Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-20-06, 10:48 PM   #1
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
[入院通告]明晚要去睇醫生

有冇人陪我呀,我對canon呢種病認識唔多呀
想有人陪我去睇病呀

舊 10-20-06, 10:50 PM   #2
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
叫米王
可惜來唔到...唔係想去認識多d

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-06, 11:34 PM   #3
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
加賀兄可唔可以講下你既轉會計劃啊?
e.g. body, lens, flash, etc

舊 10-21-06, 12:08 AM   #4
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
幾點??
如果係旺角搵大夫我可以出現..

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-06, 12:29 AM   #5
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 嘖HEIHEI
叫米王
可惜來唔到...唔係想去認識多d
<----明晚公務在身, 不能抽身

Rice

舊 10-21-06, 01:06 AM   #6
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
個天註定你出唔到機..../\

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-06, 05:59 AM   #7
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: antony chan
個天註定你出唔到機..../\
何解? 有乜新消息?

舊 10-21-06, 10:36 AM   #8
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
無啦啦轉咩會呀你?............
一眾紅圈牌藥筒之中除左17-40/4L同埋愛唔死小小白筒之外, 其他d藥費都貴到hihi...

此篇文章於 10-21-06 10:39 AM 被 劍路 編輯。
劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-06, 01:29 PM   #9
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
作者: 劍路
一眾紅圈牌藥筒之中除左17-40/4L同埋愛唔死小小白筒之外, 其他d藥費都貴到hihi...
佢身体某部份痕.../\

*應該叫佢放部body過你.../\

GGFR
好Game分享
舊 10-21-06, 01:36 PM   #10
破戒僧

3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
佢呢期興轉會, 另外搵緊火頭...

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-06, 01:43 PM   #11
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

引用:
佢身体某部份痕.../\

*應該叫佢放部body過你.../\

$$$多都唔係咁駛下fa? 佢傻的麼?...
定係佢個腦咁o岩生左係佢身体痕癢果一部份呢......

p.s. (網上)識左佢咁耐, 而家先知原來佢都係"藥物"先決~~
p.s.2. body... 咪搞! 我淨係想以A16既價錢收佢支二手17-55/2.8...

舊 10-21-06, 02:04 PM   #12
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

如果今晚唔駛陪彼女行街街, 我都想出三成會一會加太賀...
以我極有限既大砲知識應該都可以幫到佢... 唔係! 係阻止佢...

舊 10-21-06, 02:08 PM   #13
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
如果今晚唔駛陪彼女行街街, 我都想出三成會一會加太賀...
以我極有限既大砲知識應該都可以幫到佢... 唔係! 係阻止佢...
今晚就係要同彼女行街
不能現場觀看睇醫生過程

舊 10-21-06, 11:42 PM   #14
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:

$$$多都唔係咁駛下fa? 佢傻的麼?...
定係佢個腦咁o岩生左係佢身体痕癢果一部份呢......

p.s. (網上)識左佢咁耐, 而家先知原來佢都係"藥物"先決~~
p.s.2. body... 咪搞! 我淨係想以A16既價錢收佢支二手17-55/2.8...
唔使咁勞氣喎.....你好似仲緊張過我,
玩左咁耐自然想轉下新環境,轉system姐,
有幾大不了,好多人都係咁轉黎轉去啦,
紅圈當然係貴,但金圈亦唔得平喎(我之前支
支都金圈我好清楚)

舊 10-22-06, 12:29 AM   #15
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

引用:
作者: 加賀KAGA
唔使咁勞氣喎.....你好似仲緊張過我,
玩左咁耐(?)自然想轉下新環境,轉system姐,
有幾大不了,好多人都係咁轉黎轉去啦,
紅圈當然係貴,但金圈亦唔得平喎(我之前支
支都金圈我好清楚)
勞氣... 唔算卦?...
只不過作為一個大砲菜鳥病人(成日嫌影出黎d野唔夠sharp既c用家),
想誠懇地奉勸一下天下間咁多位想n轉c既朋友:
金圈轉紅圈, 隨時心都酸...
(簡單d講: price up, quality down... )

同埋你果幾支2.8好似唔係玩左好耐咋喎... 唔要送俾我...

*溫馨提示:
轉乜鬼... 梗係同時擁有兩個system嘛... 有$$$既話...
同d MM影沙龍用C又得, 去遠行打下花花雀雀用N亦得, 得左~~

舊 10-22-06, 12:48 AM   #16
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

> 金圈轉紅圈, 隨時心都酸...
> (簡單d講: price up, quality down...)

其實呢度N及C的用家都和平共存, 真係唔係好想見到呢種具挑釁性的講法.
以免挑起無謂的爭端

Rice

舊 10-22-06, 12:53 AM   #17
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
<--學這個人
<--身心在C在F
<--同時心也在N
<--又愛著P+L
<--再說穿...
<--除了$omy,我是很博愛的

舊 10-22-06, 01:00 AM   #18
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

引用:
作者: riceking
> 金圈轉紅圈, 隨時心都酸...
> (簡單d講: price up, quality down...)

其實呢度N及C的用家都和平共存, 真係唔係好想見到呢種具挑釁性的講法.
以免挑起無謂的爭端

Rice
ooh... sorry...
純粹個人感想而已... 絕對無意影響他人取向...

*其實我係睇過加賀d相, 而我用盡手頭上既器材(見簽名美沙酮果一行 ),
點影都好似唔多對路既時候, 難免有此念頭...
(其實... 我好鬼死羨慕加賀果套藥杯架... 毒性一等一... )

舊 10-22-06, 01:28 AM   #19
riceking
一人前のダメ人間

引用:
ooh... sorry...
純粹個人感想而已... 絕對無意影響他人取向...
>想誠懇地奉勸一下天下間咁多位想n轉c既朋友:

自打嘴巴呢

我明白你有點不高興有人跳船, 但火遮眼之餘請好好愛護這裡既毒又平和的氣氛

Rice

舊 10-22-06, 01:31 AM   #20
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

引用:
作者: riceking
>想誠懇地奉勸一下天下間咁多位想n轉c既朋友:

自打嘴巴呢

我明白你有點不高興有人跳船, 但火遮眼之餘請好好愛護這裡既毒又平和的氣氛

Rice
oops... 斷正...
再次sorry呀各位大大...

舊 10-22-06, 01:42 AM   #21
antony chan
大合奏部隊!

好o野~~有FF玩~~~

GGFR
好Game分享
舊 10-22-06, 01:47 AM   #22
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
好o野~~有FF玩~~~
明日出唔出黎呀?拎番支5018呀

舊 10-22-06, 01:54 AM   #23
antony chan
大合奏部隊!

引用:
作者: 加賀KAGA
明日出唔出黎呀?拎番支5018呀
我想去海濱公園喎...

GGFR
好Game分享
舊 10-22-06, 01:59 AM   #24
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
海濱公園?

舊 10-22-06, 02:00 AM   #25
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
我想去海濱公園喎...
........你去搵女王就真,我明日約左Apache去D舊區影相呀

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:28 AM

手機版 | APP版