Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 01-18-12, 09:22 PM   #251
cnw1126
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
個個都襟手機?

舊 01-18-12, 09:45 PM   #252
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: cnw1126 查看文章
個個都襟手機?
諷刺緊現代人成日掛住玩手機, 食飯聚會都唔傾偈.

其實我自己經驗又無喎. 出得黎見面當然專注番嚮傾偈上. 但可能話題都係關於手機囉, 大家拎部機出黎交流有咩apps有咩功能咁囉
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-12, 10:11 PM   #253
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002

外國人真係好憎松鼠

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-12, 10:12 PM   #254
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章
重點係網址: TW
與其係咁不如玩另一樣野, 結婚玩新郎哥,
兄弟拎一張一百萬支票出黎講句唔玩支票就歸你地
人性考驗到了~

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-12, 10:55 PM   #255
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: b_boy 查看文章

外國人真係好憎松鼠
憎還憎...

好唔人道下wor....

舊 01-19-12, 01:30 AM   #256
babish
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2006
babish 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-12, 09:24 AM   #257
cnw1126
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
有無回鍋

舊 01-19-12, 09:28 AM   #258
b_boy
↘呆~

引用:
作者: seraph 查看文章
憎還憎...

好唔人道下wor....
比起用散彈槍射, 已經好好
唔撞到野0既話, 隻野應該可以安全落地

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-12, 09:55 AM   #259
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002

http://gotchi.442.hk/552j5ZqV552j5Zq...9fRjQuY29tLmhr

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-12, 02:16 PM   #260
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
昨晚睇新聞聽到佢呢句真係笑了(有苦笑成分......)
唔怪得黎明撐唐

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-12, 04:59 PM   #261
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
唔怪得黎明撐唐

原圖提供

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-12, 05:14 PM   #262
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: bomber 查看文章
原圖提供
出通識題問
什麼是香港的核心價值?
就你所知, 香港市民及官員應該如何捍衛?

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-12, 06:18 PM   #263
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 真!DC 查看文章
1.如果正妹(網上)假扮成醜女來追你, 見面後才知道真相...
2.如果醜女(網上)假扮成正妹來追你, 見面後才知道真相...
我睇左做:

1.如果男人(網上)假扮成醜女來追你, 見面後才知道真相...
2.如果男人(網上)假扮成正妹來追你, 見面後才知道真相...

舊 01-19-12, 08:07 PM   #264
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
西超打比戰
引用:

舊 01-19-12, 09:31 PM   #265
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
西超打比戰

引用:
唔怪得黎明撐唐

笑了
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-12, 10:49 PM   #266
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
唔怪得黎明撐唐

黎明o個句其實同新o個本火鳳小說所講o既井外有井差唔多姐
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-12, 10:59 PM   #267
david
The One

引用:
作者: 查看文章
所以外國有餐廳門口寫明餐廳內唔俾用任何手提裝置,要用就同食煙一樣請出去餐廳外用。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-12, 12:48 AM   #268
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005

奪命

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-12, 01:09 AM   #269
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
好甘

舊 01-21-12, 10:31 AM   #270
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
應該瓜得
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-12, 10:39 AM   #271
yorkyork

註冊日期: May 2010
不過最正係比人夾個個仲射得出
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-12, 10:41 AM   #272
Nelly

註冊日期: Oct 2008
格鬥技黎架喎

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-12, 01:04 AM   #273
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005

此篇文章於 01-22-12 01:08 AM 被 狼 編輯。
狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-12, 02:26 AM   #274
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: 查看文章

第二張抱起佢算唔算犯規架?
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-12, 12:44 PM   #275
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 小黑 查看文章
第二張抱起佢算唔算犯規架?
理論上係唔得

如果得, ym應該會成日比人騎係上面射波
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 機動戦士ガンダム00 セカンドシーズン 第13話「メメントモリ攻略戦」 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 1005 01-06-09 07:41 PM
車路士球迷會Vol.13 ﹝~ 請各位移至Vol.14 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 09-25-08 09:32 AM
車路士球迷會Vol.12 ﹝~ 請移至Vol.13討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1001 05-26-08 11:23 AM
NBA 討論區 VOL. 12 - 請轉到 VOL. 13 繼續討論 阿聰 體育版 1001 03-17-06 03:54 PM
Game vol.13 (完) 魚伕 體育版 24 10-19-04 05:45 PM

現在的時間是 06:26 PM

手機版 | APP版