Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-13-17, 08:01 PM   #11026
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
點解唔得?
都係利益問題,佢地兩家傾掂咗條數就乜都得喇
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-17, 08:02 PM   #11027
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
係喎OG SAGA仲未有參戰喎,OG SAGA好似都有D機架喎 XD 克勤有隻勁薯兵 XD
你唔知有隻驚叫namco x capcom咩?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-17, 08:04 PM   #11028
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
知呀,但果隻擺明係同第2D廠合作架麻 XD 果隻第1集打左陣冇打,續集冇打
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-17, 08:05 PM   #11029
Crazy Gamer

引用:
知呀,但果隻擺明係同第2D廠合作架麻 XD 果隻第1集打左陣冇打,續集冇打
namco 同bandai合併咗㗎,再同capcom合作之嘛
舊 12-13-17, 08:12 PM   #11030
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
係喎OG SAGA仲未有參戰喎,OG SAGA好似都有D機架喎 XD 克勤有隻勁薯兵 XD
今次軍神個故事都彈左堆SAGA角色出來,你驚唔會

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-17, 08:21 PM   #11031
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
其實我想X或RZ參戰多過岩男⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-17, 08:22 PM   #11032
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
今次軍神個故事都彈左堆SAGA角色出來,你驚唔會
OGMD既後續來

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-17, 08:52 AM   #11033
ShinDou

岩岩爭d掂唔到lv7,1入去見到得番半條人命,行埋去打得1下就收工,成班圍緊@@
舊 12-14-17, 01:23 PM   #11034
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔叉記得有main...
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-17, 01:35 PM   #11035
ShinDou

我都唔記得,乜都未清,6點先開番
舊 12-14-17, 07:53 PM   #11036
ShinDou

仲以為冇清鬥雞十粒珠會俾人過晒頭同洗,點知都冇人打上去既,岩岩清完1647已經排38 @@ 真係冇人鬥雞咁款
舊 12-14-17, 08:47 PM   #11037
Crazy Gamer

引用:
仲以為冇清鬥雞十粒珠會俾人過晒頭同洗,點知都冇人打上去既,岩岩清完1647已經排38 @@ 真係冇人鬥雞咁款
星期六日先見真章
舊 12-14-17, 08:49 PM   #11038
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
次次main完D data都要由頭down過真係好煩
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-17, 08:49 PM   #11039
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

最後守到1700再講

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-14-17, 08:49 PM   #11040
ShinDou

我知,不過平時我平日都係排幾百,今星期好似真係特別少人打上去,定係個個單緊﹖

千7我應該唔會守到啦,上星期千7果堆全部擺YF29既,我而家1見YF29就唔打了,到時可能刷極都冇人俾我打 XD
舊 12-14-17, 09:05 PM   #11041
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

幾時轉左獎品都唔記得....呢隻白鎗滑板之前有冇出過???

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-15-17, 03:11 PM   #11042
ShinDou

鬥雞做乜凸然20號上修大馬沙? 又多隻神機,我又係冇既

鬥雞上修之前唔係話會早2星期同人講架咩?

上次上修完盾閣下之後就出射閣下

黎緊rockman活動,即係new comer會再出大馬沙?
舊 12-15-17, 03:32 PM   #11043
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
部大馬沙改到完全變成第2部機咁滯,真係厲害厲害
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 03:40 PM   #11044
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
呢個技點解??
平時反擊好似唔係咁?
引用:
【逆襲のシャア】
自分が通常攻撃したユニットに対して、
さらに1回通常攻撃を行う
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 03:44 PM   #11045
dragonar226

對同一部機2回攻擊
舊 12-15-17, 03:58 PM   #11046
ShinDou

其實呢招係反2連定俾人打1下普攻之後每次普攻打番佢都打2下?

真係第2部機黎,係個樣1樣,,3分1以上有2次機會唔駛俾人秒,普攻又補20%又解異常,又行得快又勁buff

出埋d咁既機,黎緊落黑人應該都會有野屈?不過3隻都射機?今次又送飛換其中1隻番黎?

此篇文章於 12-15-17 04:00 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-15-17, 04:18 PM   #11047
dragonar226

例如你普攻部NU,打完部NU一下之後追擊多一下普攻
不過普攻落大積加/13號呢D機度都應該會打佢2下被佢反擊2次
舊 12-15-17, 04:42 PM   #11048
ShinDou

即係俾人打1下以後打番佢都打2下拎2粒珠?
舊 12-15-17, 04:51 PM   #11049
dragonar226

唔關大沙俾邊部打事
係大沙會對佢既普攻對象追加多一下普攻
舊 12-15-17, 04:56 PM   #11050
ShinDou

哦即係對咩機都2連普攻? 佢好似寫到好複雜咁, 就咁話普攻2回行咪得XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:07 PM

手機版 | APP版