Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-25-07, 09:22 PM   #76
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Dawn 查看文章
黑色騎士團人員好明顯唔掂
如果唔係人手短缺都唔會簡佢地
要訓練新人

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線  
舊 01-25-07, 09:25 PM   #77
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
要訓練新人
舊個班都唔係太服從啦~
Qe1 目前離線  
舊 01-25-07, 09:28 PM   #78
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: Dawn 查看文章
舊個班都唔係太服從啦~
所以要練d會服從既新人

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 01-25-07, 09:37 PM   #79
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
所以要練d會服從既新人
但係練新人個d係舊人
Qe1 目前離線  
舊 01-25-07, 10:21 PM   #80
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
op2我問下SEND封MAIL去問下有無初回訂,如果無睇下到時有無現貨,有就買無就就算,,

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線  
舊 01-25-07, 10:25 PM   #81
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 112914 查看文章
這又是=.=
不列顛有錢什麼都可以兼備,而且蘭斯洛特差不多每次出場都有新裝備

對了,關於黑色騎士團的人員方面,似乎魯路沒怎麼精心選人,只選一些與不列顛沒重大關係的人(記者大叔除外,我看不好這個人的忠誠)
雖然說是人手短缺,但在11 12集看到他們對戰爭的驚恐,感得他們沒那種會死的覺悟,雖則他們可能只為憧憬英雄形象而加入
Diethard叔點睇都似最死忠果個下話
(除非魯魯唔再行修羅道)

即使新宿幫都唔係咁差
起碼可以忠實實行作戰指示

魯魯冇幾多知心友
係因為佢唔可以透露自己秘密
同埋要製造一種孤獨感者
|0| 目前離線  
舊 01-25-07, 10:27 PM   #82
House
里村★紅葉

引用:
作者: |0| 查看文章

即使新宿幫都唔係咁差

魯魯冇幾多知心友
同埋要製造一種孤獨感者
其實我覺得華蓮可以透露
因為對ZERO好有信心
而且華蓮既身世我諗ZERO都有感觸

Get

Get 周防天音!

House 目前離線  
舊 01-25-07, 11:13 PM   #83
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: House 查看文章
其實我覺得華蓮可以透露
因為對ZERO好有信心
而且華蓮既身世我諗ZERO都有感觸
之前lulu先令華蓮相信zero唔係佢
如果依家透露, 冇問題咩

舊 01-26-07, 12:01 AM   #84
House
里村★紅葉

引用:
之前lulu先令華蓮相信zero唔係佢
如果依家透露, 冇問題咩
果時認識未夠深.我都唔會比佢知道佢真面目

Get

Get 周防天音!

House 目前離線  
舊 01-26-07, 12:10 AM   #85
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: |0| 查看文章

即使新宿幫都唔係咁差

魯魯冇幾多知心友
同埋要製造一種孤獨感者
嗯,記者大叔雖然是狂熱忠誠,但感覺像奸人多=.=(人不可以貌相啊)
不過只是我亂想一通而已

如果每次出擊都死一堆無用的新人,可以死多少個人? 魯路可以有多大勢力?
成田之戰,看不到有黑騎士的人死,但應該也損失不少吧?

知心? C.C.呢?

此篇文章於 01-26-07 12:15 AM 被 112914 編輯。
112914 目前離線  
舊 01-26-07, 12:21 AM   #86
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
CC到而家都似互相利用多..
Diethard叔.....魯魯行修羅道的話....佢都真係似最死忠果個

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 01-26-07, 12:29 AM   #87
fbfb
Junior Member

註冊日期: Jan 2007
14集最尾果幾分鐘做得唔錯呢~
不過唔知shirley會唔會真係就咁就down左呢?~

ps首插入曲好好聽~ (心)
fbfb 目前離線  
舊 01-26-07, 12:31 AM   #88
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
記者同日本刀佬唔知有無關系,因為ed 圖有張係佢地一齊好似好有氣勢咁
msz006 目前離線  
舊 01-26-07, 12:49 AM   #89
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
預告一下..今話有露點鏡頭..

舊 01-26-07, 12:57 AM   #90
アンディ
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDandy07hk
引用:
作者: money 查看文章
預告一下..今話有露點鏡頭..
變質現象~

有原因就冇所謂~

但最弊係一D唔係必須既鏡頭~

"若係男人既話當我冇講過野 "

\ 老鄉在日本 /
アンディ 目前離線  
舊 01-26-07, 01:04 AM   #91
money
◆.西野司命.◆

舊 01-26-07, 01:17 AM   #92
想不到
Senior Gamer
翠星教教徙

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: money 查看文章
可惡既格仔!!!!!
想不到 目前離線  
舊 01-26-07, 01:18 AM   #93
Led Mirage

佢唔係咁快退場呀?

人を変えるのは、心。
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
舊 01-26-07, 01:20 AM   #94
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
扇有福了……

MO 咁魚毛……?
BRA武藏 目前離線  
舊 01-26-07, 01:20 AM   #95
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
帶番屋企除人衫?

引用:
作者: hk101 查看文章
變質現象~

有原因就冇所謂~
妹都有露過

真!DC 目前離線  
舊 01-26-07, 01:22 AM   #96
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
咁快領便當

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線  
舊 01-26-07, 01:23 AM   #97
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
作者: 真!DC 查看文章

妹都有露過
唔係次次個scene都畀部儀器擋着的嗎

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線  
舊 01-26-07, 01:24 AM   #98
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
佢唔係咁快退場呀?
下集劇透(neta)
下集佢仲會出場劫走人地個妹

引用:
作者: 想不到 查看文章
可惡既格仔!!!!!
格仔係我整上去
唔該你睇下版規先

舊 01-26-07, 01:24 AM   #99
Led Mirage

一個可以讀心既Gease能力者可以咁快收檔
魯魯真係唔駛一話就討回呢筆賬

人を変えるのは、心。
舊 01-26-07, 01:25 AM   #100
無聞
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
扇!你太可惡...不可原諒
長髮變得更加萌

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
【NGC】ゼルダの伝説 4つの剣+討論區 ★星人44★ 攻略及心得交流區 99 06-12-06 11:44 PM

現在的時間是 07:59 PM

手機版 | APP版