Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-03, 11:35 PM   #126
小雨
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by money :
小雨咁你知唔知銅鑼灣間新星堂係邊?我好少過銅鑼灣,可唔可以講得詳細D?thx a lot^^~
銅鑼灣應該無新星堂的...
現在應該只餘下旺角新世紀的那一間吧...

舊 03-27-03, 12:05 AM   #127
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
ok^^唔該呀~!!

舊 03-27-03, 02:32 AM   #128
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
http://www.digicube.co.jp/detail.php?A=5&B=1950

引用:
レーベル : デジキューブ
ジャンル : オリジナル・サウンドトラック
アーティスト : ゲームミュージック
発売日 : 2003年03月26日
品番 : SSCX 10085
備考 : 全国の書店でもお取り扱いしております。尚、書店の場合は名称が「アーマード・コア 3 サイレントライン サウンドトラック ブック」となりますが、同一内容となります。
スペシャルビジュアルブック仕様(A4サイズ)

[収録曲]
01:Silent Line I
02:Silent Line II
03:Morning, Lemontea
04:Initiating
05:Muzzle
06:High Sign
07:Out Like A Light
08:Rise In Arms
09:Scrambling Film
10:Falling Down
11:Move the Car
12:Mode
13:Disrespect
14:Dry Mirage
15:Monkey Likes Daddy
16:Line Of Fire
17:Silent Line III
18:Lapse Of Time
19:Artificial Line
20:Silent Line IV
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-03, 07:09 PM   #129
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
信和地庫一隻都無......
我被老點了
<=但係FW用了350蚊買了一隻(連RIKKU手繩)
2CD來的,CCCD保護
成個盒咁,好正
陣間影張相上來

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」

此篇文章於 03-27-03 07:11 PM 被 雪舟等楊 編輯。
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-03, 07:53 PM   #130
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
原來HMV都有,260,尖咀
<=反正買左,貴90都無緊要,我要開心
樣式

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 03-27-03, 08:44 PM   #131
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
引用:
Originally posted by 黑田官兵衛 :
原來HMV都有,260,尖咀
<=反正買左,貴90都無緊要,我要開心
樣式
260....
原本聽到好興奮~諗諗下唔會係香港版掛:@_@":

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-03, 08:46 PM   #132
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by 司狼神威 :

260....
問八雲團長啦

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 03-27-03, 08:51 PM   #133
小雨

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 司狼神威 :

260....
應該係日版...
港版唔會賣呢個價...
亦都未必咁快有...
如果有港版...個價貴極都係大約 $150 左右...

舊 03-27-03, 08:54 PM   #134
司狼神威
Game Master
我懶故我在

XBox Live GamertagDerekLaw
但係HMV例貴
$260有D驚驚地
我叫左家姐聽日幫我睇睇(佢係o個邊番工)

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-03, 10:28 PM   #135
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
信和地庫一隻都無......
我被老點了
<=但係FW用了350蚊買了一隻(連RIKKU手繩)
2CD來的,CCCD保護
成個盒咁,好正
陣間影張相上來
我都o係fw買左, 信和話星期六先有

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-03, 01:06 AM   #136
chiming
Insane Gamer

有冇人知 Till the End of Time CD Part one幾$$啊??
HMV有冇得買??

舊 03-28-03, 01:37 AM   #137
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by chiming :
有冇人知 Till the End of Time CD Part one幾$$啊??
HMV有冇得買??
之前提過啦,賣$310
不過而家應該賣晒囉
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-03, 02:20 PM   #138
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by minghim :

我都o係fw買左, 信和話星期六先有
難道我尋日見到的打工男郎係你

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 03-28-03, 03:03 PM   #139
HIM

PSN  IDhim927
引用:

難道我尋日見到的打工男郎係你
你有冇幫個老闆o係飾櫃拎隻碟俾我丫?

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-03, 08:51 PM   #140
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by minghim :

你有冇幫個老闆o係飾櫃拎隻碟俾我丫?
絕對無

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 03-29-03, 03:00 PM   #141
chiming

買左 Till the End of Time CD Part one啦$260蚊

舊 03-29-03, 03:11 PM   #142
6402oen
╮(╯o╰)╭

引用:
Originally posted by chiming :
買左 Till the End of Time CD Part one啦$260蚊
哇,邊度賣咁平?
隻野要賣3300日元o架喎

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘

此篇文章於 03-29-03 03:21 PM 被 6402oen 編輯。
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-03, 04:10 PM   #143
店員 A

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDななみ
XBox Live GamertagNanamifuruta
信和-->yokohama

營業時間: 13:00PM~21:00PM
TEL : (852) 2391 3329
http://forum.ms-fw.com/
店員 A 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-03, 06:00 PM   #144
SNAKE
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2002
where can buy ffx2 OST? very want buy ar
SNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-03, 06:21 PM   #145
chiming

引用:
Originally posted by 6402oen :
哇,邊度賣咁平?
隻野要賣3300日元o架喎
在信和"日本流行"
仲要限定版

舊 03-29-03, 08:01 PM   #146
6402oen
╮(╯o╰)╭

引用:

在信和"日本流行"
仲要限定版
我聽o左隻OST,好好聽!
(雖然我冇玩隻game)

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-03, 08:44 PM   #147
chiming

引用:
Originally posted by 6402oen :
我聽o左隻OST,好好聽!
(雖然我冇玩隻game)
聽到首op真係正到感動,不過得2分幾鍾........
隻cd一首唱o歌都冇.....唔知點解,唔通要part4 sa有

舊 03-29-03, 08:47 PM   #148
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by SNAKE :
where can buy ffx2 OST? very want buy ar
尖咀HMV 或
FANTASY WORLD 或
信和地庫<=呢個應該有貨喇卦
<=出旺角必備

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 03-29-03, 08:53 PM   #149
軀魔人
Game Master
刺しますよΨ

註冊日期: Aug 2002
引用:

尖咀HMV 或
FANTASY WORLD 或
信和地庫<=呢個應該有貨喇卦
<=出旺角必備
我想問0下FANTASY WORLD點去

舊 03-29-03, 08:59 PM   #150
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by 軀魔人 :

我想問0下FANTASY WORLD點去
汝知道旺角中旅社在哪嗎??

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Lair (by Factor 4.5 ~ ) neo 電視遊戲討論版 350 05-14-09 05:43 PM
DOAX 2 神祕人1號 電視遊戲討論版 385 04-23-07 10:19 PM
9月14日開始的Nintendo Wii產品展示會時間表(Wii Region-free) Netnet 電視遊戲討論版 371 09-17-06 06:18 AM
[轉貼]微軟副總裁Peter Moore:消費者會購買兩台主機,一台是X360、一台是Wii! seed2005 電視遊戲討論版 270 05-23-06 06:45 PM

現在的時間是 11:18 PM

手機版 | APP版