Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-27-19, 02:06 AM   #43601
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實果堆我最後都係賴光/BB解決問題
係最後帝皇花一拳唔到又單隻先要諗

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 05:07 PM   #43602
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
妖尼姑去左邊?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 05:29 PM   #43603
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
例行十連

全禮裝,收工

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 06:15 PM   #43604
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
我抽緊白情?
1pack
高文x2
狂蘭x1
芬恩x1
抽埋5符就算
原來全部都未中過

此篇文章於 02-27-19 06:21 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 06:32 PM   #43605
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 細路翔 查看文章
例行十連

全禮裝,收工
寫信同官方講啦
10連全禮裝喎

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 06:34 PM   #43606
gingq7

註冊日期: May 2008
好似好勁, 但實在唔知紅寶具在實戰中有咩用
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 06:37 PM   #43607
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: GN00508771 查看文章
寫信同官方講啦
10連全禮裝喎
我應該打清楚係四星以上全禮裝

>>好似好勁, 但實在唔知紅寶具在實戰中有咩用

紅卡全體AE...我黑沖寶四就SKIP依隻了,但睇落就係一隻紅卡坦

勁多血同平A OK以上,但好似完全無爆擊相關既支援?

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-27-19 06:40 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 06:38 PM   #43608
Hextor

引用:
作者: gingq7 查看文章
好似好勁, 但實在唔知紅寶具在實戰中有咩用
係愛呀
all in抽左水著bb升左都未用過
舊 02-27-19, 10:13 PM   #43609
gingq7

水著bb實戰好有用喎
我玩爆擊隊的話一定拎佢出黎用
舊 02-27-19, 11:57 PM   #43610
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

1單解決
睇落幾好頂 不過個技2個用法有D怪
隻角色基本上所有野都係係晒個技1度 技2一用就會清左個技1咁其實個技2真係得最後果一刻先有用

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 02-28-19, 04:59 AM   #43611
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
今次復刻打得幾辛苦(唔係唔夠打,係因為用左兩日時間去回收返d朱古力,故事又長),今日先o岩o岩打到妖尼姑出場,雖然仲有一個星期,但都有d擔心唔夠時間打...
想問下追加故事果邊長唔長?雖然得10節,但如果好似主線咁長,以我睇故事o既速度應該要用兩日...(雖然佢話之後可以用黃方開,但可以o既話想慳返去買夢火好過)
話時話,帝櫻好似幾勁(狂化A+,陣地作成EX,技1 lv10最大HP+30000?!Lv100未食獸肉都14000攻)但未打之前無愛唔抽住(想要リリス多d,但要等デミヤPU先抽)

舊 02-28-19, 03:30 PM   #43612
gingq7

新加果10節高難關無乜劇情, 好快睇完 (但可能要打很久)

5星櫻頂盡都係黑沖田上位互換, 紅卡寶具角而家變晒邊緣人, 連support位都好少見人放梅林出黎
舊 03-03-19, 02:53 PM   #43613
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
50np叉還可以用
單純大力已不是紅專利

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-19, 02:58 PM   #43614
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
台GO 有一張HF禮裝高潔的矛興盾, 想交換黑夜的邂逅, 6/3過期

有意請PM
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-19, 05:17 PM   #43615
Hextor

比多5日你打
點解唔係farm箱活動
好彩未爆果打
舊 03-05-19, 02:55 AM   #43616
the fool
永遠的愚者

引用:
作者: gingq7 查看文章
新加果10節高難關無乜劇情, 好快睇完 (但可能要打很久)

5星櫻頂盡都係黑沖田上位互換, 紅卡寶具角而家變晒邊緣人, 連support位都好少見人放梅林出黎
無乜劇情都好,如果係咁應該一日打得完
我仲未得閒打,主線果邊妖尼姑都未打(今日先清哂d任務,驚唔夠打所以諗住消哂佢d buff先)
引用:
作者: Hextor 查看文章
比多5日你打
點解唔係farm箱活動
好彩未爆果打
未爆果夠時間咩(如果唔延長)聽攻略wiki講同初開果陣比少左成個星期
雖然我都keep住清曜日任(因為綠方得返2000,自從佢d限禮成日要5000 o黎換,我都要keep返呢個數先安心)
但真係打到好辛苦(可能無睇攻略,諗住打完主線後先開其他關,見佢唔同部位要打10次,但要打指定屬性或敵人又要打其他關)
好彩佢延長左,如果唔係我聽晚就要打通霄

舊 03-05-19, 10:10 AM   #43617
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

諗著最尾果日做deadline fighter架咋 又唔強求換晒D野
而家咁就慢慢打換晒都仲得

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-05-19, 08:40 PM   #43618
Hextor

引用:
作者: the fool 查看文章
無乜劇情都好,如果係咁應該一日打得完
我仲未得閒打,主線果邊妖尼姑都未打(今日先清哂d任務,驚唔夠打所以諗住消哂佢d buff先)

未爆果夠時間咩(如果唔延長)聽攻略wiki講同初開果陣比少左成個星期
雖然我都keep住清曜日任(因為綠方得返2000,自從佢d限禮成日要5000 o黎換,我都要keep返呢個數先安心)
但真係打到好辛苦(可能無睇攻略,諗住打完主線後先開其他關,見佢唔同部位要打10次,但要打指定屬性或敵人又要打其他關)
好彩佢延長左,如果唔係我聽晚就要打通霄

諗住換埋金膠就算

我連上次件絆裝都唔夠綠膠換
舊 03-06-19, 10:20 PM   #43619
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: ryvius123 查看文章
台GO 有一張HF禮裝高潔的矛興盾, 想交換黑夜的邂逅, 6/3過期

有意請PM
高潔的矛興盾,我wa完官方無回音

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-19, 03:53 PM   #43620
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
高潔的矛興盾,我wa完官方無回音
要等幾日, 不過好似過期了...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-19, 02:40 AM   #43621
the fool
永遠的愚者

尋日放假打完妖尼姑,印象中上次要續關,今次好似輕鬆左好多(可能我攞返隻究極エミヤ同黑貞同佢打)
之後BB個地圖可能我一早清哂d任務,變左唔洗點打
跟住開始打堕天の檻,原來得最初同最尾果關先有故事
今日打埋式同帝櫻收工

另外想問下,其實個油田基地本身係攞o黎做乜實驗故事衝得太快唔記得左有無講過

舊 03-09-19, 12:09 AM   #43622
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
上杉謙信⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-19, 02:17 AM   #43623
the fool
永遠的愚者

原來今日有緊急維修,佢唔講都唔知(返緊工)
咁多年o黎白色情人節有event好似係第一次?不過好似好短咁(得一個星期左右)
雖然想抽狂兄貴同拿破崙,但教授已有唯有忍手...
教授強化後惡付寫,果然係犯罪紳士
d禮裝都好似麻麻地,最實用應該係探偵ヱドモン?
個code解弱體無效好似無乜用,係善特攻有用少少,但得爆傷就真係好雞肋

舊 03-09-19, 01:17 PM   #43624
gingq7

大圖

無乜驚喜, 不過總算多了一隻角色可以期待
舊 03-09-19, 11:45 PM   #43625
Hextor

打完先抽中帝皇花
雙梅磨22t 比想像中難,最後出動埋朕先搞掂,三下都係打梅林會秒
白情可以抖下

此篇文章於 03-09-19 11:50 PM 被 Hextor 編輯。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:53 PM

手機版 | APP版