Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-27-16, 07:39 PM   #426
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
老細,啫係 男女都啱 咁解?!
好出奇咩......
開台咁耐兩套劇都係對LGBT好包容下架啦......

不過講真...如果唔睇人設背景資料等等淨計睇左咁多集......
本童子其實唔太覺得阿凡有幾攣咋喎......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-16, 11:59 PM   #427
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
貓侍幾好睇 當睇貓都好
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-16, 08:55 AM   #428
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
三一 第卅話

搞乜做咗兩分幾鐘音樂節目~ 的確有啲男人,要(迫)佢去結婚,慘過要閹咗佢~

現時時間周國賢,唔多襯溫碧霞啫

引用:
作者: Iro 查看文章
貓侍幾好睇 當睇貓都好
可能因為唔係猫奴,隻猫唔多夠萌

此篇文章於 11-03-16 09:34 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 01:33 PM   #429
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

三一
禮拜一果集...肥仔退場?......
阿凡條線睇黎已經定左...
因為阿凡覺得阿平個人變左已經唔係以前佢傾慕果個阿平所以心死之後終於投向Jolie的懷抱......

72h四集貨仔就完......
下禮拜播G-1番外篇......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 11-04-16, 02:50 PM   #430
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
可能放下假, 或者有其他99台節目拍
楊淇都無出現幾集gogogo

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-16, 11:28 PM   #431
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

G-1番外篇
感覺好左...冇乜八婆交嗌......
正正經經打番場咪幾好......

真‧PK
第三季又改玩法...
睇多集點先......

三一
個細路...譚真一上身......
Vincent Cafe係咪專用黎玩埋d癲野......
周國賢正式加入固定班底......
聽晚GOGOGO...Miss一出現番又黎血案?!......

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-08-16, 09:30 AM   #432
肉羊哩咖
griffin611

三一 第卅一話

1. 溫碧霞太作狀;今集講佢後生時啲嘢;做佢後生嗰位反而自然少少
2. 個阿B十足怪獸細路,把聲好驚嚇噃
3. 開頭個「兇案」幾個 shot 好似抄某套作品咁嘅~

舊 11-08-16, 11:38 PM   #433
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
三一 第卅一話

1. 溫碧霞太作狀;今集講佢後生時啲嘢;做佢後生嗰位反而自然少少
2. 個阿B十足怪獸細路,把聲好驚嚇噃
3. 開頭個「兇案」幾個 shot 好似抄某套作品咁嘅~
始終係久休一排......
而且一聽到把聲...根本就只會諗起海潮......

今晚......
(無責任亂估模式)
試男友試到咁大......
又扮血案又(預告)出埋社團人士...係咪會試出禍......

--------------------------------------------------------------
G-1番外篇
戴con上擂台......
係咪暗黑兵法黎架......

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 11-08-16 11:43 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 11-09-16, 01:52 PM   #434
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
始終係久休一排......
而且一聽到把聲...根本就只會諗起海潮......

今晚......
(無責任亂估模式)
試男友試到咁大......
又扮血案又(預告)出埋社團人士...係咪會試出禍......
1. 嗰兩幕戲係似AV多過似韓劇咯
2. 其實前半就咁 hea 住睇都得,好明顯有人諗多咗
3. 個殺人事件咁就草草咗啲,係咪玩失踪未知
4. 預告嘅嘢可以好誤導嘅~~~
5. 老婆見溫碧霞--美魔女呀!
6. 乜件枕頭同件睡衣個款咁似嘅?!

舊 11-10-16, 10:11 AM   #435
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Jenny吻別king果幕咁pokemon

大乱闘X
舊 11-15-16, 12:15 PM   #436
肉羊哩咖
griffin611

三一

好明抄鋼鋸佬噃;出個「社團人仕」,又可有可無;好似無解釋到現場張刀~~~

舊 11-15-16, 01:33 PM   #437
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

三一
引用:
1. 嗰兩幕戲係似AV多過似韓劇咯
根本就係TOKYO COLD作品頭果幾分鐘......

