Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>ファイナルファンタジーXIV
usayarE 07:09 PM 06-15-13
大家係邊個server玩緊
尋日美服全部停晒,日服又整唔到人
朔望~ 08:06 PM 06-15-13
日服BAHAMUT
kita 01:00 PM 06-16-13
解約3年既FF11老玩家路過... 之前無玩過1.0... 呢兩日試過下beta3, 感覺幾似FF11但相對多左好多利民措施,感覺幾好...可以考慮hea玩下

到FF14正式版時,是不是買PS3版的code後也可以在電腦版玩?

(by the way, 我在陸行鳥server
Eking 05:33 PM 06-16-13
作者: kita:
解約3年既FF11老玩家路過... 之前無玩過1.0... 呢兩日試過下beta3, 感覺幾似FF11但相對多左好多利民措施,感覺幾好...可以考慮hea玩下

到FF14正式版時,是不是買PS3版的code後也可以在電腦版玩?

(by the way, 我在陸行鳥server
同FF11 一樣, 只要LOGIN ACCOUNT 一樣, PS3/PC 是共通~ 注意日版GAME SER CODE 不能在美版PSN/SE ACOOUNT 登錄~
ryuma2005 09:01 PM 06-16-13
請問而家係咪server down 緊?
真十人€ 09:18 PM 06-16-13
作者: ryuma2005:
請問而家係咪server down 緊?
βテストフェーズ3 - 第1回テスト日程
2013年06月14日(金)18:00 ~ 06月16日(日)18:00

第1回已完結,請等第2回。
teealpha 11:45 PM 06-18-13
轉自巴哈
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17608&snA=3340

βテストフェーズ3 - 第2回テスト日程
2013年06月21日(金)18:00 ~ 06月23日(日)18:00

星期五六日可以試下拼上20級打伊芙烈特
Sephirothic 04:25 PM 06-19-13
打算係Gungnir server搞個公會,唔知有冇人有興趣加入,
有興趣o既可以pm我
teealpha 04:30 PM 06-19-13
又係Gungnir?
我仲諗緊到時好唔好入巴哈果邊Gungnir公會…不過用PS3打唔到字溝通,RC就更加
Sephirothic 04:57 PM 06-19-13
隻game節奏咁快,相信唔會有時間比你打字,所以係會用rc啦
teealpha 05:06 PM 06-19-13
作者: Sephirothic:
隻game節奏咁快,相信唔會有時間比你打字,所以係會用rc啦
巴哈喎…RC的話我對自己國語冇信心喎
Sephirothic 05:30 PM 06-19-13
我都唔係幾識國語,所以冇打算入台灣公會
minekaoru 01:02 PM 06-21-13
作者: teealpha:
轉自巴哈
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17608&snA=3340

βテストフェーズ3 - 第2回テスト日程
2013年06月21日(金)18:00 ~ 06月23日(日)18:00

星期五六日可以試下拼上20級打伊芙烈特
ifrit係咪beta3最後大佬?

同埋今次beta好似冇左俾人升哂全部level的npc
ryuma2005 06:45 PM 06-21-13
請問close beta啲data係會delete晒嘅,咁嚟緊open beta個啲會唔會帶去正式呢?
真十人€ 10:17 PM 06-21-13
中bug? 係幻術士公會掉都落橋底上唔番去,等緊デジョンrecharge
Sephirothic 10:40 PM 06-21-13
作者: ryuma2005:
請問close beta啲data係會delete晒嘅,咁嚟緊open beta個啲會唔會帶去正式呢?
phase4 = open beta,唔會Delete
ryuma2005 10:51 PM 06-21-13
謝謝解答~~
EricET 11:39 AM 06-22-13
今次beta要重新申請嗎?
上次玩過但今次直頭話無此a/c
Eking 03:23 PM 06-22-13
唔駛,可以直接login....
EricET 03:49 PM 06-22-13
作者: Eking:
唔駛,可以直接login....
大家向邊個server?
ryuma2005 04:43 PM 06-23-13
作者: Sephirothic:
phase4 = open beta,唔會Delete

咁請問幾時會係phase 4呀?
又要由頭玩過

下個星期尾要去外國一個星期
Squall-Lucifer 11:17 PM 06-23-13
剛剛試BENCH MARK
作者: :
sqex.to/ffxiv_bench_jp #FFXIV SCORE:4630 1600x900 最高品質 Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz NVIDIA GeForce GTX 560 SE
但顯卡長時間七十度
holsety 08:20 AM 06-24-13
mo mud dim play in this beta 3, beta 4 sin play i think .....
create a new monk for new page
朔望~ 11:51 PM 06-24-13
上個星期都無入到去玩

下次係P4正式開始既話
順便係到召募隊員到時一齊玩
westpat 12:40 AM 06-25-13
作者: holsety:
mo mud dim play in this beta 3, beta 4 sin play i think .....
create a new monk for new page
dim dao try ha gwa new interface ma
for sure hai easier to play
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面