Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-17-09, 06:01 PM   #1
flmthy
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
我生病了 Orz

醫生: 新症 wo
FY : 我留意我有病好耐啦
醫生: 你的病要長期食藥
FY : 那這種藥要食幾耐啊?
醫生: 有病情沒好轉先再加藥或者換藥啦 你回家先試試這新藥十天,有咩問題先搵我啦
FY : ..................

flmthy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-09, 02:27 AM   #2
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
同道中人,恭喜哂

舊 01-18-09, 04:13 PM   #3
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
同道中人X2

舊 01-18-09, 08:34 PM   #4
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
恭喜
又多一位跌入無底深潭既病友

舊 01-21-09, 11:37 AM   #5
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
恭喜你入坑, 幾時POST D相睇下~
我今晚都要補番醫生與我..
成四篇醫生與我今晚要出哂佢..450D+18-55..防潮箱..無聊EW-60C..相機袋..
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
工作壓力 orz endolberry <<繼續談情>> 53 05-28-09 06:37 PM
西甲-又一場有今生冇來世既12黃4紅既比賽orz 天使之國 體育版 6 12-10-07 08:06 PM
[Free橫向動作]ARAD戰記(日服)公會已開 House PC電腦遊戲討論版 1002 10-04-07 07:19 AM
[CG]長門大明神~ 信徒快跪拜 orz orz orz 神之豆腐 Cosplay同人MIX討論區 6 10-04-07 12:48 AM

現在的時間是 05:26 PM

手機版 | APP版