引用:
好明抄鋼鋸佬噃;出個「社團人仕」,又可有可無;好似無解釋到現場張刀~~~
個尾做乜搞埋哂孽念深大導演果d負能量愛情觀...短短5分鐘就搞衰哂呢兩集......

唔知有冇人覺得......公屋果幕Jenny個OL造型其實都幾似Miss......
所以...唔通King sir其實係......

真‧PK
新玩法好處係冇第二季咁易出現悶場......
不過就變左唔係嘉賓被SM就係KB被SM......

金魚缸某程度上...好似淨係對女嘉賓有殺傷力咋喎......

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-15-16, 02:11 PM   #438
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
三一
唔知有冇人覺得......公屋果幕Jenny個OL造型其實都幾似Miss......
所以...唔通King sir其實係......
唔明? 鍾情教師?有咩奇呢?係好多小男生嘅FF噃

舊 11-16-16, 09:43 AM   #439
肉羊哩咖
griffin611

三一 NOV-15

肥仔真係走,有少少洋葱位,無咗佢幾似無咁啲樂趣;耕田嗰位好似第時會多好多戲份

舊 11-16-16, 12:47 PM   #440
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
三一 NOV-15

肥仔真係走,有少少洋葱位,無咗佢幾似無咁啲樂趣;耕田嗰位好似第時會多好多戲份
個勢似就做完居多...

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 12:55 PM   #441
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
個個故事都挖返D舊角出黎應該都係完架啦

舊 11-16-16, 02:14 PM   #442
肉羊哩咖
griffin611

係想完三一都唔奇,不過唔似

舊 11-16-16, 03:46 PM   #443
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

加緊新角邊有咁快完

大乱闘X
舊 11-17-16, 10:44 PM   #444
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/...61117/55929770

原來又梁天琦, 又侯志強, 不過應該唔會有機會睇到喇
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-16, 11:03 PM   #445
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: enishi 查看文章
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/...61117/55929770

原來又梁天琦, 又侯志強, 不過應該唔會有機會睇到喇
雞排妹啊!

舊 11-22-16, 10:21 AM   #446
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

片頭無左肥仔了

大乱闘X
舊 11-22-16, 02:05 PM   #447
肉羊哩咖
griffin611

新三一(11/21)

故仔個套路幾乎估到晒,仲以為有得咀添。演後生版黃小姐嗰位越做越唔似話得事人.

不過隻《凌晨時刻》幾好聽

又要威

真係無諗過雙方家長原來先至最煩

此篇文章於 11-22-16 02:21 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 11-23-16, 02:10 PM   #448
肉羊哩咖
griffin611

新三一(卅六)

1. 清涼啲又有咩問題先?!做愉加會出好多汗噃!
2. 劇情又係預料之內--錢同肉作怪而嬲嬲豬!
3. 搞搞吓變埋「情趣」廣告?!

此篇文章於 11-23-16 02:56 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 11-29-16, 02:10 AM   #449
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
人地送哂上門都唔領情你話佢唔係基我真係唔信
所以而家係係 Jolie ->志凡->阿平->jolie 呢D咁新穎O既三角關係?

舊 11-29-16, 02:32 AM   #450
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

三一
今集冇OP係咪因為趕工製作緊Jolie亂入版新OP+ED......

劇組係咪想搞死阿平呢個角色......
一黎無耐就間接導致肥仔退場...而家仲要同阿凡爭女(雖說阿凡都好似唔多志在)......

真‧PK
男人老狗有冇可能驚小強驚到咁呀......

死神Lv.3能力覺醒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問題] 想問下係16:9的LCD TV玩TV GAME的問題 IDGAF 電視遊戲討論版 30 09-26-07 12:48 AM
TV CARD 同 TV BOX 問題 一小英口 手機資訊/電腦軟硬討論 7 06-02-07 09:50 AM
[MD]Mega Drive Play TV 2 & TV 3, 4,179円4月2日發售 neo2046 電視遊戲討論版 38 02-21-05 02:31 AM
tv card /tv box 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 18 05-23-04 07:56 PM
TV box and TV 卡可以連接I cable 解碼器ma? majicman 手機資訊/電腦軟硬討論 8 04-11-03 01:08 PM

現在的時間是 07:32 AM

手機版 | APP版