Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 01-24-17, 10:16 PM   #1
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
The Predator ︱鐵血戰士:血獸進化 (13.9.2018)

http://www.imdb.com/title/tt3829266/

Director: Shane Black
Writers: Shane Black (screenplay), Fred Dekker (screenplay)
Stars: Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes

Thomas Jane in Talks to Join Shane Black's'Predator' Movie (Exclusive)
http://www.hollywoodreporter.com/hea...source=twitter

尼套係Reboot......
傅左好耐,如果2018 年2月上
似快開拍...
男女主角會係 Boyd Holbrook , Olivia Munn
前Punisher-Thomas Jane 正在傾緊

此篇文章於 06-26-18 09:26 PM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 01:11 AM   #2
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
希望今次個故仔會執返正啲,唔好再同Alien玩crossover變成九唔搭八嘅怪物。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 10:22 AM   #3
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
Cross over 沒問題,找個拍得好最重要

不過當然先把今次再重製拍好再說吧。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-17, 10:44 AM   #4
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
上次果套即係已經黑歷史?

舊 01-25-17, 01:20 PM   #5
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: wing 查看文章
上次果套即係已經黑歷史?
上一套Predators
上套做完,反應一般咁,
係....黑歷史吧, 反正上套設定都好架空,似係一堆人比人放左去外星戰場,睇邊類型戰士最強咁

舊 01-25-17, 02:26 PM   #6
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
ALIEN回歸普羅米修斯嗰邊算啦, 始絡人類至係鐵血戰士對手, 都係元祖阿諾最正, 原始對科技
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-17, 05:48 PM   #7
wing
格鬥低手

引用:
作者: 信長 查看文章
上一套Predators
上套做完,反應一般咁,
係....黑歷史吧, 反正上套設定都好架空,似係一堆人比人放左去外星戰場,睇邊類型戰士最強咁
其實predators我覺得幾好睇. 雖然真係冇元祖阿諾果套咁經典.

舊 02-22-17, 09:56 PM   #8
信長
The Flash

https://twitter.com/BonafideBlack/st...117632/photo/1

感覺好伏...
有細路,你唔好話P仔唔殺細路,比佢打低??

............

此篇文章於 02-22-17 10:02 PM 被 信長 編輯。
舊 02-22-17, 10:35 PM   #9
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 信長 查看文章
感覺好伏...
有細路,你唔好話P仔唔殺細路,比佢打低??
the predator x home alone
定scouts guide to the predators?

此篇文章於 02-22-17 10:39 PM 被 Rv250 編輯。
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-17, 12:16 PM   #10
wing
格鬥低手

最後可能死剩一個女人一個細路

舊 02-23-17, 01:00 PM   #11
david
The One

註冊日期: Mar 2002
或者係條靚仔先係終極PREDATOR?

唔好忘記,WALKING DEAD個細路爆佐眼都係打不死的

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-17, 02:57 PM   #12
wing
格鬥低手

第一集阿諾超大隻, 第二集丹尼高化雖然好高大但已經細size過阿諾 之後s男主角已經係再細一個碼變左正常size.... 依家變細路.... 再下集.....可能到哈比人出手了.

舊 05-10-18, 09:40 PM   #13
信長
The Flash

舊 05-10-18, 09:44 PM   #14
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
一開始重以為HOME ALONE VS PREDATOR

舊 05-10-18, 10:22 PM   #15
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
又係show哂成個plot的trailer

仲有"From the director of iron man 3"真係sell到套戲?
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-18, 11:01 PM   #16
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
都有D用既 近年動作片marvel威晒
不過個導演就唔多出名維由咁sell
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-18, 07:56 AM   #17
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
IM3 個導演,好有伏味 —— 啫係其實班大人見到嗰隻係條細路遙控嘅,條靚仔先至係真嘅 Predator ?仲要臨殺主角之前,扮老牛嘅聲爆句:I am the Predator! 咁吖?

Predators ? 唔係回憶中咁差,係加條變態殺手唔知做乜啫,起碼無 PvA 系咁爛先

此篇文章於 05-11-18 07:59 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-18, 08:53 AM   #18
12號四分衛
Game Master

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章

Predators ? 唔係回憶中咁差,係加條變態殺手唔知做乜啫,起碼無 PvA 系咁爛先
只係原作太太太勁先比下去

再睇埋及後新作,對Predators的評分又升番哂
舊 05-11-18, 08:57 AM   #19
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
搵Shane Black嚟拍,與其sell佢拍ironman 3,
不如sell佢死過喺predator手仲好啦......

舊 05-11-18, 09:07 AM   #20
12號四分衛
Game Master

引用:
作者: 額倆羅 查看文章
搵Shane Black嚟拍,與其sell佢拍ironman 3,
不如sell佢死過喺predator手仲好啦......
"From the director killed by Predator and comes back for revenge"
舊 05-11-18, 10:11 AM   #21
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
Predator本身唔勁,只係靠套甲,同Iron man一樣,
一於出套Iron man Vs Predator睇吓邊個勁

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-18, 10:57 AM   #22
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: ( ゚ω゚)? 查看文章
Predator本身唔勁,只係靠套甲,同Iron man一樣,
一於出套Iron man Vs Predator睇吓邊個勁

老細你漏咗 Predator 有光學迷彩,長矩伏擊一流,呢樣先最難打;仲有佢本身無甲嘅體能力量比人類強好多,隻揪無著數,佢唔夠揪會核自爆,不過鐵皮佬識執生

舊 05-13-18, 01:41 AM   #23
信長
The Flash

舊 05-14-18, 03:30 PM   #24
wing
格鬥低手

引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
又係show哂成個plot的trailer

仲有"From the director of iron man 3"真係sell到套戲?
真正睇戲果D人先會覺iron man3垃圾.
唔睇戲的老細同宣傳人員只會查資料覺得iron man3係AAA大片

舊 06-10-18, 11:05 PM   #25
信長
The Flash

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
誠徵KENNER ALIEN/PREDATOR 系列 singsingjai 買賣專區 1 07-17-13 10:44 PM
異獸戰(Alien Vs Predator) 龍寶寶 電影版 730 05-14-06 02:00 PM
Batman vs Joker+Alien+Predator 大情大性武大帝 ~清談館~ 11 07-27-04 10:58 PM
Alien Vs. Predator 森羅 Neo Entertainment TREND 1 06-17-04 06:39 PM
Batman VS Predator 山治 Neo Entertainment TREND 3 07-27-03 06:54 AM

現在的時間是 07:11 PM

手機版 | APP版