Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-13-08, 01:54 AM   #1
teamkiller
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
心病還需吸毒醫,,,,

我:醫生呀醫生...
醫生:點呀...你個室內夜盲症好番未呀?
我:好左好多啦...但係呢...
醫生:但係呢?
我:室內就夠啦...但係室外呢///就無乜效...平時室外食開果隻藥又無用..唔好話夜晚..日頭都抆水...
醫生:唔係喎...個個新症食呢隻無問題架喎...定你唔識食呀?等我教教你
我:唔係啦...我覺得好有問題
醫生:你心理作用下話...
我:唔係呢....
醫生:得啦...我仲有病人輪緊呀...出去囉藥啦///今次重藥呀..應該夠你醫心病啦...
我:咁我試試啦//
報告

舊 12-13-08, 02:03 AM   #2
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
嗚哇!!
呢碌嘢我N年黎都唔捨得買...
偶像啊~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-08, 02:06 AM   #3
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
好毒...

舊 12-13-08, 02:08 AM   #4
teamkiller

引用:
作者: ビスケット 查看文章
嗚哇!!
呢碌嘢我N年黎都唔捨得買...
偶像啊~
因為遲下都會買小白///
那這個距離一支就中近都食曬嘛....
而且我偏好唔閃///所以鍾意大光圈

舊 12-13-08, 02:08 AM   #5
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
我係泥坑友都覺得呢隻藥好毒

舊 12-13-08, 02:10 AM   #6
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
大三元之一

舊 12-13-08, 02:15 AM   #7
teamkiller

但上個月買的內膽又可以丟左佢了...上左鏡之後裝唔落///

舊 12-13-08, 02:41 AM   #8
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
我都發現自己鐘情大光圈

舊 12-13-08, 03:35 AM   #9
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
引用:
作者: teamkiller 查看文章
因為遲下都會買小白///
那這個距離一支就中近都食曬嘛....
而且我偏好唔閃///所以鍾意大光圈
要儲齊大三元嗎?CROP機沒16mm會很不爽....

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-08, 11:24 AM   #10
teamkiller

引用:
作者: hpsimon 查看文章
要儲齊大三元嗎?CROP機沒16mm會很不爽....
窮....
我暫時無興趣去敗住..買左腳同閃先啦...我依家都係手持中

另外....支鏡都幾重手...看來真的要買個袋來放相機了

問多次先....
我支40D kit"鏡"想賣...但又未登記保養
應該幫佢登記定由得佢比個買家自己登記好?
因為呢///我發覺我唔見左張單,,,我唔知係我無囉到//定佢無比到我

舊 12-13-08, 11:40 AM   #11
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
做得好啊,朋友

舊 12-13-08, 01:37 PM   #12
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
2.8 zoom啊!!!
我仲未掂過呢個領域啊.........

舊 12-13-08, 01:50 PM   #13
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
引用:
作者: teamkiller 查看文章
窮....
我暫時無興趣去敗住..買左腳同閃先啦...我依家都係手持中

另外....支鏡都幾重手...看來真的要買個袋來放相機了

問多次先....
我支40D kit"鏡"想賣...但又未登記保養
應該幫佢登記定由得佢比個買家自己登記好?
因為呢///我發覺我唔見左張單,,,我唔知係我無囉到//定佢無比到我
登記o左保養拎去整係唔駛帶單,所以有無單都無所謂

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-08, 03:47 PM   #14
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
好波!!

我地呢度得首領有呢支鏡..

我地呢d嘍囉都只係用24-85 ja

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-08, 06:44 PM   #15
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
嘩 依支野...我都未諗到要買
就算買都係買支24-105 F4先

舊 12-13-08, 10:01 PM   #16
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
機好鏡好,沒單會跟出貨日起計算一年,有單第一次整會跟返單日子開始計算

入些24起頭的物品,最後都要上的是郵票大小的東西

引用:
作者: 亞飛 查看文章
嘩 依支野...我都未諗到要買
就算買都係買支24-105 F4先

舊 12-14-08, 02:06 AM   #17
teamkiller

引用:
作者: KTN 查看文章
機好鏡好,沒單會跟出貨日起計算一年,有單第一次整會跟返單日子開始計算

入些24起頭的物品,最後都要上的是郵票大小的東西
謝,,,
都有諗過 24-85架....但那光圈不就跟支40D kit差不多嗎...
40D那支仲wide少少tim....所以放棄了...
目標就轉向17-55 f2.8....但都要六千幾...
然後就有買左既毒友在我隔離放毒....比多三千影遠少少喎...而且上FF又得...又而且你影wide都會再買架啦...

舊 12-14-08, 09:33 PM   #18
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
我用緊佢上一代28﹣70/2.8L
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-08, 11:54 AM   #19
issoccer
Game Master

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDissoccer
XBox Live Gamertagissoccer
羨慕又妒嫉~~~

舊 12-15-08, 12:01 PM   #20
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Rabbidas 查看文章
好波!!

我地呢度得首領有呢支鏡..

我地呢d嘍囉都只係用24-85 ja
<-- 嘍囉 x 1 /

Rice

舊 12-15-08, 12:01 PM   #21
issoccer
Game Master