Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 12-15-09, 06:21 PM   #1
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
個Mon唔著呀......

本身部機試過開係無問題,只係未裝OS所以見DOS畫面

但我今日想搞果時一開個mon話無connect到
我試過條線連mon駁其他機係OK

部機就onboard display黎,而家唔知點算

舊 12-15-09, 06:43 PM   #2
kennethyu
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
本身部機試過開係無問題,只係未裝OS所以見DOS畫面

但我今日想搞果時一開個mon話無connect到
我試過條線連mon駁其他機係OK

部機就onboard display黎,而家唔知點算
連dos 都見唔到??

咁應該係display 問題...

求其買張用下law
kennethyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-09, 06:49 PM   #3
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
即我而家應該求其買張display 頂著先?

舊 12-15-09, 08:14 PM   #4
kennethyu
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
即我而家應該求其買張display 頂著先?
你叫人借張display 插下試下得唔得....

得既話就可以肯定係onboard display 問題...

始終電腦有好多問題會出現...不過呢個case 應該係display

你用onboard 應該對display 無乜要求

一張display 2-300 都有...
kennethyu 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:10 PM

手機版 | APP版