄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-04, 03:01 AM   #65
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

引用:
卷五卷六~

官網

好正太的飛影
牡丹的金髮也是
不是啊~!!!!!!!!
雪菜很有魅力啊~!!!支持正太小飛~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

←幽遊死忠派(藏飛/飛藏 流派)

舊 10-08-04, 11:24 AM   #66
Astaroth
Moderator
上善若水

引用:
作者: oogami
全部人會變哂美型同好閃亮ga wor...

學海無涯,回頭是岸
舊 10-08-04, 01:53 PM   #67
細路翔
The One

引用:
作者: Astaroth
全部人會變哂美型同好閃亮ga wor...
幽助會蹲係地下旋轉住來出靈丸

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-04, 02:25 PM   #68
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 小Tam
不是啊~!!!!!!!!
雪菜很有魅力啊~!!!支持正太小飛~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

←幽遊死忠派(藏飛/飛藏 流派)
如果飛影變左正太~
點解佢個妹~唔蘿o既 a

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-04, 12:55 AM   #69
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

會否加多些當年用文字表達的魔界統一編的畫???

舊 10-09-04, 01:25 AM   #70
arlung
Junior Member

註冊日期: Oct 2003
都唔知買唔買中文完全版好, 因為以富奸的作風, 究竟有幾多彩頁呢???

完全版賣咁貴, 黑白咪好唔低

舊 10-09-04, 01:50 AM   #71
Arcanist
Game Master

引用:
作者: arlung
都唔知買唔買中文完全版好, 因為以富奸的作風, 究竟有幾多彩頁呢???

尼個唔係重點....內容又唔係重畫
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-04, 02:57 AM   #72
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

不過完全版是一卷會夾多了第二卷期數出
還是和原有一樣頁數,一樣出這麼多卷~
個心都仲爭扎緊出時買好還是不買

送你這種突出作者風格的彩頁

引用:
作者: arlung

藏馬會完整地變成一個美型女人

引用:
作者: oogami

舊 10-09-04, 07:01 PM   #73
由科
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
卷五卷六~

官網

好正太的飛影
牡丹的金髮也是
飛影既瞳孔大左咁多, 都已經唔似飛影lu...
牡丹套和服咁華麗既
由科 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-04, 08:45 PM   #74
Astaroth
Moderator
上善若水

飛影已經變左基路亞...lol

學海無涯,回頭是岸
舊 10-09-04, 11:04 PM   #75