Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-05-14, 12:50 PM   #226
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
呢隻堅唔訂買到就玩買唔到就罷就
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-14, 01:16 AM   #227
EricET
Senior Gamer

註冊日期: May 2003
PSN  IDEricet83
XBox Live GamertagEricet83
唔知買psv定ps3好:(
有左ps4,部ps3封印了
但又怕psv同ps3唔同通
好煩呀
EricET 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-14, 04:58 PM   #228
eddyclho

註冊日期: Oct 2002
新人一問,多人同遊是協力定對戰? psv 是否上到網就可以同遊?謝謝

舊 12-11-14, 05:04 PM   #229
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: eddyclho 查看文章
新人一問,多人同遊是協力定對戰? psv 是否上到網就可以同遊?謝謝
協力,好似mh咁打料

連到wifi就可以上網玩
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-14, 05:08 PM   #230
eddyclho

引用:
作者: 野良猫 查看文章
協力,好似mh咁打料

連到wifi就可以上網玩
會唔會有d關一定要同遊?會唔會要同level 先至join得?

舊 12-11-14, 05:26 PM   #231
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: eddyclho 查看文章
會唔會有d關一定要同遊?會唔會要同level 先至join得?
1代時
完全沒限制

全部關可以單機可連線
我開最終關你新開人完教學即可入我關

不過你廢機會極容易死

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-14, 05:45 PM   #232
eddyclho

明白,謝謝。應該會入中文版。

舊 12-12-14, 06:42 PM   #233
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
聽聞好似已經見街

咁補返句
p.s. 冇確實數據 請自行估計

此篇文章於 12-12-14 07:20 PM 被 捲毛老爺 編輯。
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-14, 07:14 PM   #234
ゆり

註冊日期: Nov 2004
唔好一句聽聞而害死人wo
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-14, 07:23 PM   #235
野良猫
肥倫

唔好咁快吖,我仲未玩完三統士DEMO
舊 12-12-14, 09:45 PM   #236
adelaide
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
唔係18號至出?
adelaide 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-14, 01:21 AM   #237
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 12-15-14, 04:43 PM   #238
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
[YOUTUBE]bZi0dB0_UBg[YOUTUBE]
m.youtube.com/watch?v=bZi0dB0_UBg

舊 12-15-14, 05:58 PM   #239
adelaide
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
PSV中文版,台灣一般店鋪賣$1490,約HKD380. 都是18號發售
adelaide 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-14, 06:09 PM   #240
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
請問中文版和日文版係唔係都可以連機一齊打??

舊 12-15-14, 06:11 PM   #241
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 怪人 查看文章
請問中文版和日文版係唔係都可以連機一齊打??
先唔好講呢樣.... 無支援 Cross Play
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-14, 06:14 PM   #242
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
姐係ps3 唔可以連psv?
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-14, 06:19 PM   #243
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
咁好ge function竟然cut

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-14, 06:44 PM   #244
野良猫
肥倫

即係迫我放棄tony改玩佢

Ps.psv有嘢玩緊
舊 12-15-14, 06:53 PM   #245
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
無得同v連咁應該p3安定

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-14, 08:24 PM   #246
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: anyone 查看文章
咁好ge function竟然cut
但上集V版人好似好易斷線

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-14, 08:51 PM   #247
ゆり

crosssave仲存在就ok,有選擇下我都會用ps3而唔係用psv連
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-14, 08:51 PM   #248
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
個game play 好硬既動作係 系統設定係咁 定個駕駛者冇料到
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-14, 09:07 PM   #249
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
無得雙連的消息 邊道出黎?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-14, 10:31 PM   #250
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: pet3 查看文章
無得雙連的消息 邊道出黎?
當然是官網